Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
205x80x16 ebatlarındaki federal mt tahmini 5000 km civarı oldukca iyi durumda 4 adet lastiklerim satılıktır...lastiklerin bir tanesi yamalıdır..
fiat:650 tl dir
0532 697 22 31
Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri
Amortisörlerin uzunluğu da aynı ölçüde uzadıysa tek sıkıntı amortisör sertliğinden kaynaklanabilir...Aynı oranda uzamadıysa amortisörün çalışma boyundan farkeder....
Ynt: v6 bobin arıyorum
İlsem de üçlü vardı son 1 aya kadar...ateşlemeli aksamda çıkmadan uzak dursan iyi olur...Tayvan malı kullanıyorum şu an sıkıntım yok...
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
Ustam bu keyfe keder olan bir olay elbetteki istediğin ölçü yaparsın, kafana göre yaparsın saygı sonsuz....Yaşadığımız problemleri yansıtalım istedik. Kolay gele....
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
Kardeş burada infaz falan yok, ortaya bir resim konmuş 3 inç yükseltme diye onlar 3 inç değil demişiz , farkında bile değilsin ön arka yükseklikleriyle ilgili tiyo vermişiz, difransiyel kolları değişmeden olmaz diye...