Arama sonuçlarınız

1. H

Bu yaz temmuz ayında doğu karadeniz turu planlıyorum

Ynt: Bu yaz temmuz ayında doğu karadeniz turu planlıyorum mesajınıza cevap veren olmamış.ben trabzonda yaşıyorum,burada kendi klübümüzde var(tedak) eğer gelirseniz alternatifler ve güzergahlar konusunda buradan yardımcı olabilirim.benimde kamp planlarım var ama hangi ay olur tam kestiremem...

2. H

Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program burada söylenenleri yaptım ancak program hala rusça ingilizce yapıncada değişmiyor.
  3. H

SONIM LAND ROVER MARKA TELEFON KULLANAN VARMI

Ynt: SONIM LAND ROVER MARKA TELEFON KULLANAN VARMI burada söylenenleri yaptım ancak program hala rusça ingilizce yapıncada değişmiyor.

4. H

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? eğer uyku tulumunuz ısı dereceleri açısından yeterli ise sorun yok değilse harici ısı kaynakları edineceksiniz.white gaz benzin gibi yakıtlarla kullanılan küçük cep sobaları vardır çadır içinde bir süre bunları yakmak sureti ile çadırınızı...
  5. H

North Face, Marmot, Husky hangisi ?

Ynt: North Face, Marmot, Husky hangisi ? birde şu yazıyı okuyun bende marmot nusku 3 var.4 mevsim kullanacaksanız bunu tavsiye ederim.bendeki 3 kişilik,2 kişilik modelide var.iç dış tente birlikte kuruluyor vaude space 2 ler gibi yani.fırtınalı ve kötü hava koşullarında iç çadırınızı...

6. H

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek bende marmot nusku 3 var.4 mevsim kullanacaksanız bunu tavsiye ederim.bendeki 3 kişilik,2 kişilik modelide var.iç dış tente birlikte kuruluyor vaude space 2 ler gibi yani.fırtınalı ve kötü hava koşullarında iç çadırınızı ıslatmadan 5 dakikada...

7. H

Yardım Lütfen.

Ynt: Yardım Lütfen. stop navigasyon gibi bir seçenek yok.araç tipi bir cihaz değil zaten.haritada başlangıç noktasına kadar gittim amerikada garmin diye bir yer gösteriyor.herhalde garmin in amerikadaki merkezinin yeri diye düşünüyorum.mutlaka bir yolu olmalı ama ne..
  8. H

Yardım Lütfen.

Herkese merhaba.,arkadaşlar 2 ay önce amerikadan gps aldım.etrex vista cx.sorunum şu,yürüyüşlerde iz kaydı yapmakta kullanıyorum ancak iz kaydını kaydederken amerikadan benim başlangıç yerime bir çizgi atıyor ve o şekilde kaydediyor.her seferinde trackmaker de o izi silip tekrar kaydetmem...
  9. H

Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .!

Ynt: Garmin Navcity Turkey 2010.01 Çıktı .! Garmin Unlock Generator v1.5 programı ile gps cihazınızın id numarasına göre üretmiş olduğunuz 25 haneli unlock kodu mapsource programının yardımcı programlar kısmındaki harita ürünlerini yönet kısmında kilidini açaçağınız haritayı seçip girmeniz ve...

10. H

Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen.

Ynt: Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen. gtm ve gdb olarak ekteki rar dosyasının içinde..

11. H

Ensar Grubu Cımıl - Tatos - Çat - Ayder - Ceymakcur Gezisi

Ynt: Ensar Grubu Cımıl - Tatos - Çat - Ayder - Ceymakcur Gezisi verçenikteki 2. göle -ortadakine- benziyor.emin olmak için fotoğraflarıma bakmam gerek.bende geçen sene 2 gün kamp yapmıştım burada..
  12. H

Kaçkar Florası - Ağlayan Gelin

Ynt: Kaçkar Florası - Ağlayan Gelin ben de rastladım bu çiçeğe.bayağı foftoğrafta çetmiştim.ama tehlike altında madem hedef göstermeyeyim yerini..

13. H

Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Doğu Karadeniz Turu doğu karadeniz turu yapacaklara tavsiyeler. Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile bölgemize ilgi yoğun.bende 8 yıldır buraları dere tepe dağ taş gezen biri olarak bazı tavsiyelerde bulunacağım.Öncelikle özel aracı ile geleceklere.Trabzon yaylalarının %99 una çok alçak...
  14. H

Ynt: Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen. geçen yıl borçka karagölden başlayarak atanoğlu yaylası-beyazsu-yıldız gölü-gorgit yaylası-efeler güzergahına 4 günlük bir kamp yapmıştık arkadaşlarla.yaklaşık 50 km civarı.patikalardan ve orman içlerinden yürüyorsunuz.süper bir...
  15. H

Ynt: Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen. teşekkürler sayın tarkan.bahsettiğim patika dere içinde dikkatlı bakınca görülüyor.üstteki turuncu renkli işaretli mereta dan uğur a inen araç yolu.1-2 yıllık bir yol.sizin göndermiş olduğunuzda üst kısımda beyaz çizgili...

16. H

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Size bir program daha sunayım.Özel aracınızla yada günübirlik dolmuşlarla fırtına vadisi üzerinde şenyuva (cinciva) ya ulaşırsınız.Malzemelerinizi alıp yayan yola koyulursun.Sal-Pokut yaylası yolundan devam ederek 11 km sonra sal...
  17. H

Merhaba. Forumda çok fazla aktif değilim.Ancak yardımı edebilecek arkadaşların bir konuda yardımına ihtiyacım var.Bu yaz Maçahel bölgesinde Mereta yaylasından başlayarak büyük dere üzerinden uğur köyüne kadar olan dere ve orman içi patikayı,yapacağıım bir kamp faaliyetinde kullanmak...
  18. H

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve bu sene kemerli kaçkar tarafından başlayarak tobamzga yaylasına bir trans yapma planımız var klüp olarak.uygun düşerseniz katılabilirsiniz.gelişmeleri www.tedak.org.tr sitesinden takip edebilirsiniz.aşağıdaki linkten detayları va buraya...

19. H

Gps acemisi olarak fikrinize ihtiyacım var..

Arkadaşlar doğa sporları ile uğraşan biriyim.yurt dışından gps cihazı( GARMIN ETREX LEGEND HCX) alıp kullanmak istiyorum.yapacağım şey sadece yürüdüğüm yerlerin rotasını kaydetmek yada daha önce yapılmış rotaları cihazıma yükleyerek bu rotalardan faaliyet yapmak.Bu durumda netteki birkaçgünlük...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.