Arama sonuçlarınız

1. Diogenes

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Mahmut Bey, Hella Gündüz Farı temin edebilirmisiniz?

2. Diogenes

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Bekir Bey, Belki çok ince bir ayrıntı olacak ama, kabloyu nereden ve ne şekilde içeriye aldınız ? (Aracınız kaç m³ lük, model yılı nedir ?) Saygılar.
  3. Diogenes

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? TA2RX Bekir Bey; Daha önceki mesajlarınızda cevabını aradığınız soru ile ilgili net bir yanıt alabildiniz mi? "- En önemli soru: Araç tavanına eklenecek solar panel için araj projesi çizdirmek gerekir mi? (Aracın toplam yüksekliği...

4. Diogenes

Ruhsatta Kamyonet Yazan Her Araca "K" Belgesi Alınmalımı...

Ynt: Ruhsatta Kamyonet Yazan Her Araca "K" Belgesi Alınmalımı... Herkes düşüncelerini yazıyor. Gerçek farklı. Başına gelen arkadaşlar yaşadıklarını yazsa daha faydalı olacak. Ben başıma gelen olayı yazayım; Ruhsatında Hususi/Yük Nakli yazan, kapalı kasa kamyonet, 15m3-Ducato aracımla 24 Nisan...
  5. Diogenes

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine Sayın Hüseyin ŞAHİN, Yazın tavan havalandırmalarını gündüz ve gece açık, yan camları da aralık tutarsanız (evet klima gibi olmaz ama) dışarıdaki serinlik içeriye girecektir. Kış durumu yazdan farklı, içeriyi ısıtırken bu ısının dışarıya...

6. Diogenes

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Açıkçası trf.polisleriyle aram hiç iyi değildir ve çok çekinmekteyim >:(. Yaptırdıktan sonra polis veya maliye ile sarmaş dolaş olmak istemiyorum (çölde kutup ayısıyla karşılaşmak gibi bir şey ;D). Yanlışım varsa düzeltin; O durumda yüklü bir ceza ve aracın bağlanması söz konusu. Onun için...

7. Diogenes

Haşmet Bey, Olayı anladım. Tesisat borularını (ve tesisatı) döşemek için de önce yerleşim planını belirlemek gerekiyor. Benim önümde uzun bir bekleme süresi var, bu süre içinde çok farklı ve ergonomik bir planla karşılaşırsam ne olur diye bir çekincem var ::) Opsiyonlu bir tesisat yapabilirsem...
  8. Diogenes

Haşmet Bey, Sabahın o saatinde resimleri yanlış anlamışım ;D Evet araç sıfır. Bulunduğum il için ben sibirya gibi bir yer diyorum. Temiz ikinci el bulmam zor, ilk defa dizel araç kullanacağımdan, yaşım itibariyle ve ekim ayında 2. bir MI geçirdiğim için araç konusunda bir sıkıntı çıkmaması...
  9. Diogenes

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine Kısa sürede bulduğum sonuçlar; Ceoflex Polietilen Levhalar > http://ceoyalitim.com/yalitim_levha.asp Single Side Adhesive PE Crosslinked Sponge > http://www.adil.com.tr/asp/prd_list.asp?list_ID=96&Group_ID=03_00_00 Megamaks : Polietilen...

10. Diogenes

Haşmet Bey, Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız günler dilerim. 27 Aralık' ta ben de aynı araçtan aldım (Ben de hiç hesapta yokken, arkadaşımı ziyarete gittiğimde, bilgi amaçlı bakınırken Ankara' dan aldım ve kardeşimin evine bile uğrayamadan geri dönmek zorunda kaldım, geçici plaka...

11. Diogenes

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine Mesut Bey, Resimdeki malzeme nereden temin edilebilir ?
  12. Diogenes

10 ve 12m3 PSA Grubu Panelvanlar için Ölçülü Camper Planları

Ynt: 10 ve 12m3 PSA Grubu Panelvanlar için Ölçülü Camper Planları Erden Bey, planlar çok güzel, benim için çok faydalı olacak. Çok teşekkürler.

13. Diogenes

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın bartek, Bilgi için çoook teşekkür ederim.
  14. Diogenes

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar; Aşağıdakilerden Trf.Polisiyle ve TUV' de sorun olabilecekler hakkında görüşlerinizi rica ediyorum; 1- Aracın karoserine dokunmadan (Aradaki sac bölüm duruyor) iç izolasyon yapılıp kaplanacak, 2- Vebasto montajlanacak 3- Yaşam Aküsü ve...
  15. Diogenes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sıcaklar yüzünden geç bir hoşgeldin oldu ama yeni katılan tüm arkadaşlara; HOŞGELDİNİZ der hayal ve umutlarınızın gerçek olmasını dilerim. Sevgi ve Saygılar...

16. Diogenes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Haşmet, Cengiz, fahrigül ve Kenan Beyler; Hoşbulduk, İyi Dilekleriniz için çok teşekkürler. Sayın fahrigül; WV ler ile ilgilenmediğimden görmemişim. Bakacağım, bilgi için teşekkürler.
  17. Diogenes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk Yusuf Kardeşim Çalışmalarını takdirle izledim. İçten dileklerin için çok teşekkür ederim.
  18. Diogenes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Atilla Bey merhaba, 25 yıl boyunca kamu sektöründe aynı işi yaptım. Ağırlıklı olarak yüksek gerilim, bağlı olarak alçak gerilimde arıza bakım onarım işleri. Yardım edebileceğim her konuda seve seve yardımcı olurum. Merhaba Cevdet Bey, Size katılıyorum. Ancak...

19. Diogenes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba Gezenbilir :) 1959 doğumluyum, Emekliyim (Elektrik Teknisyeni), (Şimdilik) Sinop' ta oturmaktayım. Uzun yıllardır hayalini kurduğum karavan projemle ilgili bilgi toplamaya, emekliliğimin yaklaşması üzerine hız vermiştim. Yaklaşık 5-6 yıldır yerli ve...
  20. Diogenes

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Var, GPSTURK 9006 :D http://www.gpsturk.net/index.php?pid=18&sid=product&cat=14&id=70

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR