Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosiklet insanı zinde tutuyor mutlu yapıyor hayata bakış açısını değiştiriyor ve işte bunlardan mahrum kalmakta insanı kahrediyor benim yamaha fazer im vardı ve üç sene önce karadeniz turu yaptım on gün süreyle yaşadığım mutluluğun ve özgürlüğün tarifi yok bunları yaşamayan ne yazikki bilemez...
Kesinlikle doğru izlenimleri aktarmışsınız yaklaşık bir yıldır malesef motosiklet kullanamıyorum arabaya yada toplu taşımaya esir olmak kadar bezdiren bir ulaşım şekli yok hele de istanbulda yaşayınca
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015)
Fotografcilik hobisine cok merakli ve bir o kadar cekmeyi seven biri olarak canon 650d ile cok taze olarak bir başlangıç yaptim fakat kesinlikle teknik anlamda hicbir bilgiye sahip değilim benide araniza kabul eder...
Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ?
Merhaba bende fotografcilik konusunda ciddi merakim var hicbir egitim almadim anlayan bir kac arkadasim nikon d90 ile baslamami istiyor once makina alip sonra kursuna gitmek istiyorum doğa cekimleriyle daha fazla ilgileniyorum makina konusunda sizin fikrinizide...
Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT
2005 Subaru foresterde xt de kullanmayi düşünüyorum bilgi için teşekkür ederim benim icin islak zemin önemli ozellikle asvalta daha onceki yillarda bir kazam oldugu için fobi sahibi oldum sanirim
Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT
Merhaba bu lastikler ile ilgili bazi sorularim olacak istanbul ici kullanim uygun mudur özellikle ıslak asfaltta kayma tutunma durumu nedir karda nasildirdir ses cok yaparmi konfor anlaminda ne kadar iyidir yada kötüdür bu sorularim istanbul içi kullanim...
Ynt: Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi
Ulustaki haciyi çok iyi bilirim harikadir kokorec sevmeyeni bile kendine bağlar şiddetle bende tavsiye ederim
Ynt: Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı
Bilgi icin tesekkur ederim mesud bey yani bunlari alsam istanbul icinde her mevsimde kullabilecegim bir lastik
Ynt: Satılık 2.7 Crd Vision Paket Lacivert 192 Binde.orjinalll
Onur bey merhaba ilk once hayirli satislar olur insallah ben lastiklerinizden memnun olup olmadiginizi merak ediyorum bu lastiklerden almak istiyorum ama cok kararsizim islak zeminde cok kayar diyende var iyi diyende sizin bu...
Ynt: 4*4 low2 garage
Oguzhan bey bilgi icin tesekkur ederim islak zemin onemli benim için malum genel kullanim istanbulda kislarda genelde yagmurlu geçtiği icin onemli bi unsur oluyor haliyle beylene beylene gezerken biyerlere kayip cikmak istemem[emoji5] sizin bilginiz olur diye düşündüm size...