Arama sonuçlarınız

1. I

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Bf godrich at lastik iyimidir ıslak zeminde cok kayar diyorlar istanbul genelinin disinda senede bi kac kez memleketime giderim hafif araziyi severim karli zeminde ve islak zeminde bu lastik hakkinda fikriniz nedir acaba

2. I

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Tesekkur ederim o zaman godrichlerden vaz geçip lassa ya bakicaz
  3. I

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Lassa competus at islak ve karli zeminde iyimidir peki tavsiye edermisiniz hız limiti ne kadardir

4. I

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... At olanlarda mı ıslak zeminde kayar
  5. I

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Haldun bey bu piknikcilerin gürültü olayina gönülden katiliyorum her arabadan ayri ayri cikan bangir bangir muzige zaten kesinlikle anlam veremiyorum hem doganin sessizligine aykiri hemde dinlenmek icin keyif yapmak icin geldikleri ortami...

6. I

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Herkese merhaba lastik konusunu görünce yazmak istedim subaru forester aracim var aracin hem görüntüsünü degistirmek hemde yaz kis lastik degisimini son vermek adina bf godrich lastik düşünüyorum istanbulda yaşıyorum memur oldugum için genelde...

7. I

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Abartili bisi düşünmüyorum offroadci degilim tamamen biraz görsellik icin planim kafama yatmazsa yaptirmam belkide maksat makyaj niteliginde
  8. I

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Tesekkur ederim o zaman bir musait zamanda yaniniza gelip bi taslak cikaralim
  9. I

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Oguzhan bey hayirli uğurlu olsun forester de bi calisma yapma imkaniniz oldumu acaba ozellikle kendi foresterime yukseltme ve aydinlatma düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba tesekkur ederim

10. I

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Haldun bey soylecek kelime bulamadim o kadar guzel gezmissiniz ve fotolar cekmissinizki herseyi fotolar anlatmış zaten sizi tebrik etmekten baska yapacak birsey gelmiyor aklima bir de merak ettigim fotograf makineniz onuda bizimle paylasirsaniz...

11. I

Bilgi

Ynt: Bilgi Bisiklet secimi yaparken boyunuz ile orantili bir kadro secimi yapmaniz sart gidon yuksekligi sele yuksekligi bisiklette kullanilan malzemelerin kalitesi hafifligi sizin daha keyifli surusler yapmaniza olanak verir ayrica daglarda gezerken malzeme kalitesi cok onemlidir bunlara...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.