Arama sonuçlarınız

1. rkayaci

Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Aynen üstadımmm. Server çok yavaş siteye resim atamıyorum.. Yarın atıcam bendeki tüm resimleri...

2. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Aradım görüştüm...Şahin ve saz takımı balıkesire gitmişler. dün gece dönmüşler herkese selam söylüyorlar. yarn bana gelcek resimleri atacağız...
  3. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Hiiiç teşekkür etme....Senin kalacağın yerler ve bizi çekeceğin yerler ileride bizi bekliyor olacak....:) sevgi ve selam ile .....

4. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Eyvallah abiciğim. eline koluna emeğine sağlık....Devamını ve daha nice karelerini bir sonraki gezimizde bekleriz. Seninde kandilin mübarek olsun...Çok güzel bir zamana denk geldi katılıyorum... Şahinin ufak tefek...
  5. rkayaci

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? En son listemiz....Eksik varsa lütfen formata uygun ekleyiniz.... 1. Rıdvan KAYACI 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL 2. Hasan KOCA 2011 2.2 TD4 XS...

6. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Serhat bey aracınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. Sizleri gezilerimizde görmek isteriz...

7. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Ali bey aramıza hoş geldiniz. Arazi şansımanı nı istanbulda çok uyguna yaptırabilirsniz. Tanıdığımız mükemmel ustalar var.... O aracı 4*2 kullanmak haksızlık olacaktır....
  8. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Sülüklü göl resimlerine devam...
  9. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Sülüklü Göl resimlerine devam...

10. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Davete ve organizasyona katılımın için ben teşekkür ederim....Güzel bir gezi oldu nicelerinde görüşmek üzere....

11. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Sülüklügöl yolu ve kendisinin resimleri...Gitmek isteyen arakdaşara tavsiyem mutlaka mt tipi lastik kullanmaları ve yanlarında takoz ile zincir bulundurmaları olacaktır. Zira göl yaklaşık 1050 mt de ve 650 den sonra çok...
  12. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) adapazarı yaylalarına devam...

13. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Arkadaşlar ben beraber yaptığımız gezimizden bir kaç gün öncesinden Adapazarı köyleri, yaylaları ve dereleri ile Sülüklü Göl gezi fotoğraflarımı öncelikle sizlerle paylaşıcam. Ardından Kartepe gezimizin resimlerini...
  14. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Resimlerin devamını isteriz. bende birazdan yüklemeye başlıycam....
  15. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Bir sonraki pazar günü olur inşallah sizde katılırsınız...

16. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Merhabalar Erkan bey, Biz akşam saat 8 e kadar kartepe civarındaydık. Kara bata çıka araçta olmadığımız zaman telsizde anans yapmış olabilirsin. Cepte bazen çekiyor bazen çekmiyordur. Talihsizlik olmuş. Ben de iki kez...
  17. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) sen o canavarla yakınlasırken biz arabaları cekiyorduk ben cekemedim. Genclerden umitliym onlarda kesin vardır.
  18. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) senin makina ile benimkinin nikah kurdelesini karda kesmemiz guzel ve ormantik oldu :) ALLAH ayırmasın. Ama sen bir benle yetinmedin.. Bisuru kurdele kestin nasıl olcak dugun? Aramıza birde kar canavarı soktun. :) seni...

19. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) gezimize katılan arkadaslara ayrı ayrı tesekkur ederim. Cok keyifli ve eğlenceliydi. Kara doyduk fazlasıyla :) . Opel cruser harikaydı. Resimleri p.tesi yukliycem. Bidahaki gezimizde gorusmek uzere.
  20. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) gelememene uzuldum valla. ):

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.