Arama sonuçlarınız

1. rkayaci

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Bu ulkenin isini iyi yapan zanaatkarlara, ustalara, sanatkarlara her zaman ihtiyaci olmustur, olacaktir. Sizin buraya ilk topici actiginizda ilk fiyat isteyenlerden biri bendim. Sonrasinda biraz arastirma yaptim, baska...

2. rkayaci

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Sizin girdiğiniz suyun biraz daha fazlasında bende istanbulda bir selden geçtim. ayaklarıma kadar su girdi ama araçta abs sensor arızası dışında birşey olmadı. oda kuruyunca geçti. Bunu genele yaymamak lazım. bence araziye %100 uyumlu bir araç değil. ama...
  3. rkayaci

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) 1 - Esra Akeroğlu - Renault Megane sv 2 - Berk Özgenç - Renault Megane HB 3 - Burak Akkan - Toyota LC VX100 4 - Funda Erhan 5 - Emre Akkaya - Land Rover 6 - Rıdvan KAYA - Land Rover Discovery II

4. rkayaci

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) face den sizi ekledim mert bey, resimleri bekliyoruz.
  5. rkayaci

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Çok nefis bir organizasyon, düzenleyenlere ve destek verenlere teşekkürler....

6. rkayaci

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) takip...

7. rkayaci

Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011) Gezi çok keyifli olmuş her türden zevk tadılmış...Resimleri yükleyen ve bu zevkten bizi mahrum bırakmayan arkadaşlara teşekkür ederiz. Doğamız, ülkemiz çok güzel bunu bir kere daha anladım...
  8. rkayaci

Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Etkinliğimizin Ardından (18 - 19 Haziran 2011)

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Etkinliğimizin Ardından (18 - 19 Haziran 2011) Film gibi izledim....fotoğraflar çok güzel emeğine elinize sağlık...
  9. rkayaci

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Etkinliğimizin Ardından (18 - 19 Haziran 2011) Bizi mahveden ibb nin hafta sonu yolu faciaya çevirmesi oldu..ama c.tesiden gelmek lazım doğru....Bir daha kine daha organize yapacağız inşallah...fotoları bekliyorum valla....Saygılar..

10. rkayaci

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Etkinliğimizin Ardından (18 - 19 Haziran 2011) özellikle dere civarı manzara süpermiş.kaçırdığımıza üzüldüm...

11. rkayaci

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Sanırım çok yoğunsunuz siteye her zaman giremiyorsunuz..Uygunsa Discovery II için ön tampon+vinç+sis fiyatı lazım bana ama telden mi arasam aceba ?
  12. rkayaci

Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011)

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011) Büyük ihtimalle ben pazar katılıcam sabah erkenden aranıza zira c.tesi işlerim fecii yoğunlaştı. Şayet gelebilirsem 2 çocuk ikiside 12 nin altında ve 2 yetişkin olacak...numaranızı aldım ben yarın sabah bilgi veririm.

13. rkayaci

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011) Telefon numarasıyla irtibat kurmak gerekebilir. 0541 212 77 55 benim ki...
  14. rkayaci

Disco II TD5 Kara gözlüm, çatal karamı satıyorum...

Ynt: Disco II TD5 Kara gözlüm, çatal karamı satıyorum... Güncl
  15. rkayaci

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011) Sanırım herkes okullar bittiği için yıllın izin programında..Ben 2 aile daha ayarladım. Aksilik çıkarsa 1 ben ailemle çıkmazda toplam 3 aile ve 3 araba geleceğiz....

16. rkayaci

Ynt: Disco II TD5 Kara gözlüm, çatal karamı satıyorum... Güncel
  17. rkayaci

Ynt: Disco II TD5 Kara gözlüm, çatal karamı satıyorum... Güncel
  18. rkayaci

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011) C.tesi gelip gelemeyeceğim belli olmamakla beraber pazar kesin orada olucam. Ama kalmalı olarak yazdım gelirim diye düşünüyorum.. Saygılar Selim Sani-Yeşim Güngör - pansiyonda kalmalı - Kuzuki-G.V...

19. rkayaci

Ynt: Disco II TD5 Kara gözlüm, çatal karamı satıyorum... güncel..
  20. rkayaci

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011) Pansiyonda kalacak arakdaşlar için bence bir görüşme yapıp netleştirelim, zira ben kalmayı düşünüyorum ona göre rezervasyon yaparız. Biz 1 aile olarak geleceğiz. Listeyi de oluştrualım derim ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.