Arama sonuçlarınız

1. rkayaci

Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE

Ynt: Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE Siste görmeyi sağlayan lambalar yere yakın olmalıdır. Freelanderınızdaki orjinal sis lambaları bu işi layıkıyla görür. Şayet yoksa oralara ampülü philips olan herhangi bir sis lambası takabilirsniz. Tepeye ise delici diye tabir edilen uzağı gösteren...

2. rkayaci

Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Ne eğlence ama,,, ayaklarımda toprağın kokusunu ve rengini hala çıkaramadım. Maşallah dozerimiz bile vardı.... :) ehu ehu
  3. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Biz şahinle pazar günü çok ağır bir offroad yaptık istanbulda ayazağında, davet ettim sağolsun geldi.... :) bu satırları okursa herhalde çok gülecektir...

4. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Son bir resim kalmış, kahvaltı yaparken çekmişiz. Her kim çektiyse bir daha haber versin...Yemek yerken çıkmışız ağzımız yüzümüz yamulmuş... :)
  5. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Arkadaşlar uzun zamandan bu yana resimleri atamamıştım. Şimdi sizlerin beğenilerine sunuyorum....Şahin sende getir de resimleri atalım...Saygı ve sevgiyle kalınız....

6. rkayaci

Karda İniş

Ynt: Karda İniş Bu sistem aslında sizin ABS sisteminizi kullanıyor. Balata ve disklerinizin mutlaka bakımlı ve güzel olması lazım. Bu araçlarda bu sistem açıkken balata yada disk sorunu yaşanırsa, Allah muhafaza fren tutmaz, zira pedal kilitlenir...Buna tüm freelander kullanıcıları çok dikkat...

7. rkayaci

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı İyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim. Freelander güzel ve kuvvetli bir araç. Birçok yönü ile tartışılmaz. Bana yetersiz gelen tek yeri ya da özelliği bagaj hacminin az olmasıydı. Malum aile geniş olunca 2-3 parça birşey alındığında birde kendi takım...
  8. rkayaci

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Doğru ya yanlış yazmışım :) Af buyurun Nisan da idi gezii.. Düzeltme için teşekkürler...
  9. rkayaci

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı 16-17 Mayıs 2011 de Pürenli yaylasında ikinci Land Rover buluşması var. Orada kesin olmalısınız. Ama öncesinde bizde bir gezi planlıyoruz, düşünüyoruz onun tarihi belli değil..

10. rkayaci

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Çok teşekkür ederim. Çok sağ olasınız. Bir görüşemedik beraberce bir gezemedik inşallah bahar gezmesinde bir arada oluruz.

11. rkayaci

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Kesinlikle size katılıyorum. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim...
  12. rkayaci

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) Arkadaşlar lsiteyi araç marka ve model eklenmeli diye düşünüyorum....

13. rkayaci

Karda İniş

Ynt: Karda İniş Land Rover freelander ların iniş eğim sistemi, Dicovery den daha güzel ve daha pratikdir. Kullanımı daha hızlı ve kolaydır. Üstüne başka bir iniş sistemi tanımıyorum....
  14. rkayaci

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı İhsan bey hikaye için teşekkür ederim şahsım adına bizzat yaşadım gibi oldum. Film gibi okudum. :) Benzer olayları birçoğumuz yaşadık, yaşıyoruz. Land Rover ın tüm araçlarında herkesin bir " hakikaten adamlar yapmışlar " dedirtecek anılarımız olmuştur. Ben...
  15. rkayaci

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) Takip..

16. rkayaci

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Arkadaşlar freelander olan aracımı Discovery olarak güncelledim. Listenin de son hali aşağıdadır. Saygılarımla... İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci)...
  17. rkayaci

Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum?

Ynt: Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum? Serhat bey programı indiriyorum. deneyip bilgi vercem. İlginize çok teşekkür ederim. Sağolun..
  18. rkayaci

Ynt: Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum? Tam istediğim bu evet. Ama araştırdım henüz bulamadım...

19. rkayaci

Ynt: Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum? Bu program dosyların boyutlarını ölçeklerini düşürüyor. Bana üzerine etiket yazacak bir program lazım. ilginize teşekkürler...
  20. rkayaci

Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011)

Ynt: Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011) Arkadaşlar başka foto çeken olmadı mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri