Arama sonuçlarınız

1. rkayaci

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 yakıt konusunda ve motor bloğunda bazı sıkıntıları oluyormuş ilerleyen zamanlarda bende araştırdım. normal performası bana yeter dye düşünüyorum...

2. rkayaci

Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum?

Ynt: Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum? Evet fotoğraf üzerine adımı veya logomu koymak için o tarz bir program bakıyorum. Bulduklarım hep sınırlı kullanım. Serial no programlarınıda hep virüs olarak görüyor programlarım. Bu nedenle full verisyona ihtiyaç duyuyorum..
  3. rkayaci

Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE

Ynt: Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE Bu güzel bir çözüm. değeri tartışılır...Ben de rüzgarlık bulamamıştım ön camlar için ben de onu yunanistandan satın aldım. Yurtdışı bizden ucuz..Bu bi gerçek. Xenon konusunda orjinal olmayan her türlü lambaya ben karşıyım denedim bizzat ormanda...

4. rkayaci

Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011)

Ynt: Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011) Bak ya bak ya sabah sabah..hayırlı sabahlar...
  5. rkayaci

Ynt: Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011) Elinize sağlık...sahildeki yerde geçen yaz ben (freelander) ve bir jeep romantik anlar yaşamıştık....

6. rkayaci

Ynt: Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011) Cemillll yeni gördüm resimleri atanın çekenin eline koluna sağlık. Çok güzel. bu arada yeni makinamın duyurusunuda ilk burdan yapalım artık Disco II td5 le gezilere katılıcağım....Hayırlısı ise yarın neticelenecek...

7. rkayaci

2001 freelander td4 classic otomatik tavsiye eder misiniz?

Ynt: 2001 freelander td4 classic otomatik tavsiye eder misiniz? Bütçeniz ne kadar?
  8. rkayaci

Ynt: Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011) Resimleri bekliyoruz arkadaşlar...
  9. rkayaci

Ynt: Academy Off Road Çamur Partisi (13 Mart 2011) Cemil senin emektar ne oldu yaw? Benim aracım yok şu an...sattım. yeni bir traktör alıyorum bir sonrakine kısmetse...

10. rkayaci

Maslak Oto Mekanik HüsOff Garaj Doğumgünü Partisi (01 Nisan 2011)

Ynt: Maslak Oto Mekanik HüsOff Garaj Doğumgünü Partisi (01 Nisan 2011) Video hariko olmuş, çok beğendim elinize sağlık.. Şimdiden doğum günü kutlu olsun diyelim. Bu arada okursa şayet" Hüseyin abi benim hacı botlarımı sana hediye edicem bilgin olsunnnn... "

11. rkayaci

Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE

Ynt: Freelander Xenon ve Kol Dayama 2004 SE kol dayama için koltuğun yanı delinmek zorunda..başka türlü bir uygulama ben görmedim. cerrahpaşada çok güzel bir koltukçu vardı daha önceki araçlarıma hep onda kolçak yaptırdım. güzel de oluyor..karar sizin. Xenon takmanızı önermem, asfaltta güzel...
  12. rkayaci

webasto

Ynt: webasto ilk sorunuzun direkt cevabı; normaldir. Stop ettiğinizde üflemeye benzer bir ses gelir yön olarak direksiyonun altından gibi..Bu normaldir. ikinci sorunuz ise kalorifer peteklerinden kaynaklanabilir, sıcak soğuk vana ayarından kaynaklanabilir. Zira bu araçlardaki vebosto sadece...

13. rkayaci

2001 freelander td4 classic otomatik tavsiye eder misiniz?

Ynt: 2001 freelander td4 classic otomatik tavsiye eder misiniz? Sorularına dilim döndüğü kadar cevap vermeye çalışayım, 2001 model Freelander Td4 classic 3Kapı otomatik vites nasıl bir araçtır? Kronik sorunları var mıdır? ---- klasik sorunları kapı lastikleri, sanroof varsa orada çürüme...
  14. rkayaci

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Valla sevinirim hem o aracını iyi bakacak birine satmış olur hem de doğrudan satmış olur...Ben haber bekliyor olacağım p.tesi salı günü en geç alıcam bir araç..Beni cepten de arayabilirsniz 0541 212 77 55 Saygılar...
  15. rkayaci

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Bu araçla ilgilendim bende ama galeri pek bir indirim yapma taraftarı değil. fiyatı biraz düşünseler benzer modelleri için daha uygun hale gelebilir.

16. rkayaci

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Konu başlığını yeni gördümve tüm sayfalrı birkaç saatte okudum. Ben de 2.0 td4 freelander dan 2003 2.5 td5 bir discovery ye geçiş düşünenlerdenim. görüştüğüm birkaç araba var henüz hiç birine elden bakmadım, baktırmadım. ama okuduğum yazıların hepsinde...
  17. rkayaci

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Arkadaşlar bende freelanderı sattım şimdi disco TD5 düşünüyorum 2000-2003 arası satmak isteyen yada öneri getirmek, bilgi vermek isteyen arkadaşlarımdan bilgi, yardım rica ediyorum. Saygılarımla
  18. rkayaci

Range Rover 2.5 TDI 1998

Ynt: Range Rover 2.5 TDI 1998 Bende 2 araç buldum biri 1998 biri 2001 model 2.5 td detaylı yorum ve görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum. bir de siz kaça aldınız aracınızı zira bu araçların şu an ki sahipleri 50 bin civarında para isterler... saygılar aracınız hayırlı olsun....

19. rkayaci

Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum?

Arkadaşlar birçok program buldum ama hepsi kısıtlı kullanımlı. Bana fotoğraflarıma toptan veya seçim yaparak etiketleme yapabileceğim ingilizce karşılığı " Watermark " işini görebilecek program arıyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var.. Saygı ve sevgi ile....
  20. rkayaci

Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) Çok güzel etkinlik olmuş, en başta düzenleyene, katılana, resim çekene ve sıkıntı içinde buraya sabırla upload yapabilene teşekkürler....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri