Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
Linklerde sorun görünmüyor.İndirebiliyoruz ama dilerseniz ben indirip tamamını size cd ye çekip göndereyim..Siz daha sonra çıktı alırsınız..
Ynt: Freelander'in Arazi Performansı
bu kit ten ülkemizde yok, ayrıca takabilecek ve garanti dışı kalma durumunu göze alacak araç sahibi de olduğunu düşünmüyorum açıkçası...paylaşım için teşekkürler. uygulama resimleri varmıdır?
Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)
İnşallah Cemil kardeşim bende katılmayı çok isterim nasipse diyelim. Gelemez sem benim yerime de bol bol fotoğraf çekin....
Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)
Selam dostlar..Etkinliği yeni gördüm. Sabah oğlumun trt de yarışması var bitiş durumuna göre bende sizlere dahil olucam kısmetse...Gelmez isem iyi eğlenceler.....
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
Arkadaşlar dilediğiniz zaman beni arayabilirsiniz tüm teknik, donanım veya elektronik konusunda destek alabilirsiniz. saygı ve selam ile....
Ynt: Ayazağa Fatih Ormanı - Apo Dayı - Jeep Garaj Gezisi (27 Şubat 2011)
Uzun zamandır fotolarını görüdğüm en güzel gezilerden biri olmuş. Fotoları atmakta ben de sıkıntı yaşıyorum. Bazı fotolar gözükmemekle beraber güzel foto ve videolar için teşekkürler.
Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)
Yol güzel ama bu yol kartepeye çıkarken felan değil herahlde başka bir güzergah mı?
Güle güle gidin. Gelirdik ancak ufaklıklardan 2 si de malum soğukların kurbanı oldular hastalar...Bir sonrakine inşallah. Bol bol resim çekin. İyi seyehatler bol eğlenceler....
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
2003 modelden öncekilerin motor ve şanzıman sistemleri farklı sonrası farklı yapıdadırlar. Ben 2003 ten sonraki versiyonlardan özellikle td4 modellerinden seçmenizi öneririm. zira bu modelleri BMW geliştirdi. Oldukça sorunsuz...
abi buralardayız ama yoğunluktan bişeyler atamıyorum ben nedense. atmayı deniycem yarın.
Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Ssangyog Kullanıcıları Buluşma Gezisi 19/02/2011
Saygı ve selam bizden olsun...Ben acizhane bu araçların hafif arazi ve asfalt performanslarını öğrenmeyi çok istedim. Birkaç gezimizde 1-2 arkadaşla sohbet etme fırsatım oldu ama detaylı bilgi veremediler...
Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Ssangyog Kullanıcıları Buluşma Gezisi 19/02/2011
Çok güzel bir gezi olmuş elinize kolunuza sağlık.. Kar süper.. Fotolar içinde ayrıca teşekkürler...
Ynt: FİL ile FARE nin maceraları vol 1..
Ahhhh ahhh. Erkan hocam yarama parmak bastın. Hayatta en çok istediğim 2 istekten biri bu..İnşallah gerçekleştiricem. Bunun için mücadelemi ediyorum.. Gerisi tevvekkül...Videolar için teşekkürler çok güzeldi...