Arama sonuçlarınız

1. rkayaci

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Düzenlemede emeği geçen herkese teşekkürler. Kamp yerini bulmakta her ne kadar biraz zorlandıysak ta aracımızın ve pilotumuzun kar performansı ile 2 saat sonra bulabildik. Kamp yerinde bizlere sıcak ilgi alaka gösteren...

2. rkayaci

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Aramıza hoş geldiniz. resim ve videolarınızı heyecanla bekleriz. Bu arada lütfen ilgili şablon çerçevesinde adınızı listemize ekleyiniz. yada bilgileri siz yazın ben ekelerim.İyi günlerde kullannız.
  3. rkayaci

Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Valla gel atalım. Ama p.tesi ben yarın kısmetse boluya keşfe ve soğuktan donmaya, kar üzerinde çakılı kalmaya gidiyorum. kısmetse oraların da videosunu beraber atarız kardeşim... sağlıcakla kalınız.

4. rkayaci

Trafikte Alkol Limitleri Yükseltiliyor

Ynt: Trafikte Alkol Limitleri Yükseltiliyor Katılıyorum...
  5. rkayaci

Trafikte Alkol Limitleri Yükseltiliyor

Ynt: Trafikte Alkol Limitleri Yükseltiliyor Kesinlikle ve şiddetle karşıyım !!. Azıcık bile alkol ile araç kullanılmasının şiddetle yüksek ceza ile yasaklanmasını istiyorum....!!! Ne kadar çok ocaklar söndü ya da söndürüldü bu nedenle. Kim, nerde ve ne zaman ne kadar içerse içsin, ama eller...

6. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Bu da nam-ı diyar Opel Cruser ın kar macerası http://www.youtube.com/watch?v=sLECZewxMpA http://www.youtube.com/watch?v=n9c6q0fQQy0

7. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) İyi seyirler rica ederim. umarım beğenmişsinizdir. fotoları atamıyorum ama videolarda sorun yok...hepinizin cuması mübarek olsun...
  8. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Kambersiz düğün olur mu karı görüp doyamayan Şahin kardeşimizin ateşi tekerleklerine vurmuş... :) Yalnız video dan şunu gördüm tekerleğin yanında aracı iten genç kardeşimizin aldığı risk çok fazla bunlara dikkat edelim...
  9. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Kartepe videoları ve devamı .... iyi seyirler.... http://www.youtube.com/watch?v=-7la7dYp9T4 1 cm lik gemi halatının koptuğu an. [/color] http://www.youtube.com/watch?v=EQiavvUMi98 Kartepe gidişimiz...

10. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Kartepe videoları 1 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-7la7dYp9T4?hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param...

11. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Hadi gidek bari ön koltuğu rezerve edelim... :) yarın öğleden sonra çıkarız yolla.
  12. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Hadi gidek bariii.... koltuk boş mu?

13. rkayaci

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? Sıfır yeni kasa freelander ın vergisi pahalı, yakıt sarfyatı fazla, mekanik aksamında da bazı sorunlar var. iç tasarımında kullanılan plastik kalitesi bir önceki kasaya göre işçilik ve kalite konusunda gerisinde. tüm bunların yanında arazi performansı ve bagaj...
  14. rkayaci

Herkese selamlar. 2004 Td4 ES

Ynt: Herkese selamlar. 2004 Td4 ES 0541 212 77 55 DEN BENİ ARAYABİLİRSİNİZ...
  15. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Mustafa hızlı başladın...Maşallah...Benim 1 haftadan buyana burda olmamamdan dolayı işler yığılmış gelemem ama gelmeyi isterdim. Eğer gidersen yolun açık olsun bol eğlenceli olsun...Bizde senin resimlerine bakarız artık...

16. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Çok zorlama Şahin zira bende atamıyorum resimleri zira server da bi yoğunluk ile türk telekom alt yapısında DNS sorunları var o çözülmeden servere bişey atmak neredeyse imkansız gibi.... Ama resimleri getir müsait...
  17. rkayaci

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Aramıza hoş geldiniz Onur bey, listeye sizinde adınızı ilave ettim. Organisazyonlarımızda sizleri de aramızda görmek isteriz. İyi günlerde kullanın aracınızı, 1. Rıdvan KAYACI - Elektronik, Bilg.Müh. 2006 model 2.0 TD4 HSE...
  18. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Bende atamıyorum serverlarda aşırı yoğunluk var...

19. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) a.s. olur olur beklerim ama telleşelim gelmeden..
  20. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Şahin hoşgelmişsin kardeşim... Hiç kimse asılmamış seni benim çektiğim kadar ama .....:) gel gel beklerim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR