Arama sonuçlarınız

1. altay41

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı elin rus larina dogal zeytin mi yedirecen barbaros :D

2. altay41

1991 vx 80 turbodiesel

Ynt: 1991 vx 80 turbodiesel tesekkurler bilgi icin
  3. altay41

Ynt: % 100 organik zeytin yağı cem kardes, 5kg yag icin 100tl,zeytini de 3+3 iki paket yapalim 120 tl toplamda 220 tl yollarim ikitelliye biraktirman icin ayrica tesekkur

4. altay41

Ynt: % 100 organik zeytin yağı ben pazartesi havaleyi yapiyorum. Teknolas Kauçuk (remzi ozkan veya faik ozkan) Adres Organize Sanayi Bölgesi Metal-İş Sanayi Sitesi 6. Blok No.:4 34306 İkitelli / İSTANBUL 0212 671 55 62 63 Fax 0212 671 55 64 E-Mail info@teknolas.com
  5. altay41

2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL

Ynt: 2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL garantisi bitmeden satin,bir toyota alin ;)

6. altay41

Ynt: % 100 organik zeytin yağı banka hesap numarsini mesaj atarsan parayi yollayayim,ben izmitteyim ama ikitellide metal is san sitesine yolun duserse oradan adres veriyim ben daha sonra alirim,yada surat kargo ile yollayabilrsin fakat o zamanda iyi ambalaj yapmak gerekir selamlar

7. altay41

Ynt: % 100 organik zeytin yağı cem kardes kaldiysa 5 kg zeytinyagi ,1veya. 2. kalite farketmez 5kg da zeytin tesekkurler altan
  8. altay41

1991 vx 80 turbodiesel

Ynt: 1991 vx 80 turbodiesel guzel makina ,hakkini veriyorsunuz masaallah,bu arada far yikamalari nereden buldunuz ben de ariyorum onlardan selamlar
  9. altay41

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaslar 3 dakikalik tel gorusmesiyle anlasilacak mevzuyu ,yaza yaza ne hale getirmissiniz,isiniz gucunuz yokmu ,kac saatte yazdiniz bu kadar yaziyi,isin sakasi tabiiki, ancak bu tur yazismalar arttikca insanlar uzaklasiyor bu muhabbetten selamlar

10. altay41

4.2 td 2003 lc vx100 kaç binde motor ister

Ynt: 4.2 td 2003 lc vx100 kaç binde motor ister km cok yuksek sayilmaz lc icin,fiyat da soyle 75 filan olsa super olurdu ;),cunki benzinlisi 50bin tl,turkiye sartlarinda da dizel max.%50 fazla olabilir bana gore, selamlar,alirsaniz da hayirli olsun,uzulmezsiniz

11. altay41

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. bence cok mantikli 40 yilda bir lazim olacak arka vinc yerine iki tane kereste parcasi tasimak akillica,sistem de cok kullanisli tesekkurler paylasim icin
  12. altay41

vx 80 4.2 düz dizele nasıl turbove inter cooler takılır

Ynt: vx 80 4.2 düz dizele nasıl turbove inter cooler takılır http://cruiser-connection.eu/store/product_info.php?info=p13958_1HD-T-Motor-im-KIT.html&XTCsid=5d17f43c84f9feeb30c3ce404f6e4f22 linkde satilik komple sfir turbo motor var ,hem de almanya da,herturlu gelir ;)

13. altay41

Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı?

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? cok guzel ozetlemissiniz,dizelerin eksisi de bakimi daha pahalidir :)
  14. altay41

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mesut iyi yapiyor bu isleri,yolunuz duserse gelin bekleriz.
  15. altay41

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi gunaydin arkadaslar :)

16. altay41

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi heytem hocam yani biz bosuna mi aliyoruz bu makinalari,boyle bir sey de olur diyorsun ayni isi goruyor ;)
  17. altay41

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi o zaman ben bayagi sansliyim ,hem vx80 ,hem iki takim orj. jant :D :D
  18. altay41

Yeni Aks Tasarımı

Ynt: Yeni Aks Tasarımı ayni fikirdeyim,icini merak ettim simdi :-\

19. altay41

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arac mugla da ise Cemal diye birisi var o yapiyor bu isleri,bir kez ugradim yanina 93 hdj80 var ,gumrukten alinip toplanmis haftaya pazar nedir durumunuz
  20. altay41

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Heytem hocam 2.4 yetmez be,senin 3,0 turbo iyi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR