Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mazot Pompası tamiri
antalya da Ahmet usta var,sanayide,Ahmet07 nickle yaziyor,tampon ,port bagaj vs. offroad ekipmanlari yapiyor,onun cok yakininda ,ona sorarsaniz- Ali usta olmasi lazim- bilgilerini verir size
selamlar
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.
evet cok haklisiniz,sorumluluk boyle bir sey,bizde safsaf yaziyoruz soyle yapin boyle yapin diye,
en azindan kurfarki ilave edip vermenizi beklerdim
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.
Adnan bey,siz stepne tasiyicilarin bilgisini verdiginizde ilk siparisi sanirim ben vermistim,fiyatiniz da 270-280tl+kdv olacakdi,maliniz geldiginde haberiniz olmadan hepsinin satildigini yazmistiniz bir yerlerde, simdi bu urunun fiyatina 485tl yazmissiniz ...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
tekrar hosgeldiniz,bu arada pes diyorum,
bir daha ki gezinizi bastan haber verin de ugurlama yapalim :) :),tabiiki donuste de karsilama kaydiya ;)
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Erkan,
genelde arkadaslar daha eski modellerle ilgilendikleri icin yazmamislardir,Prado ben ce de cok iyi secim,birgun soft offroadcu olunca ilk alacagim arac pradodur.
ilginc olan fiyatlari vx100 lerden yuksek,normalde dusuk olmasi lazim ;)
Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi?
izolasyon konusunda dogal bir urun olarak mese mantari levhalari da kullanabilirsiniz,kaucukla karisik olarak da uretiliyor bildigim kadari ile,cok iyi bir ses ve isi izolatoru malzemedir,sadece fiyati yuksek sanirim,arastirmanizi tavsiye ederim
selamlar
Ynt: Motorda Türk devrimi
umidim yazildigi gibi bir yenilik olmasi yonunde,bir yerlerden baslamadikca daha iyisini yapamayiz,o herkesin goklere cikardigi ulkelerde bi isler nassil oluyor,her sey hesap kitap,teknoloji mi zannediyorsunuz,onlar da gayet guzel bir yigin denemeden sonra yapiyorlar...
Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum
cok guzel olmus ellerinize saglik,3M malzeme oldugu icin pek problem yasayacaginizi zannetmem,cunki bir arkadas kaputu komple bu malzemeyle kaplamis,bir problem yok.
Ynt: 2006 Model LC için Jant Yardımı
Araciniz hayirli olsun,
bildiginiz gibi daha eski model vx100 lerin jantlari 16 inch dir,oyle arastirin,
izmit te bir arkadasimiz 35 silverstone extrem takti hic degisiklik yapmadan,
selamlar
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
toyotaci olup sana kapisini acmayacak olmaz,izmit e kadar gel fazladan bj75 var onu vereyim ,yancilik uymaz sana :D :D
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
O turbo yazisindan ben de isterim,hatta 24V varsa o da guzel olur ;D