Arama sonuçlarınız

1. altay41

Dizel Toyota Seçiminde Yardım

Ynt: Dizel Toyota Seçiminde Yardım buyuk ihtimalle ikisi de yok,hidrolik direksiyon pek problem degil ,suriyeden halletmistim ben,klima icin sozum yok nihayetinde o da yapilabilir.

2. altay41

YİNE ACI HABER YİNE ŞEHİT

Ynt: YİNE ACI HABER YİNE ŞEHİT mekanalri cennet olsun,Allah geride kalan yakinlarina sabir versin. maalesef dunyada tek ulkeyiz meclisde kopek besleyen >:( >:(
  3. altay41

satılık ılanlarında plaka gızleme

Ynt: satılık ılanlarında plaka gızleme ben de ayni seyi dusundum,bazi ilanlarda satici arabanin sahibi degil aracilik yapiyor,sahibine de guvenmedigi icin plakayi gizliyor,arac konsinye yani,anladigim[attachment=1]

4. altay41

Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim?

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? abi bildigin gibi degil ,ama hata benim, iyi niyetli olmamdan kaynaklandi
  5. altay41

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel inanmiyorum,ilk ben siparis etmistim ya

6. altay41

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. hayirli olsun,teyp guzel olmus,guzele ne yakismaz degilmi

7. altay41

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? hemde nasil muhtemelen orucum bozulmustur >:( >:(
  8. altay41

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? yavuz cok haklisin ama ben telefonda da kendisine aynilarini soyledim,arkasindan konusmuyorum yani,bir de konu cok sicak olunca dayanamadim yazdim
  9. altay41

Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ?

Ynt: Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ? cayeli buyukkoy de caycilar cay fabrikasi var,sahiplerinden Fatih kose bulabilirsen selamimi soyle AYder de kuspuni pansiiyonun sahibi arkadasidir ,kalirsin orada

10. altay41

Ynt: Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ? aslinda izoff eylulun 2.haftasi bir gezi yapiyor ama benim durum kritik,olmazsa ben ekim gibi giderim oralara yol ustunde corum civari saniyorum giderken saginda sivrikaya yada benzeri bir isim, ,petrol ofisi tesisleri orada yemekler guzeldir kamyoncu...

11. altay41

Ynt: Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ? iyi yolculuklar mucahit,senin memleket ,orada soylerler sana nereye gidecegini
  12. altay41

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? tebrik ediyorum aynen katiliyorum yazdiklariniza,dogru insan dogrudur,yamuk adam yamukdur,her durumda her sartta,kim olursa olsun,

13. altay41

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi omer bey arac bizim :)
  14. altay41

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel Adnan bey, yedek lastik tasiyici ne oldu?
  15. altay41

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel hdj 80 land cruiser snorkel

16. altay41

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) bir aksilik cikmazsa katilmayi cok isterim,boyle bir organizasyon icin de ayrica tesekkur ederim
  17. altay41

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu beyaz tampon muthis yakismis,toyotalara beyaz super yakisiyor zaten
  18. altay41

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. lpg ile ilgili link,arkadas sahsen de tanidigim birisidir,sizi yaniltmaz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69754.msg851788#msg851788

19. altay41

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. ben de ilanlarda gormustum sanirim,cok temiz bir arac olarak gozukuyor,dogru secim ,tebrik ederim. lpg konusunda sitede bir arkadas cok iddiali,bir gorusun derim ,eger olmazsa teleflex ve prins cok onerilen markalar,sahsen teleflex oneririm.
  20. altay41

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. 80 i goren geliyor :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz