Arama sonuçlarınız

1. A

2004 Model Grand Vitara Aracımın 4*4 Dü Çalışmıyor Neden Olur

panelde 4wd ışığı yanıyor mu.. muhtemelen 4h'a geçmiyor fakat 4l' e geçiyordur. grand vitara 4h ' a geçmek için arazi vitesini çalıştıran basınç ya da vakum pompası var. bir de o pompanın hortumu. pompa bozulmuş olabilir. hortum yerinden çıkmış olabilir. uzun süre 4h' a almadıysanız ve ön...

2. A

Kamp Için Araç Tavsiyesi

bizim burada kızdığımız karşıdaki hakaret kelimesi kullanmadığı halde hakaret içeren kelimeler kullanmak. insanlara ilk olarak " embesil, ezik, öküz " diyen insan son mesajında " ya ben salağım ya siz salaksınız" diyerek yine hakaret etmiş.. mimarlıkla ilgisi olmayan bir konuda insan kendisinin...
  3. A

Kamp Için Araç Tavsiyesi

kamp yerine veya doğaya tüm pisliklerini bırakanları ben de anlamıyorum. kampa giderken poşet poşet zaten malzeme, yiyecek götürülüyor. yani elinin altında hazır poşet de var. olmadı iki tane çöp poşeti götür. yemekleri hazırlarken çıkan çöpleri anında poşete at..sonradan toplama zahmetine...

4. A

Ssangyong Kyron (yeni Araç)

gerçekte yine 710 km yapıyorsunuz. sadece gösterge 650 gösteriyor. serviste yeni lastiğe göre gösterge ayarı yapılabilir.. yol tutuşu artmış olabilir. yine de standardından çok büyük lastiklerin güvenlik konusunda hem getirisi hem götürüsü olmuştur..
  5. A

Kampingdeki Hayvanlar...

size kötü köpekler denk gelmiş:tongueout::tongueclosed:. ıssız yerde, karanlıkta, çadırımın yanında yemek yerken aniden arkamda beliren kangal benzeri köpeğe yiyecek vermiştim. sabaha kadar benim çadırı korumuştu...tepenin ötesinde daha uzaklara giden, eşyasının bir kısmını bırakan çobanın...

6. A

Kamp Için Araç Tavsiyesi

her aracın savrulma limitleri vardır.. o limitlere uyarsanız sorun çıkmaz. zamanla arabayı tanırsınız. aracın limitlerine uymazsanız en güvenli araç elinizde en güvensiz olabilir..şu araç daha iyi bu daha iyi diye genelleme yapmak yanlıştır. kamp olayına gelince herkesin kamp anlayışı ve...

7. A

Kamp Için Araç Tavsiyesi

yolların her yerinde radar yok.. hız yapmak isteyince pikapla da yaparsın.. uygun yerlerde ben de pikapla hız yaparım.. anlatmak istediğim hız sınırı var diye pikap almak istemeyenlere; bu bir engel değil...
  8. A

Kamp Için Araç Tavsiyesi

konu motor değil ki.. pikap-kamyonet... ayrıca hız yapmak marifet değildir.. kazaları görüyoruz.. başkasına zarar verme dışında geride kalan çocuk aile .. yazık..
  9. A

Grand Vitara Dogru Bir Tercihmidir

2.0 benzinli olanında lpg takılmışsa almadan ustaya iyi inceletin. bu motor lpg' de masrafa yol açan sorunlar çıkarabiliyor..

10. A

Kamp Için Araç Tavsiyesi

ne güzel işte hız yapmadan, kaza riskini azaltarak, sakin ve yorulmadan yolculuk. zaten gezi ve keyif amaçlı çıkıyorsun etrafı inceleye inceleye gitmek ayrı bir keyif. 120 ile 95 km hız arasında; 100 km yol için ortalama 10 dk zaman farkı var. çok büyük bir zaman değil..

11. A

Lada Niva 2009 Mazot Kokusu

istasyonda depoya benzin yerine mazot koymuşlardır... benzin ya da lpg kokusu değil de mazot kokusu başka nasıl gelir ki :tongueout::tongueout:
  12. A

740.000 Km De Pajero 3.2 Did Almak...

land rover markasında defender ve discovery modelleri daha araziye yatkındır. son 1-2 yılda çıkan discovery modeli de araziden biraz uzaklaşıp asfalta yaklaştı. range rover modeli asfalta uygun.. v8 motorlu bir range rover asfaltı ağlatır.. aile genişliyor ve çocuk da varsa; çocuk olan arabada...

13. A

konfor anlayışı kişiden kişiye değişir. kimisi için gürültü sarsıntı, hız yapma, virajlara rahat girme önemlidir. kimisi için yükseklik, ferahlık önemlidir.. ben yıllardır iç mekanı yüksek ve ferah, yerden yüksek, nisbeten büyük arabaya bindiğim için binek arabaya binince ruhum sıkılıyor...
  14. A

L 200 Bilgi

tamam da kendimiz kullanıyoruz... 4x4, 4x2 pikap kullanan arkadaşlar var. konuyu pratik olarak biliyoruz.. vergi farkı yaşa göre az ya da çok illa ki var diyoruz.. inandırmak için çok uğraştık.. sıfır pikapların fiyatına gelince arazi donanımına göre hiç de fazla pahalı değil. bir l200 ya...
  15. A

L 200 Bilgi

4x4 ile 4x2 pikap arasında vergi farkı yok diyorsunuz fakat konuyu açıklayan genelgeyi de siz yayınlamışsınız. genelge gayet açık ve net. 4x4 olanlar suv gibi motor hacmine göre hesaplanıyor. 4x2 olanlar panelvan gibi ya da yük taşıma kapasitesine göre hesaplanıyor. olay net ve açık ikisinin...

16. A

L 200 Bilgi

burası türkiye mantık aramayacaksınız. yukarıda, arkadaş ilgili kanunu yazmış. 4x4 pikaptan suv gibi motor hacmine göre vergi alır fakat seni 1. köprüden geçirtmez. pikaptan daha büyük minibüsler veya pikap kadar suvlar 1. köprüden geçerken pikap 1. köprüden geçemez. bunu mantıkla...
  17. A

L 200 Bilgi

4x4 pikaplarla 4x2 pikaplar arasında ciddi vergi farkı var. 4x4 ' lerde vergi; suvlar gibi motor hacmine göre hesaplanır. 4x2 pikaplar ticari araç gibi yük taşıma kapasitesine göre hesaplanır. bu da vergiyi oldukça düşürüyor. yük taşıyan bir esnaf ya da çiftçi değilseniz 4x2 pikap almanın...
  18. A

land cruiser, pajero, range rover gibi lüks arazi araçlarının 2. el ilanlarına bakarsanız hemen hemen hepsi yaşına göre çok yüksek kilometrede. büyük ihtimal sıfır olarak ilk alanlar uzun yolculuklarda kullanıyorlar..bu araçlar her ne ladar arazi donanımlı olsa da uzun yolda da çok zevkli ve...

19. A

Neden Organİzasyon Yok !?

artan mazot ve benzin fiyatlarından sonra organizsayon sayısı düşmesi normal.. daha 1 sene önceye kadar her petrole girdiğimde depoyu fulleyip çıkardım.. şimdi az az alıyorum.. geçen seneki gezilerimi bu sene yapmak iki kat fiyata mal oluyor.. tabiki içimizde ekonomik durumu çok iyi olup...
  20. A

Geleceğe Yapılacak Güzel Bir Yatırım (borsa)

diğer ülkeleri bilmem fakat türkiyede borsa koskocaman bir yalan. uçan kuştan düşen yapraktan etkilenir tepetaklak olur. suriyede bir füze atılır paranın değeri yarı yarıya iner.. tekrar aynı fiyata gelmesi için aylarca beklersin.. temettü dersen sadaka gibi temettü verirler.. dolar karşısında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.