Arama sonuçlarınız

1. A

Lada Nİva Alirken Nelere Dİkkat Etmemİz Gerekİyor

niva sizi her yere götürür fakat geri getirmez... niva alırken " almamaya " dikkat edin..

2. A

2004-2005 Toyota Hilux Alınır Mı?

araba sadece 2 çekerse her zaman için önden çekişli olan arazide daha iyi gider. arkadan çekişli olan patinaja kolay düşer.. pikaplar 2 çekerde arkadan çekişli olduğu için patinaja düşmeleri normal. önden çekişli binek arabanın patinaja düşmediği yerde bile patinaja düşer. bazı 2 çeker...
  3. A

2006 Model 2.0 Grand Vİtara Ma Üst Kapak Yaptırıyorum

grand vitaralar lpg ' de sorun çıkarıyor..magnezyum alaşımlı sibop kapaklarını çelikle değiştirmek kısmen sorunu çözüyor. yine de lpg' den elde edilen tasarruf lpg' nin verdiği zararı karşılıyor mu tartışılır..

4. A

D-915 Bayburt Of Yolu Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Biri Var

atmosfer şartlarını saymazsak yolun zemini gayet temiz duruyor. yani kaya, taş, çukur gibi arabayı zorlayacak çok etmen yok..

5. A

Mobil Otel Projesi Hakkında Düşünceleriniz ?

günlüğü 150 tl' ye kurtarabilir misiz.. şu anda kurumsal firmalarda en kötü arabayı kiralamak reklamlarında 100 tl falan yazsa da 300 tl' den aşağı gelmiyor.çünkü firmaların çoğu en az 2 gün kiralıyorlar. kilometre sınır gelmiş 300 km üstüne fahiş bir fiyat istiyorlar. örneğin istanbul ankara...

6. A

4x4 Ford Transit Hakkında Yardım

araba uzun süre 4 çekere alınmamışsa diferansiyel içinde kurumuş yağlar ve içine kaçan pislikler de 4 çekere geçmesine engel olabilir. geçmişte aldığım suzuki vitara da 4 çekere geçmiyordu. usta diferansiyeli söküp temizleyip yağlayınca düzelmişti..
  7. A

'doğa Bozulmasın' Diye Yaylaya Yol Istemediler

ayder bitmiştir.. uzun göl zaten bitmişti.. önlem alınmazsa zamanla diğer yaylalara sıra gelecektir..
  8. A

Duster 4x4 Şanziman - Dİferansİyel Yağ Değİşİm Perİyodu

şanzıman, diferansiyel gibi dişli sistemi olan ve sürtünmenin olduğu her yerdeki yağların belirli periyotlarla değişmesinde fayda var. sürtünen dişlilerden zaman içinde toz metal parçacıkları dökülür. bu parçacıklar hem yağı bozar hem de dişlileri aşındırır. yağ değişmekle hem bu parçacıklar...

9. A

Yeni Cj 5 Araç Danışma

kısmen olabilir.. fakat muayeneden yeni geçmiş bir arabanın fren diskleri, balataları değişim zamanı gelmiş olabilir.. triger seti eskimiş olabilir.. turbosu bozuk olabilir.. amortisör patlak olabilir vs.. yani muayenede bakılmayan çok şey var..

10. A

Yeni Jimny 2018-2019

önceki modeli oldukça fazla yakıt tüketiyordu. bu model de, söylenilen benzinli motorlarla düz yolda ortalama yaksa bile yokuşlarda ve klimayı açınca fazla yakar gibi geliyor. arazide 4 çekere alınca da yakıt tüketimi artacaktır. suzuki - renault - nissan ortaklığı var. bu arabanın hakkı...
  11. A

Yeni Cj 5 Araç Danışma

araç alırken muayene tarihi neden önemle soruluyor anlamıyorum. muayene parası için soruyorsanız arabanın fiyatı, kaskosu,bakımı ve sigortasına kıyasla muayene parası en az masraf gerektiren bir olay.. randevu ile gidince işlem 2 saat sürmüyor.. üstelik cumartesi de muayene yapılıyor.. araç...

12. A

2003 Model Vx100 Arıyorum

sıfır araba fiyatları arttıkça 2. el arabalar da o oranda artacaktır. prado sıfır fiyatı 157.000 euro+ 4000 tl. yani 800.000 tl üstünde.. sıfırı bu fiyatsa 2. el 100.000 tl üstü normal..
  13. A

Yeni Jimny 2018-2019

o fiyatlara gelirse hiç satamaz.. bir önceki modelinin sıfırı 100.000 tl' nin altındaydı. o kadar fark olur mu ki... fiyatı 100.000 ' i geçerse çok az satar..
  14. A

L200 Kara Duman Problemi

sorunun tamamen l200' e özel bir sorun olduğunu sanmıyorum. l200' ü daha önce kullananlar nasıl kullanmışlar. bakımlarını zamanında yaptırmışlar mı.. temiz mazot kullanmışlar mı.. ucuz olsun diye mazota yağ karıştıranlar bile var.. ister benzinli ister dizel araba kuralına göre kullanmazsanız...

15. A

Merhabalar Abİlerİm Fotoğrafçinin Defender Aşki :)

gelinlik giymiş bir gelin ve takım elbiseli bir damat için defenderla yol gitmek konforsuz olabilir. gittiğiniz yollar çok zorlu değil ve aşırı off road yolu değilse daha konforlu bir arazi seçin. hele bir de yazın klima yoksa toprak yollarda pencere açınca içeriye giren toz toprak gelinin...
  16. A

Ilandaki 2006 Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkında Yardım

suzukinin 2005 ve öncesi 1.6 motor grand vitara ve normal vitaralarında lpg uyum sorunu yok. fakat 2005 sonrası bu yeni kasalar 2.0 jlx' ler lpg ile sorun çıkarabiliyor. grand vitara 2005 1.6 tek kapım varken iyi bir suzuki ustam vardı. bakım bitene kadar orada takılır bişeler öğrenirdim...
  17. A

Bf Godrich At Lastik Islak Asfaltta Kayma Yapıyor

at lastikler hepsinin arazi performansı ve asfalt performansı aynı değil. örneğin cooper at3 ve yokohama at yüzde 40 arazi, yüzde 60 asfalt diye geçer. bf goodrich at yüzde 50 arazi yüzde 50 asfalt..ne kadar arazi olursa asfalt konforu o kadar azalır. tabiki at lastik normal lastikle aynı...

18. A

Üniversite Ve Karavan (yardım)

diğer bir konuda türkiyedeyseniz güvenlik sorunu.. siz içindeyken saldırı hırsızlık olabileceği gibi.. siz okuldan akşam döndüğünüzde camları vs.. kırılmış, içinden bir takım şeyler çalınmış halde bulabilirsiniz..
  19. A

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

patinaj çekip çekmemesi esp yani patinaj önleyici sistemle ilgili olabilir. pathfinder ya da infinitide esp açıp kapama düğmesi var mı? . düğme varsa patinaj çekmesini istediğiniz zaman esp off yapmanız gerekir..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.