Arama sonuçlarınız

1. A

Hilux Otomatik Şanzıman Nasıl ?

hilux kronik şanzıman sorunu yok galiba. şu anki model hilux ve l200 otomatik viteslerde arka diferansiyel kilit orjinal üstünde geliyor. zaten isteğe bağlı 2 çeker, 4 çeker ve low var.. ben olsam tercihimi arka kilidi de olan modelden yana kullanırdım..

2. A

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

arazi aracında estetik hiç önemli değil. önemli olan fonksiyonları ve arazi kabiliyeti.. özelikle videodaki turkar otak için merak ediyorum. uzun, dar ve yüksek olmuş. yani iz aralığı dar. lastiklerde arabanın boyutuna göre ufak. bu durumda kaç derece yatabilir. devrilme riski yüksek gibi...
  3. A

2005 Rav4 Off Road A Gidermi

kare kasa kullanan birisi için ilginç bir soru olmuş.. sanırım kare kasadan sonra rav4 sizi arazide kesmez...

4. A

Offroad Ranger Ve Diğer Sorular?

aklınızda bir plan varsa beklemeyin. bir an önce a ya da b arabasını alıp gezip tozun ve keyfini çıkarın. sıfır alacaksanız ve de motor hacmi düşük olsun diyorsanız yine aynı arazi teknik özelliklerine sahip isuzu d-max 1.9 motor çıktı. onu da inceleyebilirsiniz. geçmiş yıllarda binek arabadan 4...
  5. A

Sitenin Denetleyecisi

sitenin mesajları kontrol edeni yok mu.. üstüste çıkmış yabancı ilaç vs.. içerikli reklam mesajları neyin nesi..

6. A

2 çekerde arkadan çekişli olduğu için arka kilit de olsa normal önden çeker 4x2 bineklerin patinaja düşmediği yerde bile zorlanabilirsiniz. arazide 4x2 önden çeker araç, 4x2 arkadan çekerden daha iyi gider. örneğin bir torosun geçtiği yerde 2 çeker bir mercedes kalabilir. bazı marka pikapların...

7. A

anadolu şehirlerinde yapılacak en iyi hobilerden birisi dağ bayır gezmek,. genelde küçük şehirler olduğu için şehir içinde takılmak insanı sıkar. mtv ve hız sınırı konusunda hiç duyum almadım. kısa zamanda değişeceğini sanmıyorum. ikinci arabanız olacaksa hız sınırını kafaya takmamalı. gezi...
  8. A

Otomatik Vites A/t Power Ne Işe Yarıyor?

a/t power düğmesine bastığınızda araç daha seri ve sportif kullanıma geçer. sollama sırasında falan daha atik olur ama yakıt tüketimi artar. a/t ingilizce automatic transmission kısaltması.yani otomatik vites demek. araç yerli olsaydı belki a asfalt t toprak olurdu :) vites kolunda iki düğme...
  9. A

Honda Crv Arazi Aracı Olmaz Dediler Ama...

arazide sınır yok ki.. en donanımlı off orad aracı bile beĺli bir sınırdan sonra gitmez. bir crv ağır off road yapmaz ya da derin çamurda zorlanır ama kamp, gezi ve çok zor olmayan dağ bayır koşullarında işinizi görebilir. muhtemelen bir crv ile de bir sürü güzel yerler...

10. A

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

orjinal boyutta lastik takmış olsaydınız 2.7 motor hacimdeki bir arabayı o kadar etkilemezdi diye düşünüyorum. sizdeki yavaşlamanın ve yakıt artışının nedeni lastik boyutu büyümesinden kaynaklanıyor olabilir.

11. A

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

bugün ben de gözlemledim. yapışkan ve kıvamlı çamurda ( derin bir çamur olmasa da ) çamur dişlerin arasına ve lastiğin üstüne sıvanıyor. sanki duvara sıva yapmış gibi... kabak ve pürüzsüz bir lastik gibi davranıyor. bir de yokuş yukarı olunca buzda kayar gibi sağa sola kayıyor. bu çamurun...
  12. A

Yeni Isuzu D-max 1.9 4x4 Dizel Bluepower

haklıymışsınız. masa üstü bilgiyaradan baktığımda görememiştim. telefondan bakınca yenilenen hilux kısmında 2.4 otomatik 4 çeker eklenmiş. 2.4 motor seçeneğini eklemekle çok iyi yapmış..

13. A

karşılaştırmanızda bir yanlışlık olmuş. toyata hilux' da 2.4 motor otomatik olan 2 çeker ve adventure modeli yani hi-cruiser değil. toyatının 2 çeker olan pikabıyla isuzunun 4 çeker olanını karşılaştırmışsınız. toyatada otomatik 4 çeker ve full yani hi cruiser olan 2.8 motor olup onun...
  14. A

Gerçek Arazi Araçlarının Artık Üretilmemesi

üretiliyor fakat bir kısmı motor hacmi büyüklüğü ve vergiler sonrası kabarık fiyatlar nedeniyle türkiyeye gelmiyor. bir kısmı geliyor fakat ekonomik değil. örneğin unimog, mercedes G, 5 ya da 3 kapı jeep rubicon, bildiğimiz land cruiser, pajero, jimny vs.. üretiliyor sadece bir kısmı sıfırı...
  15. A

üretiliyor fakat bir kısmı motor hacmi büyüklüğü ve vergiler sonrası kabarık fiyatlar nedeniyle türkiyeye gelmiyor. bir kısmı geliyor fakat ekonomik değil. örneğin unimog, mercedes G, 5 ya da 3 kapı jeep rubicon, bildiğimiz land cruiser, pajero, jimny vs.. üretiliyor sadece bir kısmı sıfırı...

16. A

17. A

sitede sorun var galiba mesajım 2-3 kez yayınlanmış.
  18. A

19. A

Bekar Insanları Ayrıştırıp Almayan Kamp Yeri Ile Ilgili...

kusura bakmayın da yanlış düşünüyorsunuz. evliler mi daha çok taciz ve tecavüz ediyor yoksa bekarlar mı.. tarsustaki özgecan olayını gerçekleştiren evliydi.. bağdat caddesindeki tecavüzcü ya evli ya da eşinden ayrı.. google ' da evli adam tecavüz ya da taciz etti yazınca bir sürü olay çıkıyor...
  20. A

140.000 tl fiyata keşke standart arka diferansiyel kilit olsa. çünkü rakiplerinden l200 ve hilux 'da en üst modellerinde arka kilit fabrikasyon mevcut.. diğer bir konuda 1.9 motor illaki mtv avantajı olacak. fakat küçük motor her zaman düşük yakıt demek değildir. tüm marka pikapların hepsi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri