Arama sonuçlarınız

1. A

Cam Filmi

etraf bilgi eksikliği ile dolu. bakan veya danışmanları iki satır okumadan açıklama yapıyorlar. muhtemelen trafik polislerinin de çoğu konuyu tam bilmeden ceza yazmaya ya da trafikte tartışmaya kalkacaklar. fabrikasyon cam filmi olur mu. hiç görmedim. hiç bir fabrika araca cam filmi takarak...

2. A

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

ko2 kullanıyorum. en önemli artısı kar ve kış işareti olması. asfaltta bir sorun yok. 150 km ve üstü hıza çıktığım oluyor. 90-100 arası hızlarda çok hafif uğultu olsa da 120 ve üstünde bu uğultu kayboluyor. şimdilik frenleme sorunu yaşamadım. kar ve buzlu yollarda sorun yaşamadım. gittiğim...
  3. A

Cam Filmi

benim araçta arka ve arka yanlar orjinal fabrikasyon koyu. önceki sahibi ön yan camlara da aynı tonda renkli tempered cam taktırmış. bu durumda muayeneden geçer mi kalır mı merak ediyorum..

4. A

Doğa Demek Zengİnİşİ Demekmİdİr....

yanlış düşünüyorsunuz.. doğa ile off road' u karıştırmışsınız. doğa ile ilgilenen herkes offroadcu değildir. insan yürüyerek de doğa da gezebilir kamp kurabilir.. zengin fakir ayırımı da göreceli bir şey. herkes bütçesine göre araç alır. parası çok olan daha lüx ve yeni araba ile offroad...
  5. A

Sürgülü Kasa Kamyonet Ruhsat Durumu

takacağınız kapak veya aksesuar aracın tavanına eşit ya da daha yüksekse ruhsata işletmeniz gerekir. örneğin camlı kabinler aracın tavanı hizasında ruhsata işletilmesi gerekir. kapak araç tavanının hizasını geçmiyorsa ruhsata işletilmiyor. sürgülü kapak veya fullbox denilen kapakları işletmeye...

6. A

Satılık Kullanılmayan Malzemeler

iki sene geçmişse malzemeler eskidiği için ucuzlamalı mı fiyatı artmalı mı..

7. A

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

belki sizin araçta arıza mevcuttur.. bmw geçmişinde arazi tecrübesi olan bir şirket değil. arazi konusunda bir mercedes değil. mercedesin global sayfasında; ürettiği güncel unimog, mercedes g, 6x6 'lar, 8x8' ler, karavanlar, askeri ve ticari araçlar, çöllerde ve her türlü arazide giden kamyon...
  8. A

2018'de Mtv'ye %40 Zam Geliyor..!!!

denizlerde gezen lüx yatlar indirimli mazot alıyorken.. devletteki makam ve konvoy arabalarının motor hacmi ve sayıları israf ötesi olmuşken.. israf diz boyu iken.. bayramda memleketlerine gidip günlerce suriyede kalıp, sağ salim dönen suriyelileri maaş , sağlık harcaması ve burslara boğarken...
  9. A

arabanın fiyatına göre mtv zammı yüzde 68'e kadar varabilecek.. 2018 yılından itibaren alınan arabalarda kasko değerinin yüzde 5' ini aşarsa bir alt dilimden ödeme imkanında artık kural kasko değerinin yüzde 10' unu aşarsa şeklinde oluyor.. bir kazıkta buradan..

10. A

merak etmeyin gözden kaçıp mtv düşük kalırsa ek bir düzenleme ile zammı bindirirler.. yüzde kırk herkese garanti.. araç pahalı ise üstüne ek bir zam gelecek..

11. A

binek araçlar demiş.. binekten kasıt hususî araçlar olsa gerek.. pick-up ruhsatımızda hususi yazıyorsa artar.. motor hacmine göre bir artış var. ayrıca arabanın kasko fiyatına göre de vergi artışı olacak.. yani artış yüzde kırktan fazla bile olabiliir...
  12. A

Acil Destek. Araç Aldım Ruhsatı Alamıyorum

inşallah kısa zamanda düzelir.. yine de bu zamanda noterden devri almadan ödeme yapmak biraz cesaret işi.. akraba hatta kardeşim bile olsa kuralına göre yapardım herhalde.. umarım sorun çıkmaz..

13. A

Ortalama Hız Sınırı Cezası Hakkında

bence cezayı yersiniz. plakaya bakar. plakadan da zaten hangi sınıfa ait olduğunuz ortaya çıkar.. normal yol üstü konan radarlarda da aynı sistem işliyor. radar plakaya bakıyor. plakadan aracınızın hız limiti çıkıyor ve ceza ona göre kesiliyor. muhtemelen sistem plakalarla araç cinsini otomatik...
  14. A

Duster Diferansiyel Kilidi Acil Yardım

lada niva' da arka diferansiyel kilidi yok. sadece orta kilit var. suzukilerin hiç bir modelinde yok. mercedes g ve unimog' larda hem ön hem arka kilit var. rubicon' da arka kilit var. ön var mı bilmiyorum. land cruiser ve pajeroda arka kilitler var. hilux ve l200 ' lerde bir kısım...
  15. A

''alinik'' Toyota Land Cruiser Bj60

mantıklı ve saygılı açıklama ve eleştirilere zaten bir sözümüz yok. araç hakkında bilginiz varsa eksiklerini fazlalarını söylersiniz. f/p oranı yüksekse onu da belirtirsiniz. belki arkadaş fiyata da razıdır alır.. ama direk bu araç gitmez.. bu bisiklet.. bundan arazi aracı olmaz.. bu aracı...

16. A

L200 Arazi Gösterge Sorunları

kullanma kılavuzunda da yazar. arazi geçişlerini yaparken ayağınızı gazdan çekerseniz daha kolay geçiyor. ayak gaza basılıyken geçiş yapınca ışık yanıp sönüyor ve bu durum uzun sürüyor. ışık yanıp sönmesi uzun sürerse frene hafifçe dokunursak geçiş tamamlanıyor. ya da tekrar 4x4 ' e alıp...
  17. A

''alinik'' Toyota Land Cruiser Bj60

ben olsam orgasmatronla araç konusunda tartışmaya girmezdim. forum içindeki geçmiş mesajlarından anladığım kadarıyla koranda kj takıntısı var. koranda kj dışında hiç bir araç alınmaz ve off road yapamaz düşüncesinde. bu kişiye göre dünyaya jip kavramını getiren jeep grand cherookee' ler birer...
  18. A

Pick Up Ve Şehir Içi Anlaşmazlığına Çözüm Arıyorum

hususi de olsa 4x4 pikaplarda ruhsatta kamyonet yazar. muayene her yıl. otobanda hız sınırı 95 km. çift yollarda hız sınırı 85 km. 1. köprüye giremez. avm' lerde kapalı otoparklara girer. trafik sigortası yapılırken kamyonet hesap edilerek yapılır. hususi yazanlarda src ya da k belgesi...

19. A

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

çok dikkatli kullandın diyelim 100 km başına 1 lt yakıt daha az yaktın. 450 km' de 4.5 lt daha az yakmış olacaksın. yani 20 tl falan cebe kalacak. 20 tl için 450 km boyunca kendimi kasıp sürekli yol bilgisayarını takip edip ortalama yakıt ne oldu diye strese giremem arkadaş. 20 tl tasarruf...
  20. A

Arazi Vitesi Kullanımı ?

denemek parayla mı.. aynı tepeyi hem 4h' da hem de 4l' de deneyip sonucu bize de bildirseniz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri