Arama sonuçlarınız

1. A

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

her aracın artıları ve eksileri vardır. dört dörtlük araç yoktur. marka ve araç fanatikliğini sevmediğim için bu konıuya cevap yazıp tartışmayacağım

2. A

hiç de öyle attan inip eşeğe binmiş gibi hissetmedim. yıllardır merdiven şase arabaya bindiğim için ufak tefek sallantılara alışığım. yeni pikaplar neredeyse otomobil konforunda. tersine bir çok artısı oldu. motor gücüm arttı.. arazi kabiliyetim arttı.. alt yapı arazi şartları için çok daha...
  3. A

80-90.000 Tl'ye 4x4 Suv Önerisi

j çok düşünmek iyi değildir. insanı mutsuz ve huzursuz eder. 1.5 yıl önce herhangi birisine karar verseydiniz şimdiye bol bol gezmiş olurdunuz. iyi-kötü alırsınız birini.. beğenmezseniz bir müddet sonra satarsınız. arabalarla nikah kıymıyoruz..

4. A

daha önce daha önce kyron kullandığım için biliyorum. arazide de asfaltta da hiç üzmemişti beni. sıfır alacağı için 2.0 rexton önerdim. rextonlar da monokok değil. merdiven şase. yani araziye ve modifiyeye uygun. oldukça da lüx arabalar. bildiğim duyduğum kronik sorunları da yok. ben şimdi...
  5. A

2.0 kodiaq 269.000 tl. ssangyong rexton 2.0 185.000 tl rexton da isteğe bağlı 2 çeker 4 çeker, orta kilit ve low arazi seçeneği var. üstelik merdiven şase. merdiven şase olduğu için vinç takmak arabayı zorlamıyor. formlarda zaten rextona vinç takanlar var. yükseltmeye ya da at lastik...

6. A

Yüksek Tavan Çadır ?

yeni çadır aldığım için geçenlerde çadırları incelemiştim. bu çadırda gözüm kalmıştı. tek kişi için bana pahalı geldi. almamıştım. yeni tip otomatik kurulum. üstündeki ipi çekiyorsunuz 30 sn ' de kuruluyor. 4 kişilik. çift tente. en 240- 240 cm. yükseklik 170 cm. dolphin rocky otomatik...

7. A

Land Çıkamadığı Yere Sorento Çıkıyor ?

çıktığı yer zor bir parkur değil.. üstelik çamur da yok.. oradan land da çıkar.. sorento da.. duster da.. her hangi otomatik 4 çekeri olan şehir suv 'u da çıkar.. video mantıklı gelmedi..
  8. A

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

75 - 80 bine güncel kasa bir hilux veya l200 alırsın. neredeyse hiç sorun çıkarmadan yıllarca binersin.. ama dersen ki ben tamirciyle ahbap olmayı seviyorum.. günlerce parça beklerim.. her geziden sonra tamirciye uğrarım.. dağın başında arıza yapıp kalmasına razıyım vs.. o zaman eski modellere...
  9. A

aracınız 1.4 tsi ise zaten o motor gücüne bu aksesuarları eklemek mantıksız. 2.0 tdı ise fiyatı 269.000 tl olan bir araca bu kadar ekleme yapıp yatırım yapacaksanız fakat saf kan arazi aracı olmadığı için belki sizi yine bir yerlerde bırakacak. araç monokok şase. bu araca ciddi arazi lastiği...

10. A

diğer bir konuda gerçek arazi bu videolardaki gibi keresteden hazırlanmış düzgünlükte olmuyor. özellikle 2000 mt üstündeki dağ yollarında derin çukurlu yerlerde bu videodaki gibi arabanın bir tarafı askıda kalıyor fakat alt zemin buradaki gibi düzgün kerestelerden oluşmuyor. çukurların sağında...

11. A

L200 Aracıma Lastik Seçimi Acil Yardım?

hem asfalt hem arazi için bf goodrich at ko2 modelini tavsiye ederim. aynı zamanda üstünde kar-kış işareti olduğu için trafik çevirmelerinde kış lastiği yerine de geçer..
  12. A

1 ve 4 numara asfalt or..pusu olup onlara güvenip ciddi orta ağır-araziye girmem.. tiguanı zaten geç.. 2 ve 3 numara ( 2 çeker, 4 çeker, ağır devir ve kilit seçenekleri vs..ile) iyi bir lastikle sizi kolay kolay arazide bırakmazlar.. bu seçeneklere ek olarak mitsubishi pajero.. land cruiser...

13. A

Off Road Araç Seçimi Yardım

bu arada jimny' e hiç sözüm yok. safkan arazi aracı diyebiliriz. lada ile yaklaşık aynı arazi özelliklerini taşıyor. yani orta kilit ve low vs... sağlamlık ve dayanıklılık açısından ladadan daha iyi. lada monokok şase.. çok arıza verir.. kırılan yerleri çok olur ama parçaları ucuz.. jimny...
  14. A

Çift Kabin Kamyonet Hız Limitleri

ruhsattaki kamyonet ibaresini panelvana çevirtebilirseniz belki hız sınırınız 110 'a çıkar. ruhsatta kamyonet yazdığı müddetçe durumun değişeceğini sanmıyorum..
  15. A

Off Road Araç Seçimi Yardım

bu kadar uzun yolu benzinli araba ile gitmek iyi olmayabilir. dizel daha mantıklı. lada ve jimny; benzin + tüp .. benim tavsiyem 2. el temiz bir toyota hilux pikap.. 2 çeker, 4 çeker, orta kilit ve low olsun. bazı pikaplarda fabrikadan arka kilit de var.. dizelin menzili daha uzun olur...

16. A

Çift Kabin Kamyonet Hız Limitleri

kendi yazdığınızla çelişmişsiniz. bu yönetmenliğe göre pikaplara panelvan denilemiyor. "sürücü bölümü ile gövde birleşik kamyonetlere panelvan deniyor" yazmışsınız.. pikapların sürücü bölümü ile yük taşıma yerleri ayrı olduğu için panelvan sayılmaz. radar varsa tüm pikaplarda hız sınırı 1...
  17. A

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

aşağıdaki haber geçen sene yaşanmış bir olay.. bu tür haberlerden sonra vazgeçmelisiniz.. en azından bu işi 3. dünya ülkelerinde yapmamalısınız.. gidip isviçre, fransa, belçika vs.. gibi ülkelerde yaparsanız belki olabilir. türkiye' de yapacaksanız tek olmamak kaydıyla güvenli yerlerde...
  18. A

2011-2012 L200 Akü

2011-2012 instyle otomatik model l200; fabrika çıkışında hangi marka akü var ve orijinal aküsü kaç amper acaba?

19. A

Araç Tavsiyesi

ilk başlayanlara defender tavsiye ediliyorsa daha ilerisinde ne alınır acaba.. defender nerdeyse off road da son n0ktalardan birisi..
  20. A

Suv Tavsiyesi

öncelikle asfalttan uzaklaşıp doğaya, kıra, bayıra yaklaşmak istediğiniz için sizi tebrik ederim.. bu konudaki ön yargınızı kırmışsınız.. arabalar hakkındaki ön yargılarınızı da biraz daha kırsanız iyi olacak.. arabalar ve 4 çekerler konusunda biraz daha okumanız gerekecek.. kullandığınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri