Arama sonuçlarınız

1. A

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

konfor falan anlamam ama arazide amarokla karşılaştırınca l200 kral.. l200 arazi seçeneğinde: 2h, 4h (otomatik dört çeker), 4lc (orta kilitli 4 çeker), 4llc (low).. yani 4 seçenek var.. bu dört seçeneği barındıran başka pikap bilmiyorum.. 4h seçeneğinde yani otomatik 4 çekerde asfaltta...

2. A

OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!

ruhsata işletme zorluğu nedeniyle öndeki offroad tampon ve vinci çıkarıp ön tamponu orjinal hale getirdim. bulunduğum ilde hiç bir makine mühendisi sorumluluk alıp proje çizmiyor. vinci işletsek bile off road tampon, yan koruma demirler vs.. ile ilgili mevzuat net olmadığı için muallakta kalıyor..
  3. A

L200 Demir Tampon Vinç Ruhsata Işletme

sanırım illere göre uygulama değişiyor. adana' dayım. daha önce işleten iki arkadaş istanbul' a vekalet verip işletmişler. adana' da halledememişler. 3 tane makine mühendisini aradım. artık kesinlikle bu tür demir tampona proje çizmiyoruz dediler. tampon ve vinci söktürüp orijinal haline...

4. A

L200 Demir Tampon Vinç Ruhsata Işletme

bu konu eskiden çok konuşulmuş. fakat güncel son durum belirsiz olduğu için yeniden sormak istedim. yeni aldığım l200' de önde arb demir tampon ve vinç takılı. ruhsata işletmek için elektrik mühendisleri odasına sordurdum. eskiden proje çiziyorduk. artık çizmiyoruz demişler. proje çizilmeyince...
  5. A

Bf Goodrich At Ko2 Lastik

forumda lastik adı altında başlık göremediğim için konuyu buraya açtım. herkesin bildiği klasik bf goodrich lastik at " bf goodrich at KO " olarak geçiyor. yaklaşık 2 yıl önce lastik yenilenmiş ve " bf goodrich at KO2 " olarak satılıyor. KO2 modelinde istediğin ebadı bulmak daha kolay...

6. A

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? 2010 ve 2011 modeller için yazıyorum. çünkü alırken 2008 ile 2009' ları araştırıp incelememiştim. ilanlarda xdi, exdi gibi modeller yazıyorlar. aslında iki çeşidi var: jant 16 inc ve 18 inc olan. iki jantın tipi değişik. incelerken...

7. A

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? ağır offroad yapmıyorum fakat arazide önüme çıkan hafif çamur veya orta dereceli zorlu yol ve parkurlarda geziyorum. Suzuki grand vitara 1.6 2005 otomatik lpg' li kullanıyordum. standart hali ile sadece at lastik takarak kullanıyordum. grand...
  8. A

Satılık 2005 Grand Vitara 3k 1.6 Otomatik

Ynt: Satılık 2005 Grand Vitara 3k 1.6 Otomatik araç satılmıştır.teşekkür ederim..
  9. A

Satılık 2005 Grand Vitara 3k 1.6 Otomatik

çok severek kullandığım suzukimi bir anlık şeytana uyup başka bir araç almak için satıyorum. araç 2005 otomatik 1.6 grand vitara. malum sitede ilan no: 199197289 araçla ilgili tüm sorulabilecek ayrıntıları yazdım.şimdiden teşekkürler.

10. A

Suzuki Jimmy Ariyorum

Ynt: Suzuki Jimmy Ariyorum Suzuki 'de jimmy diye model yoktur. Jimmy GMC markasının modelidir.

11. A

2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz

Ynt: 2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz avlamaktansa fotoğraflarını çekmek daha mantıklı. yemek için de olsa doğa da yaşayan o hayvanın yavrusu, yavrulama mevsimi olmasa bile bir yuvası, belki eşi vs.. var.. o nedenle doğada avcılık etrafa zarar..
  12. A

100000 Km Altında 2004 - 2005 5 Kapı Grand Vitara Arıyorum

Ynt: 100000 Km Altında 2004 - 2005 5 Kapı Grand Vitara Arıyorum 10 yaşında ki araba için 100.000 km altı diye satarlarsa km düşürülmüş mü düşürülmemiş mi çok iyi incelemek gerek. aslında km'ye çok takmamak lazım. temiz ve sorunsuz olsun 130.000 km olsun, 150.000 km olsun..

13. A

Grand Vitara 2005

Ynt: Grand Vitara 2005 hava çıkış yerine kablo için uğradığımda ustaya sorarım. yapar mı bilmem. arada bir diferansiyel temizleme parası almak için yapmayabilir:))
  14. A

Grand Vitara 2005

Ynt: Grand Vitara 2005 cevap için teşekkür ederim. ustaya gösterdim. diferansiyel olsa gerek; içine kum falan kaçtığı için ya da benden önceki uzun süre 4 çekere almamışsa yağlar falan kuruyormuş. temizleyince düzelir dedi. yağlanıp temizlenince düzeldi. 4 çekere geçince 4wd lambası yanıyor.
  15. A

Arıyorum; Grand Vitara 2005 3 Kapı Arka Bar Koruma

grand vitara 3 kapı 2005 için arka bar koruma arıyorum..

16. A

Grand Vitara 2005

aracım grand vitara 3 kapı 2005 otomatik vites. arazi vitesinde 4h ya da 4l' e geçince gösterge de herhangi bir lamba ile ikaz ediyor mu? eğer göstergede lamba yoksa 4 çekere geçip geçmediğini nasıl anlıyoruz.. klimanın hava üfleyen kısımlarında ızgaraları sağa sola çeviren ufak...
  17. A

Jimny; Jantın Ortasındaki Parça

Ynt: Jimny; Jantın Ortasındaki Parça ilandaki jimny' de bu parça düşmüştü. belki de zamanında modifiye edilip, yükseltilmiş bir araç olup, satılığa çıkarılırken orijinal haline dönüştürülmüştür. satan kişi bunu saklıyor olabilir mi diye merak ettiğim için bu konuyu açmıştım.. gerçekten de o...
  18. A

Jimny; Jantın Ortasındaki Parça

ikinci el jimny'leri incelerken ilanın fotoğrafında, sol arka teker jantın ortasındaki yuvarlak parçanın düştüğünü ya da kırıldığını gördüm. sahibi; plastik parça, düşmüş dedi. jantın ortasında, bijonların arasında, suzuki amblemi olan parça. aşağıdaki sitede yine aynı parçası düşmüş bir jimny...

19. A

Fiyatlar Mantıklı Mı?

Ynt: Fiyatlar Mantıklı Mı? serbest piyasa herkes istediği fiyatı isteyebilir.. fakat gerçekte arabalar kaç liraya satılabiliyor.. onu da belirleyebilsek belki mantıklı fiyatlar ortaya çıkar.. örneğin geçen hafta pazar günü 2001 model vitara 1.6 5 kapı ankara' dan 19000 tl' ye satışa çıkarıldı...
  20. A

Fiyatlar Mantıklı Mı?

bu sitede veya diğer malum sitelerde istenen fiyatlar mantıklı mı? ilanlarda yazılan fiyatlardan araçların satılamadığını düşünüyorum.. örneğin 1994 model vitara için 18.000 tl isteniyor; 20 yaşında araba.. 1999 modeller için 21.000 tl.. 2004 model bir jimny için 25.000 hatta 26.000 tl...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri