Arama sonuçlarınız

1. serci07

Garaj - Garage kirliliği

Ynt: Garaj - Garage kirliliği aynen katılıyorum. aslında raçlarımızı tanıtalım diye bir başlık da açılabilir.

2. serci07

defender 130

Ynt: defender 130 defender benzinlimi yoksa dizelmi ?
  3. serci07

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi kolay gelsin.

4. serci07

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) zaten bu araçların dizeli bulunsa kimse başka arabaya bakmaz :)
  5. serci07

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) pumayı arkadaşın defendera attıktan sonra 300 tdi lara bile bakamaz oldum. puma takılmış araç aramaya devam :)

6. serci07

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

7. serci07

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. 90 dan düşmüşsün. Islatmasınlar bu soğukta dikkat et.
  8. serci07

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Uploaded with ImageShack.us Biraz gaz vereyim çalışmalara. Alanya Offroad kulübü susuz gezisinden Adil Müftüoğlu nun aracı.
  9. serci07

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası süper çalışma. itina ile takip.

10. serci07

1991 vx 80 turbodiesel

Ynt: 1991 vx 80 turbodiesel Pazar günkü etkinlikte gördüm aracı. Çok dehşet bir araç. Uploaded with ImageShack.us

11. serci07

KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

Ynt: KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ? Duyduğuma göre çok iyi bir işcilik varmıs. Def toplamaya başlarsam uürayacaüım yerlerden birisi .
  12. serci07

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle toplayın.

13. serci07

Defender Arka Difransiyel Kilidi

Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi Havalı kilit oluyor. ARB nin var. internette aratın videosunu görürsünğz. Komprosorlü bir sistem yani anlayacağınız.
  14. serci07

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. parayı bankadan çekip bunlara yatıralım bari :D iyi kar yaparız :D
  15. serci07

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. yaklaşık 9 aydan beri defenderlere malum sitede 2 - 3 saate bir bakarım. fiyatlar gerçekten geçen yıla göre çok uçtu. Arkadaşımızın dediği gibi normal bi fiyata giden araç 3-4 ay sonra fiyatı ikiye katlamış.

16. serci07

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. ya böylelikle sitedeki arkadaşları bilgilendiririz.
  17. serci07

İHALE İLANLARI - ADAPAZARI

Ynt: İHALE İLANLARI - ADAPAZARI Toyotoların durumu nasıldır acaba ?
  18. serci07

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları azıcıkta defender . Alanyada bizim gezimizden.

19. serci07

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. yaz başında bir crew cab defender vardı ankarada. Hatta gezenbilirde de paylaşmışlardı. 29ar olmuş. 000 gibi bir fiyattı. Tekrar malum siteye düşmüş. fiyat 32.000dolar olmuş. Tl değil arkadaşlar dolar :D
  20. serci07

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. aynı şey defenderlerde de mevcut .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.