Arama sonuçlarınız

1. serci07

puma ya blow off takma

Egsoza son susturucuya bir aparat var nette buldum onu araştıyorum :) baktık olmadı orta susturucuyuiptal edip deneyeceğiz

2. serci07

puma ya blow off takma

Bizim bir arkadaş fiorino mulyijetr taktırmış ışıklarda millet kafasını çevirip bakıyor. Land zaten ilgi çekiyor heybetiyle ancak birazda kükretmek lazım :)
  3. serci07

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma nette 300 tdı lara takıldığını gördüm. Pumaya neden olmasın ?

4. serci07

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma biraz ses çıksın birazda turboyu koruyalım diye takacağız. universal olanlardan taksak nasıl olur acaba.
  5. serci07

puma ya blow off takma

arkadaşlar puma motor turbosuna blowoff takmak istiyoruz. sizce takılabilirmi hangi modeli kullanalım.

6. serci07

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? sonuçta dağ başında herşey lazım olur.

7. serci07

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. göktuğ bey aracı tamamladı. Bir ara malum sitede satılığa çıktı.
  8. serci07

Üşüyen LPG li motoruma radyatör örtüsü

Ynt: Üşüyen LPG li motoruma radyatör örtüsü su geçişlerindede çok yardımcı olur bu örtü
  9. serci07

113.000 KM DE İLK SAHİBİNDEN DEFENDER 110 COUNTY DİZEL

Ynt: 113.000 KM DE İLK SAHİBİNDEN DEFENDER 110 COUNTY DİZEL maşallah . HAyırlı satışlar.

10. serci07

Yeni bir GAZ geliyor.

Ynt: Yeni bir GAZ geliyor. Hayırlı olsun.

11. serci07

5 milyon liralık hummer

Ynt: 5 milyon liralık hummer ucuzlamış fiyat. 2.590.000 dolar olmuş. Hemen birtane almalıyım :D
  12. serci07

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları hemen bakıyorum teşekkürler

13. serci07

Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri

Ynt: Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri varmı ilginç birşeyler acaba. koleksiyonluk
  14. serci07

Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri

Ynt: Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri ilginç. takip etmekte yarar var.
  15. serci07

Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012

Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012 tam geçen sene bu hafta kapadokyadaydım. bir 7-8 gün sonra kar yağmıştı. Manzara süperdi

16. serci07

Karbon kaplama dodik ve ön panjur

Ynt: Karbon kaplama dodik ve ön panjur malzeme kaliteli olursa panjur gerçekten güzel olur. Ancak dodik biraz sırıtabilir kanaatimce. Birde kapladıktan sonra bi yerde görmüştüm üzerine bi kaç kat vernik atıyorlar gerçeği gibi oluyor.
  17. serci07

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak arkadaşlar burda arkadaşımız dünya turu diyor. Defender markası dünyanın heryerinde parçası bulunan bir makine. Dünanın neresine giderseniz gidin elbet parçasını bulursunuz. Rubicon veya jeep lerle sıkıntılı olur. Param olsa bende sıfır bir land alır yoluma bakarım...

18. serci07

Tam Bize Göre:)

Ynt: Tam Bize Göre:) o ağırlıktan dolayı araç devamlı taban yapar. Alt yapı Ne kadar müsait olursa olsun tonlarla ifade edilen bir ağırlık var burada. Yumuşak zeminde batacaktır araç
  19. serci07

Tam Bize Göre:)

Ynt: Tam Bize Göre:) daha önce verilmişti. Bizim kirpilere benziyor araç . Ayrıca çok ağır olduğu için çamurlu arazide zorlanır. Amerikanın mrap larının ırakta çamura battığı gibi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.