Arama sonuçlarınız

1. serci07

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. Benim başıma gelen bi olayı anlatayım. Arkadaş 110 defender tdı diye satılık yazmış. Fiyatta uygun geldi. Antalya da işim vardı zaten. Aradım arkadaşı bi bakayım diye. Buluştuk. Bi baktım Benzinli / tüplü defender. :D Sitede...

2. serci07

Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ aracı canlı canlı gördüm. Ağzımın suyu akmadı desem yeridir.
  3. serci07

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ 300 tdi olur yada puma olur yada bu araç gibi kız gibi olur. En ince ayrıntısına kadar soyulup yapılır amenna. Ama bakıyorumki 4 jant takan 35.000-40.000 Tl para istiyor. :D

4. serci07

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ Sağolasın abi sayende sahibindendeki araçlar 40.000 altına düşmüyor. Adam 87 model defendere 40.000 yazmış yav :D Düz düzel bide :D
  5. serci07

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması sonuç ? ;D

6. serci07

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? inna - no limit :)

7. serci07

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ mm kadar hata yok araçta. Maşallah.
  8. serci07

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ akşam sayısal çıkarsa yanındayım abi. Hacet plaka güzelmiş :D
  9. serci07

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. ok gibi bir araç. Tek isteği puma :)

10. serci07

Alanya Kızılalan Çamur Banyosu Görselleri

Ynt: Alanya Kızılalan Çamur Banyosu Görselleri

11. serci07

Ynt: Alanya Kızılalan Çamur Banyosu Görselleri
  12. serci07

Sitenin arızaları yüzünden ancak yükleyebildim. Güzel bir pazar günü oldu benim için. Defender alacağım için defenderi iyiceinceleme fırsatım oldu. Alev kırmızı defender puma motorlu Mehmet abimizin. Puma nın bu kadar atak olduğunu hiç bilmezdim. 300tdı den direk düz dizel bir araç alıp puma...

13. serci07

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. araç satılıkmış arkadaşlar :-[
  14. serci07

Defender'a 300TDİ Motor ve RN380 Şanzuman Takılması Hakkında

Ynt: Defender'a 300TDİ Motor ve RN380 Şanzuman Takılması Hakkında 300tdı da neymiş. Puma güç patlaması yaşatıyor araca :D
  15. serci07

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı ben bu kadar seri olacağını tahmin etmemiştim. Yalnız puma takılan araca gözlemledim kadarı ile kilit şart

16. serci07

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı hafta sonu bi arkadaşın defenderla dağa çıktık. Araçta 130 puma takılıydı. Böyle bir güç yok arkadaşlar. Yokuş yukarı araçları sollaması, Gazaq basınca anında tepki vermesi çok muhteşem.
  17. serci07

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Ordaki balon turu yapan firmanın birinin landları sıfırdı. Baya bi incelemiştim ekimde :)
  18. serci07

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Kapadokyanın güzelliği bir yandan, landların güzelliği biryandan :D

19. serci07

OFF ROAD TV

Ynt: OFF ROAD TV takip
  20. serci07

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım siz transit motoru arayın bence. En uygunu o.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.