Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !
Mutlaka yardım ederiz ancak en azından yanınıza strap ve u demir almanızı tavsiye edrim metro da uygun fiyata mevcut isminizi şimdiden listeye ekliyorum hoş geldiniz aramıza
Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?
ok 144 genellikle uygundur M/T olduktan sonra pek sorun çıkmıyor ama kar çamurdan çok farklı olduğu için yanınıza zincirde almanızı tavsiye ederim metro markete görmüştüm 4x4 araçlar için zincir vardı 182 tl civarıydı galiba fiatı çekme halatıda...
arkadaşım istanbul gurubundaki arkadaşlarla haberleşip aracınız için zincir ve çekme halatınıda yanınızda bulundurarak katıla bilirsiniz bir sorun olucanı zannetmiyorum
İstanbuldan gelmek isteyen arkadaşlar bence en iyisi mehmetcik opet petrolde buluşun en uygun yer orası olur toplu halde konvoy olarak izmit yahya kaptan opet petrole gelirsiniz ordanda gezimize başlarız
rotamızda bir şey yok izmit ,manşukiye kartepe kartepe otel mevki gelmeden kuzu yay mevki giriş çıka bilirsek yol müsait olursa verici bölgesine çıkış ve kamp olay budur herhalde geçen sefer bu rota kullanıldı çokta zevkliydi
strap : sentetik çeki...
Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !
Buluşma yeri henüz belirlenmedi ama büyük ihtimalle yahya kaptan opet (opel servis yanı) olur diye tahmin ediyorum genellikle kartepe gezilerinde bu noktayı kullanıyoruz
Arkadaşlar yakın sayılır bu hafta sonu gelin sizleri kocaeli kartepeye piknik ve geiye çıkaralım hem tanışmış oluruz istanbuldan gelicek arkadaşlarında olucanı tahmin ediyorum FAKOFF olarak arama yaparsanız 12 şubat gezi bilgisini göre bilirsiniz
Ynt: 235x85x16 veya yakın ölçülerde lastik ,ayrıca 245 70 -75 l6 lastık lazım
235x85x16 M/T Federal
1 adet lazım stoklarınızda mevcutmudur fiat verebilirmisiniz
Abi ne demek ben çekerim ama videoya dimi yanlış anlaşılmasında :)) :))
birde araç otomatik oldugu için arkada daha iyi iş yapıyor diye arkaya takmışlar