Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Terrona 4 çeker ve 2 çeker ayarı
terrano II arazi vitesi kullanımı ve raç içindeki arazi gösterge lambasının neden yanmıyor olabileceği hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var ilginize teşekkürler
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında
bu arada peliss hn sizede paylaşımlardan dolayı ayrıca teşekkür ederim ellerinize sağlık bizleride oralara gitmiş kadar hayal kurmamıza yardımcı oldunuz
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında
Bende diyorum kendime ismail abim nerelerde niye kayboldu haber bile aramaz olduk diye abim tura çıkmış meğer 10 sayfayı teker teker takip edip satır satır okudum tüm görseller ve anlatımlar için çok teşekkür ederim vatanına ve aramıza tekrar hoşgeldin abi...
16 haziran gecesi bir anda arkadaşlarla karar verip kocaeli bahçecik menekşe yaylasına çıktık benim ve bir arkadaşımızın işleri nedeniyle 17 haziran öğlen zamanı erken biten gezimizde önemli konuşmalar yapıldı ilerleyen günlerde sizlerle değişik paylaşımlarda bulunabiliriz [/size]bunlar sadece...
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!
sedat bey mümkünse bende fotograftaki land-rover series III için 2 adet ve 2008 ford transit 130S aracım içinde 1 adet sticker rica edebilirmiyim Kocaeli İzmit Sanayi şb. Birol ÖZTÜRK telefon ihbarlı 542 347 14 15 şimdiden teşekkürler....