Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DEFENDER SERİES ARIYORUM
ben bir öneri suna bilirim o zaman pazar günü pajero'mu verip bu aracı aldım işinize yararsa 10.000 fiat ile verebilirim
1973 series III
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)
meşhur soğucak rampası oyunlarda kullanılmıyor galiba fotograflarda göremedim tüm arkadaşlara kolay gelsin bir aksilik olmazsa 74 series III land-rover'im ile bende orada olup bu eğlenceyi sizlerle yaşamak isterim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Gününüz dününüzden güzel olsun hayırlı cumalar bol kazançlı bir gün olsun hafta sonunuz neşe içinde bol çamurlu olsun
Ynt: Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5
kardeşim gel bu pazar gezelim video çekimi yapalım belki beni vazgeçirirsin
şaka bir yana gerçekten topla istanbul tayfasını pazar gel inönü yaylasına çıkalım
Ynt: Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5
fiat olarak 11.250 tabi'ki aile arasında konuşarak her şey çözülebilir. :):):)
ruhsatta yazanı bire bir yazıyorum
1988 M1G
net ağırlık:1485kg
koltuk sayısı:5
silindir hacmi :2477
Benzinli-Lpgli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajeroo-4x4-arazinin-krali-85425711/pasif-ilan/
aracı fakoff offroad gezilerinden bilenler bilir
235-85-16 M/T lastikler
cobra am-fm telsiz
radyo cd çalar
6 hoparlör
merkezi kilit
ön tekerlekler porya kilitli (manuel)...
Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.
niyazi bey (abi veya kardeş) tam bilemediğim için en kolay yöntem e devlet şifreniz varsa girin e devlek adalet bakalığı sitesinden hakkınızda açılan yada devam eden tüm hukuki işlerinizi rahatlıkla görün en...
http://www.yenikelebeklervadisi.org/
ister kaya tırmanışı ister tatil ne istersen yamaç paraşüt dahil bilmiyorum burayı kimler biliyordur ama harika bir mekan eski uyuşuk işletmeci gitmiş yeni bir yönetim ile dinanizim kazanmış harika bir yer fiatlar gayet uygun
KONAKLAMA FİYATLARI
Zaman...
Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı
sonuçta uğraşmış ve emek harcamışsnız düz burudan silah yapan hemşerilerim sizin elinizden hiçbirşey kurtulmaz helal olsun paylaşım için teşekkürler allaha emanet olun kolay gelsin çamurunuz bol olsun