Arama sonuçlarınız

1. ozturk41

DEFENDER SERİES ARIYORUM

Ynt: DEFENDER SERİES ARIYORUM ben bir öneri suna bilirim o zaman pazar günü pajero'mu verip bu aracı aldım işinize yararsa 10.000 fiat ile verebilirim 1973 series III

2. ozturk41

KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)

Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012) meşhur soğucak rampası oyunlarda kullanılmıyor galiba fotograflarda göremedim tüm arkadaşlara kolay gelsin bir aksilik olmazsa 74 series III land-rover'im ile bende orada olup bu eğlenceyi sizlerle yaşamak isterim
  3. ozturk41

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

4. ozturk41

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Gününüz dününüzden güzel olsun hayırlı cumalar bol kazançlı bir gün olsun hafta sonunuz neşe içinde bol çamurlu olsun
  5. ozturk41

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler hayırlı haftalar herkese Şampiyon Galatasaraylıları tebrik ederim

6. ozturk41

Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5

Ynt: Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5 kardeşim gel bu pazar gezelim video çekimi yapalım belki beni vazgeçirirsin şaka bir yana gerçekten topla istanbul tayfasını pazar gel inönü yaylasına çıkalım

7. ozturk41

Ynt: Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5 Allah razı olsun ismail abi hafta sonu için bol eğlenceler görselleri merakla bekliyorum
  8. ozturk41

Ynt: Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5 fiat olarak 11.250 tabi'ki aile arasında konuşarak her şey çözülebilir. :):):) ruhsatta yazanı bire bir yazıyorum 1988 M1G net ağırlık:1485kg koltuk sayısı:5 silindir hacmi :2477 Benzinli-Lpgli
  9. ozturk41

Ynt: Acil Satılık - 1988 Model Mitsubishi Pajero 2,5 teşekkürler

10. ozturk41

teşekkür ederim

11. ozturk41

araç benzin + lpg dir ilan link olayına gelince fotograflardaki sticker lardan dolayı site askıya almış düzelttim bekliyorum ilginize teşekkürler
  12. ozturk41

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajeroo-4x4-arazinin-krali-85425711/pasif-ilan/ aracı fakoff offroad gezilerinden bilenler bilir 235-85-16 M/T lastikler cobra am-fm telsiz radyo cd çalar 6 hoparlör merkezi kilit ön tekerlekler porya kilitli (manuel)...

13. ozturk41

Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. niyazi bey (abi veya kardeş) tam bilemediğim için en kolay yöntem e devlet şifreniz varsa girin e devlek adalet bakalığı sitesinden hakkınızda açılan yada devam eden tüm hukuki işlerinizi rahatlıkla görün en...
  14. ozturk41

Tırmanmak için ideal bir mekan

Ynt: Tırmanmak için ideal bir mekan
  15. ozturk41

Tırmanmak için ideal bir mekan

http://www.yenikelebeklervadisi.org/ ister kaya tırmanışı ister tatil ne istersen yamaç paraşüt dahil bilmiyorum burayı kimler biliyordur ama harika bir mekan eski uyuşuk işletmeci gitmiş yeni bir yönetim ile dinanizim kazanmış harika bir yer fiatlar gayet uygun KONAKLAMA FİYATLARI Zaman...

16. ozturk41

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı sonuçta uğraşmış ve emek harcamışsnız düz burudan silah yapan hemşerilerim sizin elinizden hiçbirşey kurtulmaz helal olsun paylaşım için teşekkürler allaha emanet olun kolay gelsin çamurunuz bol olsun
  17. ozturk41

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri aleykümselam arman hocam muhabbetiinizbol olsun inşallah

18. ozturk41

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri
  19. ozturk41

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim takipteyim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.