Arama sonuçlarınız

1. ozturk41

Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? gel arkadaşım gel bizde fakoff olarak tırmanıyoruz zaten gelde tanışalım muhabbet edelim

2. ozturk41

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) ;) ;)
  3. ozturk41

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) :) :)

4. ozturk41

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA görseller içim teşekkürler bu gün sizlerle olamadığım için çok üzüldüm başka bir etkinlikte buluşup tanışırız inşallah
  5. ozturk41

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA hayırlısı olsun ismail abi sen varsan gezi zaten on numara olmuştur

6. ozturk41

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürler iş nedeni ile benim gibi katılamayanlar sizlerinizin gürselleri sayesinde birazda ordaymış gibi olabiliyoruz

7. ozturk41

KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM abi merhaba bu günün görselleri varmı saygılar
  8. ozturk41

Satılık 1303 L

Ynt: Satılık 1303 L (vosvos ve jeepim) jeep demişsiniz fotograflarını görebilirmiyiz
  9. ozturk41

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? eyvallah dostum hayat hepimize güzel yeterki zevkini çıkarabilelim

10. ozturk41

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? bu günden bazı görseller

11. ozturk41

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? kardeşim fotografı çevirseydin ne güzel olurdu ben laptop çevirdim daha güzel görünüyor ozaman:) :) :)
  12. ozturk41

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? kartepeye geliyorum diye haber verseydin bende seni hisaryn tarafına davet ederdim bende tek başıma aile pikniği yaptım ama kar harikaydı

13. ozturk41

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? görsellerde olursa harika olucak beklemedeyim.....
  14. ozturk41

Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

Ynt: Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç fastgame mustafa arkadaşım ismail abiminde dediği gibi tek olmak sorun yarata bilir olmadı bir topik aç bak nasıl gezi oluyor hem daha zevkli hem daha güvenli olur
  15. ozturk41

Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

Ynt: Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç iki araçta aynı arkadaşım bağlayanda kenan çarpışantürk valla ben ondan daha usta ve dahaiyi bilmem aracının arkaları orj kilitli difrasiyel lastik a/t zaten resimler ve videolarda görünce anlaşılıyor son zorlamada zincirler kırıldı ve atıldı

16. ozturk41

maksat araçlı bir grup olsaydı isim farklı olurdu biz böylede mutlu bir grubuz dostluk ve arkadaşlık geziden zevk almak değilmi güzel olan başkaları gibi ezit çekmek değilya
  17. ozturk41

Hatay Offroad Grubu İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi Gezisi (12.2.2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi Gezisi (12.2.2012) on numara bir gezi ve 5 yıldız pajero görseller için teşekkürler
  18. ozturk41

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı abi varmı bildiğin bir yer haberleşelim

19. ozturk41

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı teşekkür ederim bilgiler için bende paslanmaz sacdan yaptırıcam
  20. ozturk41

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! kardeşim benim teşekkür ederim iyi dileklerin için buda burak'a sitemim olsun kardeşim fotograf uzmanısın fotograf çekmiyorsun :)) bu gezide yoktu galiba ben genel olarak yazdım bunu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri