Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Her Türlü Marka ve Ebatta Lastik
merhaba
elinizde yada gelecek bu ebatlarda (235/85/R16 M/T) lastik/ler var mı var ise marka ve ederi konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
selamlar
Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz
peki bu lastik içinde aşağıdaki şekilde bilgi verilmiş, ne dersiniz ?
Bridgestone M/T 673 235/85/16 108 S
Bridgestone M/T 673, zorlu doğal koşullar için geliştirilmiş bir arazi lastiğidir. Çamurlu ve engebeyle kaplı parkurlarda bile kuru...
aman hocam sök takla uğraşmayı boşver kendimi bir yerlerde unutmayayım diye dikkat ediyorum ;D
ama bahsedilen tüm lastikleri inceleyeceğim, sağolun.
=======
Mitsubishi L 200 (180 bg&400nm) pikap kullanıyorum, Aracı sadece asfaltta SUV gibi...
ok'lardan az ses çıkarsında gerisi önemli değil
6 gün kent'te 1 gün arazide
bir geziye gidiyoruz asfalt 100km arazi 10km
yaşlanıyoruz herhalde bayıyor :)
AT lastiklerle arazide zorlanmamak mümkün değil bu yüzden MT lastiklerin içinde yukarıdaki istemlerim çerçevesinde kullananlardan fikir almak istedim
teşekkürler
merhaba
lastik konusunu incelerken epey derinlere dalınca çıkmaza girmemek mümkün değil,
bundan dolayı tekrar sorma gereği duydum.
Daha önce OK144 kullanıyordum asfaltta ki güvensizliği ve aşırı ses çıkarmasından illahlah etmiştim.
çok ağır koşullara pek girmiyoruz diyebilirim
hem asfaltta...
Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz
vize'den de geçtik, herşey yolunda
öğrendikçe tecrübelerimi burada anlatırım ki kullanımı dahil detaylarda bir yardım yada fikir ortaya çıkmadığına
göre anlayan da yok demektir.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
karavancı arkadaşlarada bölgeyi öneririm
tırazlıdan yürüyerek vadiye inip sonrasında balçova sanayiye inmiştik bir ara
üçkuyulardan sadece 5km civarı ve bambaşka bir dünya
hele güzelbahçenin...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
termalden girip yukarı çıkan yolun nihayeti tınazlı mı ne oraya bağlanıyor
ayrıca limontepe-tokiden giriyorsun güzelbahçe köyden çıkıyorsun, yol asfalt ve düzgün
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)
kesinlikle haklısın
hanımları kamp yapmaya daha fazla teşvik etmeli ;D
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)
benim de katkımın olmasını isterim, gereken/planlanan sayıyı bildirirsen birazını da olsa üstlenmek isterim: tabii bulup almak sana ait :) ben taşırım ;)
netekim bir dikili ağacım bile yok demek...
Rehberlik senin işin, istersen zaman içinde istediğin yere götürürüm keşfi sen yaparsın ;)
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
evet şimdi hatırlayamıyorum ama yabanmersini anlamına gelen bir yerden giriyorsunuz ve güzelsu'dan biraz ilerideki köy