Arama sonuçlarınız

1. N

Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz asfalt'ta içeri yansıyan ses düzeyi nasıl ?

2. N

Her Türlü Marka ve Ebatta Lastik

Ynt: Her Türlü Marka ve Ebatta Lastik merhaba elinizde yada gelecek bu ebatlarda (235/85/R16 M/T) lastik/ler var mı var ise marka ve ederi konusunda bilgi verirseniz sevinirim. selamlar
  3. N

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz peki bu lastik içinde aşağıdaki şekilde bilgi verilmiş, ne dersiniz ? Bridgestone M/T 673 235/85/16 108 S Bridgestone M/T 673, zorlu doğal koşullar için geliştirilmiş bir arazi lastiğidir. Çamurlu ve engebeyle kaplı parkurlarda bile kuru...

4. N

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz aman hocam sök takla uğraşmayı boşver kendimi bir yerlerde unutmayayım diye dikkat ediyorum ;D ama bahsedilen tüm lastikleri inceleyeceğim, sağolun. ======= Mitsubishi L 200 (180 bg&400nm) pikap kullanıyorum, Aracı sadece asfaltta SUV gibi...
  5. N

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz sağolasın

6. N

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz ok'lardan az ses çıkarsında gerisi önemli değil 6 gün kent'te 1 gün arazide bir geziye gidiyoruz asfalt 100km arazi 10km yaşlanıyoruz herhalde bayıyor :)

7. N

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz AT lastiklerle arazide zorlanmamak mümkün değil bu yüzden MT lastiklerin içinde yukarıdaki istemlerim çerçevesinde kullananlardan fikir almak istedim teşekkürler
  8. N

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz günaydın, sağol.
  9. N

merhaba lastik konusunu incelerken epey derinlere dalınca çıkmaza girmemek mümkün değil, bundan dolayı tekrar sorma gereği duydum. Daha önce OK144 kullanıyordum asfaltta ki güvensizliği ve aşırı ses çıkarmasından illahlah etmiştim. çok ağır koşullara pek girmiyoruz diyebilirim hem asfaltta...

10. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz vize'den de geçtik, herşey yolunda öğrendikçe tecrübelerimi burada anlatırım ki kullanımı dahil detaylarda bir yardım yada fikir ortaya çıkmadığına göre anlayan da yok demektir.

11. N

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) karavancı arkadaşlarada bölgeyi öneririm tırazlıdan yürüyerek vadiye inip sonrasında balçova sanayiye inmiştik bir ara üçkuyulardan sadece 5km civarı ve bambaşka bir dünya hele güzelbahçenin...
  12. N

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) termalden girip yukarı çıkan yolun nihayeti tınazlı mı ne oraya bağlanıyor ayrıca limontepe-tokiden giriyorsun güzelbahçe köyden çıkıyorsun, yol asfalt ve düzgün

13. N

Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) kesinlikle haklısın hanımları kamp yapmaya daha fazla teşvik etmeli ;D
  14. N

Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) brunch'ta mı yok :-\
  15. N

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) yukarıdaki tablo : etkinliği ( ultra herşey dahil ) düzenleyene ait hizmetler sanırım ? ;D ;D ;D

16. N

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) benim de katkımın olmasını isterim, gereken/planlanan sayıyı bildirirsen birazını da olsa üstlenmek isterim: tabii bulup almak sana ait :) ben taşırım ;) netekim bir dikili ağacım bile yok demek...
  17. N

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) - Bir fidan kaç para ?
  18. N

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) İzmir Dağcılık'ın değil mi orası ?

19. N

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) Rehberlik senin işin, istersen zaman içinde istediğin yere götürürüm keşfi sen yaparsın ;)
  20. N

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi evet şimdi hatırlayamıyorum ama yabanmersini anlamına gelen bir yerden giriyorsunuz ve güzelsu'dan biraz ilerideki köy

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.