Arama sonuçlarınız

1. N

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) Murat alıntıladığın Mehmet Bey'in yazdıklarından fazlasıyla etkilendim tek kelime ile çok üzüldüm yazılanlar da en çok gerçeklik içeren grup olmadaki zorluktu ve bunu yaşamanın verdiği hüzün sanırım bu...

2. N

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi bu yaz Pınarbaşı köyünde biraz zaman geçirmiştim eşimin akrabalarını tanımak ve çevreyi seyretmek büyük br keyifti
  3. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz hepsini not ettim tüm parça temini için mevcut olan adreslere ihtiyacım var tabii ki haklısınız yan ve öndekiler sanırım süsten fazla ileri gitmezler yanları söküp borudan şaseye bağlantılı sürtme yada oturmalara karşı korunma...

4. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi kusura bakmayın sayfayı işgal ediyorum ama bu öyküde hoşuma gitti, paylaşmak istedim. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaktiyle bir derviş, nefisle mücadele makamının...
  5. N

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) yav tembelliğimden mi, cesareti mi mi yitirdiğimden mi bilemiyorum hep imrenerek mi bakacağım ben bu resim ve muhabbetlere : kızıyorum ama (kendime) >:( dün Emine Sırtçantam dergisini almaya kalktı...

6. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) çok çok güzel ama gece kamp görüntüleriniz nerde ? ayrıca yol mahvolmuş, kim yaptı bunu hemen ayağa kalksın >:( :D

7. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz dikkatle not alınmıştır :)
  8. N

İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) zarar görülebilecek yerde bu ekip her yolu dener yolu düzler ve her zaman bir alternatifleri vardır sen katıl, gerisi kolay ;)
  9. N

İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) budur... :o 8)

10. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz eyvallah ustam sen de bu aracı kullandığını söylemiştin, kısa yoldan tüyolar lazım bana... mesela bu LSD nedir, lastik olarak yükseltmeye gereksinim duymadan kullanabileceğim ebat vb

11. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi top şu anda Ercan'da. makinamı bir elden geçirsin, eksiği varsa tamamlansın senden önce oralardayım nefessiz kalmak nasıl birşey bilirmisin :( lastik konusunda da bilgi lazım (aman ok144 olmasın ama çok ses yapıyor)
  12. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi insan makinası aracılığıyla olana olacağa nasıl bir sevgi, hayranlık, saygı duyar: dillendirme çabaları bunlar.

13. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz çok güzel bu LSD konusunu biraz açabilirmisiniz katkıları nelerdir, nereden bulabilirim vb ayrıca malzeme tedariki konusunda ciddi sıkıntılardan bahsediliyor, sıfırlamak istediğim malzemeleri nerelerden tedarik edebilirim ? yada...
  14. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi bu yazı da hoşuma gitti -------------------------------- Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok etkilenmiş, büyük kayıplar vermişler. Ama en çok kayıp veren kirpilermiş. Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok, kendilerini...
  15. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi durduğun yeri karşındaki nesneyi inceleyerek anlamaya çalışmak geçerli bir yol şimdi yukarıdaki kelimeleri canının çektiği gibi değiştir (somut-soyut-somut = soyut-somut-soyut) yaşam; onu fabl gibi düşün, anladıkların ve gördüklerinden keyif alacaksın...

16. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi hiç canını sıkma farkında olmaman için herşey özenle ve çok dikkatlice planlanmış bir sürecin akışıyla yapıldı bu süreci öncellersek kapitülasyonların kaldırılış sebebine ulaşırsın ardından 50'li yıllarda tekrar karşılaşırsın bunun dillendirildiği her...
  17. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bende öncelikle direksiyon sonra lastik ile hazır olacağını düşünüyorum aracı aldığım kişi makinanın yükseltme ayarı varmış şu an en üstteymiş ama lastik seçimim yanlış oldu sen MT takarsan...
  18. N

1990 2.5 Pajerom

Ynt: 1990 2.6 Benzinli Pajero Aldım - Yardım ve Fikirleriniz evet doğrudur, bakmadan ifadeye göre aldım izmir'e dönerkende asfalt sürüşünden çokda hoşlandım :)

19. N

1990 2.5 Pajerom

merhaba yeni aldığım aracın iç mekanı fena olmamasına karşın orjinal halinde herhangi bir değişiklik yada benim yapabileceğim değişikliklerde fikir vermesi açısından orjinal iç mekan resimleri olanlardan mümkünse buraya ilave etmelerini rica edeceğim. zaman içinde farklı yada aracı anlamak...
  20. N

İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010) Ercan'la konuştum kamp alanına kadar asfalt yol varmış

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri