Arama sonuçlarınız

1. N

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Cümleten Herkese İyi Dilekleri için çok teşekkür ederim dün saat 5'de uyuya kalmışım Emine'de rekorumu nereye çekeceğimi merak ederek beni bugün 12'de kendiliğimden uyanısıya değin ellememiş yani rekorumu alkolsuz 19 saate çıkardım biline ;D illa ki evet...

2. N

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010) kılavuzu karga olanın ;D elbette yardımcı olurum :)
  3. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi sağolasın Çağatay bir yerlerde ıslatırız artık bir zaman...

4. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi sağolasın abi eh pek çok kereler kafanızı şişireceğim sorularımla, mesela üstündeki lastikler yeni ama araziye uyar mı ?
  5. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi yok samurai'ları kaçırdım, nasip bunaymış (90 2.6 pajero) bugün aldım zaten döneli 30 dk oldu umarım kazasız,belasız,fazla masrafsız ;D sürüşler nasip olsun

6. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi merhabalar hemen olmasa da yakında aranızdayım :)

7. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi hadiiiyin len dilimizi anlaşılır kılmak için 20 yıl uğraşmışız şimdi bu adam ne diyo yaw diyorsunuz >:( kafa bulacak adam mı kalmadı hadi hadi başka kapıya 8)
  8. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi .
  9. N

10. N

11. N

İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010) Erdal abi dediğiniz gibi etap aynen Kazdağları tadındaymış soft bile olsa görsel zenginlik tüm yorğunluğunuza değmiştir tüm arkadaşlara katılımlarından ve bu güzellikleri bizlerle paylaştıklarından dolayı teşekkürler
  12. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Ademi sağol Özgür'ün dediği gibi Samurai değilmiş dün akşam gittim baktım 86 pajero ve bugün öğlenden sonra aradığımda pazarlıktaydılar ve alana hayırlı olsun: satılmış.

13. N

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi liste'de yer aldığıma çok memnun oldum ayrıca tanımadığım pek çok yeni arkadaşın katılımları ile grubun devleştiğini izlemek büyük mutluluk görüşmek üzere... selamlar
  14. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Anglo-Sakson dilinde buharı tanımlayan "steam" den ürettiğimiz "istim arkadan gelsin" deyimi Türkçede "sırası tutturulmadan yapılan işleri tanımlamakta" kullanılır. şöyleki :) kazan ve türbinden tamamen bihaber yelkenli taka reisinin her nasılsa buharlı...
  15. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi kafamı buluyonuz bre kardeşlerim istim ingilizce kökenli bir kelime ve buğulama yapmaya varan anlamları var http://www.tureng.com/search/steam ne demek istiyonuz bakim >:(

16. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi İstim ne ki ?
  17. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi nasip değilmiş bu olmadı, daha da düzgününü buldum o da olmadı. ben hazırlanısıya her ikiside satılmış :-\ resimleri seyretmeye devam :-\ sizlere bol çamurlu, keyifli geziler dilerim.
  18. N

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010) yok uzun zamandır yürümediğimden hamlık had safhada şişerim de arkadaşları rahatsız ederim düşüncesiyle yürüyüşlere katılmıyorum :-\ ama bu etkinliğin kamplı olursa daha iyi olur diye...

19. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi unutulacak gibi değildi :) zamanımı servis yapmakla geçirdiğimden (kızımı) genelde kareler de yokum http://picasaweb.google.com/NejatK64/22SubatBehzatDuzlugu#
  20. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010) off-road yönünden görsellerde burada: http://picasaweb.google.com/NejatK64/22SubatBehzatDuzlugu#

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.