Arama sonuçlarınız

1. N

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) çok güzel bir gezi olmuş gecenin bir vakti canımız sucuk çekti, pişir ye diyeceksiniz ama ateşi nerde yakacaz onu bulamadık :-\ bu kadar kar varmıymış olarlarda hayret, aşağıda sağlam yağmur yağıyordu bir de Serkan'ı takdir...

2. N

736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri

Ynt: 736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri ben teşekkür ederim, sema'nın desturu verilirken çekilmiş olan kare olağan üstü, hala dönüp dönüp kareyi okumaya çalışıyorum yabancı konuklarımızın ziyaret sıralaması oldukça manidar emin olun benim bile bir amerikalı yazırın eserini okumak için üç ay...
  3. N

Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) şimdi okuyabildim, yapma be gözüm kendini güvende hissettmediğini anlayamadım; yerin önemi olmadığı dost meclisi burası yaşın öneminin olmadığı , yaşın yanlız yada uzak kalmaya gerekçe oluşturmadığı bir...

4. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) hadi biraz kızdırayım seni ;D askere giderken yanında kimi gönderecekler yada vicdani retçilerdenmisin yoksa ? ??? şaka şaka : kızmak yok ;)
  5. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) eminmisin son geldiğinden sonra okul'daki yollar hariç dışarı çıkış izni verilmedi sanıyordum ???

6. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) bornova yönünden gelirken çeşme yönüne sapacaksınız ilerde kaynaklar levhası olmalı kabristanı geçtikten sonra benzinliği göreceksiniz bildiğim bu

7. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) Erdal Abi size koordinatları versin, yol üzerindeki yaylalarda cumartesinden kamp yapabilirsiniz
  8. N

Sokak Hayvanları...

Ynt: Sokak Hayvanları... kucaklamasanız bile bir lokma yiyecek ve su sonrası onların sevinçlerini göstermelerini izlemek çok şeye değer...
  9. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) buca gölet'e gitti isen gölet kavşağına gelmezden önceki benzin istasyonu

10. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) amiiiiin

11. N

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar) yav siz hür general değilmiydiniz, ne kovulması ? bahçe muhabbetine kanmayın. sıcakta ot boldur, yoldurur bu botanikçiler :D
  12. N

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi bigfoot yeteri kadar açık: saygılarımla

13. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi mesela kasa hariç ne kadardan bahsediyoruz ? bin - 5 bin - 10 bin - 20 bin ?
  14. N

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? iyi makina: D500'den bir örnek
  15. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Ahmet vur dediysek öldürdün be yav. olmuşunu alalım diye düşünüyordum yoksa karpitle falan pişireceksem bende Serkan III' ten bir tane alayım hiç olmazsa adını Nejat III.5 koruz :D Dursun Usta sen işin içindesin, Ahmet'in bahsettiği parça fiyatları ve...

16. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi selam elbette , kendi makinasını özel parkurlar için hazırlamaya çalıştığından bitiremediğini vb anlattı yorumu iyi yönde. sağolasın.
  17. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi umarım olur gene de sağol ilaveten forum çerçevesinde kullanılmakta olan ve her seviye de modifikasyon yapılmış araçlarda dahil tanıtım ve yorumları özelde kullanıcılarının beğeni,bilgi,ekonomik çerçeve ve beklenti düzeylerini yansıtıyor Disco II riskli...
  18. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi gene de konuya her ne şekilde bakıyor olsam da yukarıdaki sorduğum sorular günceldir diğerlerinin sohbet çerçevesinde değerlendirilmesini rica ederim.

19. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi ilginç bir yaklaşım sundun ortalamalarla uğraşacak yaşı geçtim keza sizlere yabancı kavramlar olarak gelebilecek dil,güven,anlam vb konularda 30 yıl öncenin hasretini çekiyoruz ve bunları tekrar anlatacak değilim ! ........ bu araç benim hafta sonumu...
  20. N

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Erdal Abi yorumun için teşekkür ederim ama daha önceki çeşitli araçlar için fikir alma sürecim aynen "kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş" meseline dönüp çıkmaza girmişti izmir'li olmayıp kullanan arkadaşlara özelden fikirlerini beyan etmelerini rica ettim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.