Arama sonuçlarınız

1. 4WD

Uçamayan misafir güvercin için bilgi ihtiyacı

Ynt: Uçamayan misafir güvercin için bilgi ihtiyacı Başlığı geç gördüm :((((( Bundan sonra benzer durumlarla karşılaşan arkadaşlar için ek bilgi olsun diye söylüyorum, Güvercin kumru vs. kuşlar tohumcul kuşlardır. yeteri büyüklüğe yani yetişkinliğe erişmemiş güvercin familyasından olan kuşlar...

2. 4WD

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı O orta konsol bu araca mı aitti :) Renk seçiminiz süper
  3. 4WD

CJ için Torpido Yapımı

Ynt: CJ için Torpido Yapımı Emeğine sağlık çok güzel çalışma olmuş. Şu anki hali nasıl en yeni resimleri var mı?

4. 4WD

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı Hocam çalışmanız ne oldu? Çooook uzun bir zaman geçmesine rağmen ne bir görsel nede bir bilgiye ulaşabildik. ??? ??? ??? ??? ???
  5. 4WD

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Ahmet abi, bu sadece sizin başınıza gelmemiş dünyanın çeşitli yerlerinde yeni Unimog U1650 alanların hepsinin ortak sorunu orta konsoldaki çok bilinmeyenli denklemi çözmek :D Aşağıdaki fotoğrafları yabancı sitelerde gördüm. Hepside fotoğrafların atında aynı şeyi soruyor ???

6. 4WD

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Suzuki denince aklımıza ufak tefek küçük mütevazi araçlar gelir. Dev kelimesi ile Suzuki kelimesinin yan yana hiç kullanılabileceğini dahi düşünmemiştim :) Projeye başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah para sabır ve kolaylık versin. İlgiyle ve merakla...

7. 4WD

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Bu matematik problemi gibi :)
  8. 4WD

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım Kuzey ırakta yaşayan biri olarak mahalle arasında veya boş arazide yanmış halde bulunan Hummer'lardan birinin kaputunu ben sökerim hatta 2-3 bin dolara amerikan ordusundan ıskartaya çıkmış bir Hummer komple satın alabilirm :) ama Türkiyeye nasıl götüreceğiz? önceden Irak...
  9. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası O Ford'u da takip ediyorum ancak henüz faal olmadığı için bişey söylemedim. Elbette o Ford da bittikten sonra Türkiyedeki rüya araçlardan biri olacaktır ama benim gördüğüm faal haldeki ilk rüya araç bu :)

10. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası O çamurlu fotoğrafı gördüm ya tamam artık. Uğur abi, herşeyden önemlisi Amerikadaki araçlar rüya araçlar değilmiş. Bunun bitmiş projesini ilk olarak sizden gördüm. Teşekkür ederim.

11. 4WD

TATA Defender geliyor mu ?

Ynt: TATA Defender geliyor mu ? Belki bu kabul edilebilir derece bir güncelleme ama diğerleri şehirli suv
  12. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Ben hiç s100 kullanmadım. ben 4x4 as250 kullandım. onun arazisi beni fazlasıyla tatmin ediyordu. Normalde şehir içi 2 çeker kullanıyorsun. sürekli 4 çeker değil. istediğim zaman 4çeker seri ve 4 çeker ağır devir seçeneği yani high low var. Bazılarının arkada orjinal kilit var. istersen ön arka...

13. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Son olarak kanına girmek gibi olmasın Unimog difleri Pw250 Diflerinden daha ucuz :)
  14. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Benden söylemesi mog diffleri bu araca lazım. sadece diff koymakla unimog olmaz unimog bambaşka bir şey. Unimog şase tasarımına kadar arazi şartları düşünülürek yapılmış bir araç. Ersel bey eliniz değmişken bence Unimog difflerini ciddi olarak düşünün derim:)))
  15. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Pw 250 Diffleride ilerde yetmeyecek :) bu işe hazır başlamışken Unimog diffleri ile değiştir bence ;) Hem portal aks sayesinde diffler yükselecek hemde cer dişli sayesinde biraz daha ağır devir yakalarsın

16. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Ersel bey, Sizin aracın üzeindeki Diffler orjinali mi? Kendi difflerinizi hangi diflerle değiştireceksiniz, pw 250 Diffleri ile mi?
  17. 4WD

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Göktuğ Abi, eğerki bu işleme başlarsanız bol bol fotoğraflayıp detaylı anlatımda bulunurmusunuz Bizlerde bilgi hazinenizden nasiplenelim :) Şimdi konuyla fazla ilgili değil ama 6x6 sistemindeki diffleri ara şaflarla birbirine bağlayan bir...
  18. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi, tekrar sayfaları karıştırdım ve aradığımı bulamadım. Siz gerideki sayfalardan birinde amörtisörün uzunluğunu yazmıştınız ve daha uzununu bulamadım demiştiniz. Amörtisör kaç santimdi? yanlış...

19. 4WD

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Evet bu benim için çok basit. Alttaki otobüste müzik dinleyen gençlere kitap, dergi, gazete vs. okumak üzere nasihat verebilir mi? :)
  20. 4WD

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup 1 Yıl diyecektim ama ben niye 1 ay yazmışım ??? ??? ??? ??? ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.