Arama sonuçlarınız

1. 4WD

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Ben bunu nasıl kaçırmışım ??? proje başlayalı 1 ayı geçmiş :(

2. 4WD

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Ahmet bey aracın çok değeri olduğunun farkında oldum ama onlar bunu bilmiyor :) o aracın burda değerini bilmiyorlar ve bende onları uyandırmamak adına ordakilere sorular sormadım ;) ve fotoğrafını çekmedim gidersem satın almaya gideceğim. Gerçi Irakta hiçbir arabanın bir...
  3. 4WD

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Ahmet bey, yeni aracınız karayolları genel müdürlüğünden mi çıkma yoksa özel şirketten mi aldınız? Bu araçların yedek parçası Türkiyede kolay bulunuyor mu? Kuzey Irak'ta atıl halde çürümeye terkedilmiş bir U serisi Unimog var. Araç muhtemelen Saddam döneminde orduda veya...

4. 4WD

Bremach

Ynt: Bremach Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Araçta Unimog'taki gibi portal aks sistemi var mı? Araç makaslı mı yoksa Unimog gibi helozonlu mu? Bremach'ın şase işlevi Unimog gibi esneyen bir yapıda mıdır?
  5. 4WD

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Ahmet bey hayırlı olsun. Ben satılan aracınızı alan maden şirketinin avatardaki aracı bu hale çevirdiğini düşünmüştüm bu yüzden avatardaki araçla bağlantısı var mı dedim. Tekrardan hayırlı olsun :)

6. 4WD

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Ahmet bey, bu aracın avatarınızdaki araçla bir bağlantısı var mı? ;D

7. 4WD

Bremach

Ynt: Bremach Ali bey, aramıza hoşgeldiniz. Yanılmıyorsam siz Makarsan firmasının yetkilisisiniz. Bize bu araçlar hakkında ve Makinsan firmasının bu aracı getirmesi ile ilgili biraz bilgi aktarırmısınız?
  8. 4WD

TUVTURK Muayeneleri hakkında

Ynt: TUVTURK Muayeneleri hakkında Trafik yasasının 30/1-b numaralı trafik suçunun açıklamasında ise aynen şu ifadeler yer alıyor: Servis freni ve ışık donanımları dışında diğer eksiklikleri bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya araç içindekileri tehlikeye sokacak süs, aksesuar, eşya ve...
  9. 4WD

TUVTURK Muayeneleri hakkında

Ynt: TUVTURK Muayeneleri hakkında Her aracın tip onay belgesinde port bagaj ve port bagaj taşıma kapasitesi vardır. Port bagaj ile yapılan muamele tamamen keyfi ve bilgisizlikten kaynaklıdır. Muayene istasyonu ticari veya hususi bir araçtan port bagajı söktüremez ve polis size bununla ilgili...

10. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Rovelverların bir dez avantajı var mı? Bu sisteme sahip olan araçlar makaslar üzerinde sağa sola fazla yatar. Buda aracın yanal eğimlerde daha kolay devrilmesin yol açmaz mı? yoksa yanılıyormuyum? ::)

11. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Abi tamamdır, çok şükür bitmiş yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ;D Gözüm niyeyse hep lastiklere takılıyor Gülazer yapılandıkça postalları yaklarını sıkmış gibi :) Son olarak birde...
  12. 4WD

1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

Ynt: 1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında Ben 2 yıl önce iş için geldiğim Irakta 2 yıldır yaşıyorum. sizin anlayacağınız memleketi fiilen terk etmiş durumda bulunmaktayım. en baba x6 burda 60 bin en baba porsche cayenne 50 bin en baba range 55 bin dolar lüks suvlar bu fiyata...

13. 4WD

Kandiliniz Kutlu olsun

Ynt: Kandiliniz Kutlu olsun Tüm güzelliklerin ve iyiliklerin üzerinize olması dileği ile hayırlı kandiller.
  14. 4WD

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler Arkadaşlar biraz daha duyarlı olmakta fayda var. Takdir edersinizki konu amacının dışına taşıyor. Ben şimdiden uyarmakta fayda görüyorum ilerleyen zamanlarda bu konu siyasi tartışmalara gidecektir ve daha kötüsü burda arkadaşlarımız birbirlerine kırıcı...
  15. 4WD

MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM

Ynt: MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM İnşallah takas çıkar, çıkmasada hayırlı satışlar.

16. 4WD

MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM

Ynt: MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM Çok güzel araç ama bu camiadan hiçkimse G'sini verip bunu almaz. Çünkü forumdaki arkadaşlarımızın tamamına yakını binek araçlarını elden çıkarıp arazi aracı aldı ve offroad için modifiye etti ve onlara göre araçları için yapılacak işlemler daha...
  17. 4WD

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler Sanırım yukarda yazan şeylerin konuyla ve konu başlığı ile hiçbir alaksı yok. :D :D :D :D
  18. 4WD

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler Arkadaşlar kendimizi kandırmayın. Kimse imam motor kullanıyor diye imamı tehdit etmez. zaten ilgili haberin altındad köylülerin buna benzer yorumları var. anadolunun binlerce köyü var ve o köylerde imamların jawa motorlara bindiğine ben kaç defa şahit...

19. 4WD

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor ;D ;D ;D
  20. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi arazi şanzımanının muhafazası çok güzel olmuş. Keşke şanzımanın koruması için oraya tamamen sabit olmayan istenidiğinde şanzımanı söüp almaya engel olmayacak menteşele açılıp kapanır bir kutu şeklinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri