Arama sonuçlarınız

1. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Aracın ağır tahrik oranı, insanı ağır tahrik ediyor ;D

2. 4WD

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı Biraz daha görsel var mı? Mükemmel işçilik çıkarmışsınız. tekrar tekrar hayranlıkla resimlere baktım. şu anda son durum nedir?
  3. 4WD

satılık 36x13,5x15 süperswamper irok

Ynt: satılık 36x13,5x15 süperswamper irok Kaç para? :-\

4. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Ersel bey araç mükemmel olmuş. Rengi çok hoş ancak difransiyeller mafsallar ve aracın altında görünen diğer ekipmanlarda bu renge boyansa çok hoş olurdu. aşagıdaki resimdeki gibi resmin olduğu link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87929.0
  5. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Evet 4x4 ancak orjinal arazili değil. arazi şanzumanını ve ön difransiyelini sonradan koyduk arazi şanzumanı ve ekipmanları sorunsuz çalışıyor. araç şantiyede kullandığım bir araçtı ancak şantiyenin işi bitince şimdi komple bakımını yaptırdım ve çalışmayan veya ustanın idare eder dediği tüm...

6. 4WD

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor İnşallah :) Bu sebepten sonra artık araç üzerinde anahtarlar tıkırdamaya başladı :D

7. 4WD

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Ynt: BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları Harfi harfine yukarda yazılanlara katılıyorum.
  8. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Göktuğ abi, İnşallah diyorum. Bitincede maşallahımızı eksik etmeyiz :)
  9. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şimdi bunun arkasına biçerdöver tren vagonu vs şeyler bağlasak tekeri tutan heryerde çeker yani çamura batan arazi araçlarından fazlasını çekecek kapasitede :) Uğur abi 2. agır devirle beraber son tork oranı ne...

10. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi dublörü hiç denedinizmi? ikinci ağır devirde nasıl?

11. 4WD

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Ynt: BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları Aracı hangi amaçla ve nerde kullanacaksanız o doğrultuda seçiniz. At lastik değil mt lastikte koysan X5 arazide reno toros kadar yol almaz. elektronik çekiş kontrol sistemi denen bir sistem var ve o sistem arazi şartları için değil tamamen şehir içi kullanım...
  12. 4WD

Yeni Aracım Bir Dodge

Bende 1999 model çift kabin pw 250 var :) kaşınmaya başladım :) kısa şase s100 de çok çekici :)

13. 4WD

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Çok güzel bir konuydu ama çok üzücü şeyler yaşndı :( Ben 2 gündür uzaktan izledim izledim izledim ve yazmadan edemedim. Göktuğ abiyi ve Uğur abiyi yakınen tanımıyorum foumdan tanıyorum ama şunu söyleyim bu iki arkdşımız Offroad ile pişmiş kişiler...
  14. 4WD

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... O kadar yükseltmeyi kit de kurtarmaz gibi geliyor ya, hadi hayırlısı :) :)
  15. 4WD

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Mehmet bey amacımız zaten insanları kırmak olmamalı. bu forum ülkemizdeki en geniş kapsamlı Offroad forumu. bizleri burda toplayan ortak noktamız offroad sevgisi ve bu çatı altında bilgi alış verişi ve tecrübelerimizi paylaşıyouz. Yalnız benden...

16. 4WD

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Çok yakın'dan bir sonraki aşama :)
  17. 4WD

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Mehmet bey kusurumuza bakmayınız. Ben şahsım adına uzaktan teşhis koyamam. Kimseye ders vermek veya öğüt vermek gibi bir niyetimde asla olmadı. Biz bu tip yükseltmelerde olabilecek aksaklıkları anlatmak istedik. çünkü bu tip yükseltmeler sonucu...
  18. 4WD

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Tam olarak onaylamak değil ;) Ben nacizane olarak görüşümü Trabzondan Uğur bey'in aracını örnek vererek göstermiştim. Çünkü Uğur bey yaşadıklarını çok açıklayıcı olarak sayfaya dökmüş.

19. 4WD

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bende aynı şeyi söyleyecktim ama arkadaşlarım beni yanlış anlayabilir ve kırılabilir düşüncesiyle söyleyemedim. Allah sakınsın Offoad yaparken, fırlayan yay sonucu biri sakatlanabilir. yine aynı şekilde aracın esnemesi yaylanması azalmış olması...
  20. 4WD

torpido degişimi

Ynt: torpido degişimi 250 lik dodge çok geniş içine sığmaz. kesip biçip sığdırırsan hava kanalların hortumla bağlaayrak işi çözersin. 250lik dodge kokpit parçaları çok ucuz ve kolay bulunur.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri