Arama sonuçlarınız

1. 4WD

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Nissan patrol için portal aks ve diferansiyel imalatı. http://www.patrol4x4.com/forum/nissan-patrol-mq-mk-12/transfer-case-volvo-portal-axles-help-40171/...

2. 4WD

Lr defender İçin Portal Aks Uygulamaları Lr Defender için piyasada dolar bazında 9 binlerle ifade edilen rakamlar havada uçuşuyor. Buna rağmen ülkemizde en fazla rağbet görecek portal sistemi muhtamelen defender içindir: http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=865657
  3. 4WD

Lada Niva'ya Portal Aks İmalatı Daha sonra burdaki araca bu yapılan portal dişli yetmemiş olacak ki adam kendi yaptığı sistemi geliştiriyor: http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=840928 ikici sayfada ise noktayı koyduğu an: http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?p=14351397...

4. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Lada Niva için atölye üretimi son derece basit portal dişli uygulaması: http://www.4x4brasil.com.br/forum/niva/77479-lada-niva-portal-axle-diff-lock.html Fotoğrafların tamamına yukardaki linkten ulaşabilirsiniz.
  5. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Lada Niva için portal aks imalatı: http://voit4x4.narod.ru/voit4x4/İlgili Sitede 2 çeşit ürün olduğunu yazmış. Bunlar 123mm aracı yükseltmekle beraber 1.56 ve 1.75 redüksiyon oranı sağlıyormuş. 1.56 oranlı olan ürün 33'' ve 35'' arası lstik...

6. 4WD

TÜRKİYE'DE PORTAL YAPABİLECEK KİMSE YOK MU? Uzun zamandır portal akslar hakkında incleme yapıyorum ve çok uzun bir süredirde bir çok kişide portalaks ile ilgilnmekte. Portal akslar Amerikada çeşitli arazi araçları için bazı firmalar tarafından seri üretimi yapılmakta ve çok yüksek fiyatlarla...

7. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi bundan bende istiyorum. Ben dışardan getiremiyorum bunu burdan nasıl temin edebilirim? veya sipriş kapora falan versek getirten birileri var mı?
  8. 4WD

UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA

Ynt: UNIMOG & MB-TRAC YeDEK PARÇA Ankarada defransiyelleri şaftları ve helozonları üstünde olan bir Unimog şasesi arıyorum. Şantiyede kullanılmak üzere revize etmek amacıyla arıyorum tercihim uzun şase ön aks ile arka aks arası ortalama 3 metre olması uygun. Erdem usta ile görüştüm çok yüksek...
  9. 4WD

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva Bu resimleri görünce burnuma Range rover kokusu geldi :)

10. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Maşllah. 41 Kere Maşallah. çok etkileyici oluyor. Artık arabanın işi bitmiş akında bunu yol dışında görmeyi umut ediyoruz

11. 4WD

Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz?

Ynt: Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz? Mümkündür ama niva parçaları kullanarak 4 çeker bir sitation wagon binek araba yapmak ne amaçle kullanılmak için anlamadım. ??? çayır çimen gezilmeyecekse muhtemelen arazide kullanılmayacak. Eğerki çayır çimen gezecek ve karavan gibi bir römork...
  12. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi merakla yeni resimleri bekliyordum ama bende görmüyorum :(

13. 4WD

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN Sanki bizim organizasyonlarımızı geride bırakmış.
  14. 4WD

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir hasar yoktur.
  15. 4WD

Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek

Ynt: Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek Hiç türkiyede üretiliyormuş gibi durmuyor. heleki sağdan direksiyonluysa hiç.

16. 4WD

Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek

Ynt: Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek 0 Km defenderler dünyanın heryerinde satılıyor. hatta ırakta hummerin h3 modelinden daha pahalıya satılıyor. ben sanmıyorumki bunu koç holding türkiyede yapıp satacak :(
  17. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tam emin değilim ama Dana 60 ile ilgilini olduğunu düşündüğüm böyle bişeyin fotoğrafına rastlamıştım. Binler ile ifade edilen rakamlara çoğumuz MT lastik alıyoruz ama bin eurolarla ifade edilen rakamlar niye ise...
  18. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi, bu araca taktığınız defransiyeller, ön dana 44 arka dana 60 dı demi? yani halk arasında arazili Doç diye bilinen Pw250 Dodge'un diferansiyelleri? bu diferansiyeller bir çok amerikan aracında...

19. 4WD

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bu araç yanılmıyorsam toyota coaster. Burda (ırak) bu araçlar dolmuş olarak kullanılıyor. birde Nissan civillian minibüs var. oda aynı şekilde dolmuş olarak kullanılıyor. şnorkelin sebebi aşırı toz ve çamurdan korunma. çünkü bu araçların yogun olarak...
  20. 4WD

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi özür dilerim mesajını yeni gördüm. ben bunu gözden kaçırmışım. bu hafta içinde kesin bir sonuca ulaşıp size dönerim. ama bahsettiğiniz aracın parçasını komple sunroof olarak bulabileceğimi tahmin ediyorum. fiyatı türkiyeye göre çok uygun olur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri