Arama sonuçlarınız

1. ALPAY TOLGA

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Haklısınız bende öyle düşündüm. Hatta o kısmı kaldırmak için daha farklı makaslarda yaptım ama ilave uzantılar ve uzun makaslar fazla sarsıntı yaptı. Bunu bir test edip. Yatma durumun da bir rahatsızlık olursa biraz değişiklik yapabilirim. ;)

2. ALPAY TOLGA

Teşekkürler. Hele bir takılsın daha güzel gözükecek inşallah.
  3. ALPAY TOLGA

Bu gün yine çok zor gecti. Amortisörlerin yerini ayarlak zor oldu. Ama başardım. Şuan çalışıyor. Yerine takmadim çünkü yağmur geçirmez kumaşın Ölçüleri yeni belli oldu onuda diktim mi. Haftaya takarim her hale. [emoji6] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ALPAY TOLGA

Teşekkürler, olmaz mi. Bu zor zamanlarda her şeyin faydası oluyor. Takip edilmenin bile GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ALPAY TOLGA

Teşekkürler istanbultex GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ALPAY TOLGA

Biraz zor bitecege benziyor. Mesai saatlerim cok fazla haftada 1 yada 2 gun ama bitecek tabii GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ALPAY TOLGA

Banyo camını da taktım. İşler yavaş gidiyor. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ALPAY TOLGA

Camın ölçülerı 110×50 daha geniste olabilir 55 yada 60 gibi ama böyle olunca bombe senebi ile yerine alistirmak cok zor olacagini düşündüm. Cam Antalyadan geldi. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ALPAY TOLGA

Bu gün karavan camını yerini taktım. Önce degobajla yan camı kestim. Kesilecek yeri masa ve üst dolaplara gore ortalayarak kestim. Yan duvardaki ust destegin tamamini kesmedim. Destek olmasi için. Ancak alt taraftaki destegi kestigim için sac havale yaptı. Bende bunu engellemek va saca destek...

10. ALPAY TOLGA

Sagol Niyazi abi. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ALPAY TOLGA

Evet biraz bosluk kaldı Engin bey mastik doldurdum. Ust tarafa. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ALPAY TOLGA

Sali gunu de yerli imalat karavan canını, banyo canını vakit kalırsa havalandırmayı takicam. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ALPAY TOLGA

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ALPAY TOLGA

Bu gun çok meşakkatli idi. Camları takması icin bir karoserci ile konustum. Ancak camları takmak için 250 tl isteyince vaz gectim. Sonra bir cesaret her şeyi goze alarak aldım dekobaji elime daldim sorgulu kapiya. Kestim iyide oldu kendime guven geldi. Sonra mastikle cami yerine oturttum. Cam...
  15. ALPAY TOLGA

Bu gün camlarım geldi. Ancak çalışma şartlarım değişti okul müdürü cumartesi gününe öğrenci yetiştirme kursu koymuş. Yani bana sadece pazarları kaldı. Haftada bir gün zaman ayırarak nasıl yetiştireceğimi kestiremiyorum. Galiba şubat tatiline kadar pek verimli çalışamayacağım :(.

16. ALPAY TOLGA

Teşekkürler Destan06 tecrübelerinizden faydalanmak güzel olacak. :)
  17. ALPAY TOLGA

Hava şartlari sebebi ile işler zor ilerliyor. Boya kurumuyor. Makaslarda da biraz sıkıntılı çıktı ayarı tuturamadım. Hafta sonuna kadar yetistiririm herhalde kısmet olursa yerine takarim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ALPAY TOLGA

Scamp Trailers - Fiberglas Karavan Imalatı

Çok guzel. Moto karavanlarda dolap aksamlari kullanilabilir. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ALPAY TOLGA

Şunuda ozellikle belirtmeliyim. Yaptigi calismalardan ve paylaşımlarından ötürü Atilla Dinçer Beye teşekkür ederim sayesinde pup-up hakkında çok şey ogrendim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ALPAY TOLGA

Bu gun on kisim haric diger dort parçayı birleştirip yerine koyarak bir dememe yaptik. Ön kismin hareket halindeyken direnci en aza indirmedi icin egimli olmasini icin ölçü aldik. Ancak boya ve alt kasa bayramdan sonraya kaldi. Ayram icin Izmire kayinvalideye gidiyoruz. GT-I9500 cihazımdan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.