Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklısınız bende öyle düşündüm. Hatta o kısmı kaldırmak için daha farklı makaslarda yaptım ama ilave uzantılar ve uzun makaslar fazla sarsıntı yaptı. Bunu bir test edip. Yatma durumun da bir rahatsızlık olursa biraz değişiklik yapabilirim. ;)
Bu gün yine çok zor gecti. Amortisörlerin yerini ayarlak zor oldu. Ama başardım. Şuan çalışıyor. Yerine takmadim çünkü yağmur geçirmez kumaşın Ölçüleri yeni belli oldu onuda diktim mi. Haftaya takarim her hale. [emoji6]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Camın ölçülerı 110×50 daha geniste olabilir 55 yada 60 gibi ama böyle olunca bombe senebi ile yerine alistirmak cok zor olacagini düşündüm. Cam Antalyadan geldi.
Bu gün karavan camını yerini taktım. Önce degobajla yan camı kestim. Kesilecek yeri masa ve üst dolaplara gore ortalayarak kestim. Yan duvardaki ust destegin tamamini kesmedim. Destek olmasi için. Ancak alt taraftaki destegi kestigim için sac havale yaptı. Bende bunu engellemek va saca destek...
Bu gun çok meşakkatli idi. Camları takması icin bir karoserci ile konustum. Ancak camları takmak için 250 tl isteyince vaz gectim. Sonra bir cesaret her şeyi goze alarak aldım dekobaji elime daldim sorgulu kapiya. Kestim iyide oldu kendime guven geldi. Sonra mastikle cami yerine oturttum. Cam...
Bu gün camlarım geldi. Ancak çalışma şartlarım değişti okul müdürü cumartesi gününe öğrenci yetiştirme kursu koymuş. Yani bana sadece pazarları kaldı. Haftada bir gün zaman ayırarak nasıl yetiştireceğimi kestiremiyorum. Galiba şubat tatiline kadar pek verimli çalışamayacağım :(.
Hava şartlari sebebi ile işler zor ilerliyor. Boya kurumuyor. Makaslarda da biraz sıkıntılı çıktı ayarı tuturamadım. Hafta sonuna kadar yetistiririm herhalde kısmet olursa yerine takarim.
Şunuda ozellikle belirtmeliyim. Yaptigi calismalardan ve paylaşımlarından ötürü Atilla Dinçer Beye teşekkür ederim sayesinde pup-up hakkında çok şey ogrendim.
Bu gun on kisim haric diger dort parçayı birleştirip yerine koyarak bir dememe yaptik. Ön kismin hareket halindeyken direnci en aza indirmedi icin egimli olmasini icin ölçü aldik. Ancak boya ve alt kasa bayramdan sonraya kaldi. Ayram icin Izmire kayinvalideye gidiyoruz.
GT-I9500 cihazımdan...