Arama sonuçlarınız

1. altay41

Dizel Toyota Seçiminde Yardım

Ynt: Dizel Toyota Seçiminde Yardım cok guzel bir arac,

2. altay41

Toyota VX80 Jantı Arıyorum (6x 139)

Ynt: Toyota VX80 Jantı Arıyorum (6x 139) satilik 4 adet vx80 janti var,teklif topluyorum 16inch orijinal
  3. altay41

Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

Ynt: Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula) bir ara e-bay de 50 dolara bir suru vardi,zahmet edip japonyalardan getirtmeseydiniz ;)

4. altay41

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger kardesim in misin cin misin,ne resim ne birsey araba yok ortada ,yok 37 bogger yok 6" yukselteme, iyi o zaman ben de 42" bogger ,10" yukseltme FJ cruiser yapiyorum, onder kardes hayirli olsun :D :D :D
  5. altay41

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında iyidir ,north face den sonra gelir bence ama fiyatlari daha uygun

6. altay41

land cruiser benzinli yakit tuketimi

Ynt: land cruiser benzinli yakit tuketimi cunki orada diesel daha pahali bildigim kadari ile Serkan Hocam, daha dogrusu yakit benzin-diesel farketmez bedava o yuzden adamlar icin once isin keyfi sonra ekonomisi >:( >:(

7. altay41

Ynt: land cruiser benzinli yakit tuketimi ben de aradim ama sadece benzinliler icin var
  8. altay41

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel Adnan bey Vx80 aracima snorkelinizi takdik cok guzel oturdu,isterseniz bir ara resmini koyarim
  9. altay41

Jant Aparatı ile Tekerlek Vinci

Ynt: Jant Aparatı ile Tekerlek Vinci herseye ragmen iyi bir alternatif,vinc demir tampon vs derdinden kurtariyor, tabiiki cok pratik degil ,camura filan battiginizda nasil baglayacaksiniz ,baglasaniz bile ,ip yere surtunerek gelecek olursa cabucak kopabilir,bir de dik rampalarda kullanmak da...

10. altay41

Goliath, 12000 LB, Sentetik Halatlı, UK, 12 V, Integrated Vinç, SIC12000W

Ynt: Goliath, 12000 LB, Sentetik Halatlı, UK, 12 V, Integrated Vinç, SIC12000W guzelmis Adnan Bey,hayirli satislar

11. altay41

BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Ynt: BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız? defender ile bj60 mukayese edilmez arkadas
  12. altay41

BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Ynt: BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız? ben bu araci giresun da gordum diye hatirliyorum,pek de iyi bir goruntusu yokdu,oyle cok da ucuz degil,Sukru arkadasimizin araci var ,burada da ilani olmasi lazim bence cok daha iyi bir arac. yine izmitt te benim arkadaismda var ,onun da...

13. altay41

asagidaki likde bazi land cruiser modellerinin gercek yakit tuketim verilerini gorebilirsiniz http://fueleconomydb.com/index.php?-search=land+cruiser&-action=list&submit=Submit&-limit=10&-table=vehicles_summary&-cursor=0&-skip=0&-mode=list
  14. altay41

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? almayin bagimlilik yapar :D :D
  15. altay41

KASTAMONU/çatalzeytin

Ynt: KASTAMONU/çatalzeytin cok guzel kareler,azdavayli bir arkadasim var cok bahseder guzel diye,sizin oralarda supermis paylasim icin tesekkurler

16. altay41

BitüSelf ile araç yalıtımı..

Ynt: BitüSelf ile araç yalıtımı.. hocam verdginiz bilgiler bence cok onemli ve yol gosterici,paylasim icin tesekkurler
  17. altay41

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland Zafer bey, tekrar tebrikler ,ben de merakla bekliyorum, ;)
  18. altay41

VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!!

Ynt: VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!! kilit SIKISMIS olabilir yada sigortasi atmis olabilir,benim basima da gelmisti aynisi

19. altay41

Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate

Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate sedat tekrar hayirli olsun dukkan bosaldi galiba :D :D
  20. altay41

Land Cruser V80 Arıyorum

Ynt: Land Cruser V80 Arıyorum vx zaten arac ,hdj diesel oldugunu gosteriyor,fzj olursa benzinli, motorla ilgili yani eger ilgilenirseniz zaten aracta neler oldugunu gorursunuz ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR