Arama sonuçlarınız

1. rkayaci

Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) termos bizde de var artık onu kahvaltıda emekliye ayırırız. Esas yemek sonrası spataküsle idare ederiz. :)

2. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) aynen. Bu arada semaver veya komur ustu caydanlıgı olan varmı? Yemekten sonra bi cay keyfı yaparız.
  3. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) ac yola cıkmayın cok ufak sekerli biseyler mutlaka atıştirınız.

4. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) misafirlerini de seni de bekleriz.. Tel ile bilgi verirsin.
  5. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) arkadaslar dunden beri sülüklü gölde kamptaydım yazamadım. Yeni dagdan indim şehre. :) adapazarından gelcem ben buradan katılan olursa sabah alabilirim. Teksizi olan arkadaslar kanal 7 den iletime gecebilir. Gezimizde...

6. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Arkadaslar sabah 9 ile 10 arasinda masukiye meydan da bulusup hareket edecegiz. Kahvaltımizı uygun bir alanda ailecek yapacagz. Gezi rotamızı beraberce planlayacagız. Hava civarda cok iyi acik ve gunesli bir gun...

7. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) arkadaslar hava 6 derece masukiyede yukarda 3 derece. Hava cok guzel. Gorus cok acık tepede kar var. Yagıs yok. Bulusma yerimiz masukiye merkez olacak. Istanbuldan gelecekler kartepe sapagndan cıkıp masukiye merkeze...
  8. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Bilgi için çok teşekkürler. Ben şu an yoldayım..Hava oldukça güzel umarım o günde güzel olur. Buluşma yerini ve saatini ilerleyen zamanda duyuracağım buradan. Rehberlik için szden çok faydalanacağız gibi geliyor. :)
  9. rkayaci

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Maalesef freelanderların şasi ve aks düzeni yükseltme yapmaya uygun değil. Bu nedenle burada hazır kitler yok. İngilteredeki birkaç arkadaştan aldığım bilgi de hazrının olmadığı esaslı bir usta ve mekanik revizyon ile 21 inç lastik ve jant için yaklaşık...

10. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Valla üstad şimdiden ağzımın suyu akmaya başladı. Keşke söylemeseydin...:) Bu yaz çok hareketli olacak. Sizin bölgede güzel geziler tertip edeciğiz İnşallah. Senin bu bilgilerinden bu gezide de faydalanmak isteriz. Ben...

11. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Katılımınız bizi sevindirir. Vejeteryan olmanız bizim için sorun değildir. Yemekleri piknik şekilde her katılan ayrı şekilde düşünülüyor. Bu durumda siz de istedğinizi yiyebilirsiniz. Belki duman ya da koku sorun...
  12. rkayaci

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Erkan dostum güzel özetlemişsin. katılıyorum.....

13. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) a.s. adresle ilgili ne demek istediğinizi anlamadım. bana istediğiniz zaman 0541 212 77 55 den ulaşabilirsniz. saygılarımla Rıdvan
  14. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) verdignz bilglere tesekkurler. Ben 4 gun o bolgede olucam. Son bilgileri buradan paylasıp bulusma yer ve saatini bildircem. O bolgeyi iyi bilen arkadaslardan rota ve guzergah konusunda yardım almak cok guzel olur.
  15. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) Elbette Mustafa bey çok seviniriz. Lütfen listeye bilgilerinizi ekleyiniz.

16. rkayaci

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011) A.s. Mehmet bey listeye sizinde adınızı ilave ediyorum. Kartepe gezisinde nelerle karşılaşacağımız belli değil. O bölgedeki arkadaşlarımızın rehberliğinde keşif gezisi yapacağız. Normal aracın gidebildiği yerelerde...
  17. rkayaci

12 Şubat 2011 Land Rover Freelander Kartepe ve civarı tanışma ve keşif gezisi

Ynt: 12 Şubat 2011 Land Rover Freelander Kartepe ve civarı tanışma ve keşif gezisi .
  18. rkayaci

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Aslında hemen hemen hepimizin düşünceleri aynı. Ama ben bir konuda, gezenbilir yönetimininde alkol ve alkollü maddelerin teşhiri konusunda görsellerde seçici olmaları gerekir diye düşünüyorum. Tabii avatar resimlerininde biz kullanıcılar tarafında özendirici veya teşhir...

19. rkayaci

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD katılıyorum size
  20. rkayaci

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD eyvallah ustadım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139