Arama sonuçlarınız

1. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Bu parça, dışarıdaki lpg tüp değişim ve su dolum ağzının bulunduğu kapağın araç içinde kalan kısmı, kör kapak yani, burada ortada görülen pencere itince ileri açılan yaylı bir kapak, bunun amacı yolculuk esnasında yahutta gece buradan el...

2. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) kapak açıldığında devreye giren bir swiç ilave edildi ( ledler için ), ve depo araçta duracağı şekilde denendi.
  3. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) galvaniz huni yi epoksi ile boyadım ledler yerleştirildi, huni monte edildi.

4. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Önce kutuya kapağı menteşeledim, sonra içine 050 galvaniz sac tan dörtköşe bir huni yaptım.
  5. Aka

Karavan Yapımı Üzerine ........

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Foruma üye olmadan önce uzun süre ( ziyaretçi ) sıfatı ile yapılanları izleyip bu konuda bilgi sahibi olmaya çalışmıştım. birçok arkadaşımız gibi bende gönlümdeki aracı ( hatalarla) yaparken, forumun nimetinden faydalanarak aracımı bitirdim, hatta foruma tüm...

6. Aka

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Hocam, bana göre en doğru iş şu gösterdiğim yerden kes, bobini bu araya ilave et, bobinin çıkış tarafınada normal bir telsiz konnektörü uydur, kendi konnektörünü kullanma nasılsa standarta uymaz, anten çubuğun...

7. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Yaw takılma hakkımızı kullanıyoruz işte, hadi hayırlı yolculuklar. bakalım kulaklarımız ne kadar çınlayacak.
  8. Aka

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Depom 70LT , bir depo ile net 650 km gidiyorum, 70-80 km arası giderim. ağırlığım 3500 kilo max. Belki çok olabilir, fakat aracın karavan olduğu düşünülürse bana göre makul. yakıt hesabı yaparken gözden kaçan husus süratin yanı sıra araç ağırlığı. Karavan...
  9. Aka

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Ama genede bu bobini takmak için anten ile konnektörün bağlantı noktasını kutu içinde bulup birbirinden ayırman gerekli ki bobini araya giresin.

10. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Her daim bekleriz, zaten işimiz bitti, şimdi ne ile uğraşacaz diyodum, vesile olursunuz, Antalya değil Bodruma bekleriz, 20 litrelik bidonda dalgakıran olmaz, bu bidonu dolu iken yerede düşürseniz zarar görecekmiş gibi durmuyor. baya etli.

11. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Alpaslan bey, rahatlığın sınırı yok.
  12. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Bekir bey, şeffaf hortumların biri pompa çıkışı, ikincisi hemen kapağın altında bitiyor ve dolum borusu, dolum esnasında suyu geri püskürtmesin diye hava tahliyesi, kertikli olan dolum borusu, esnek olduğundan bunu kullandım.

13. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) 531 no lu fotoyu görünce " Vaay Adil hocanın evinde sauna'da varmış " demiştim, ama değilmiş.
  14. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Bidonum, artık su deposu oldu, yerine takılmaya hazır. Bu fiyata bu kalite. Ve su dolum boğazı için kapaklı buat kutusu kullanmaya karar verdim. modifiye sırası bunda.
  15. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Gariban bidonumun kapagını, contasına zarar vermeyecek şekilde ısı ile deldim, burada beyaz görünen contadır, bidonu terste çevirseniz kaçırmıyor. Sonra gerekli malzemeyi sıkı bir şekilde kapağa geçirdim.

16. Aka

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Kutu muamma görünüyor, açılmasıda zor gibi, ama her halukarda bir bobin ilave etmen gerekecek.
  17. Aka

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Hocam, antenin konnektörden çıktıktan yani şase izolesinden ayrıldıktan sonraki mesafeki tam ölç, yani antenin görünen kısmı değil içeride kalan kısmınıda nazari olarak ölç, eğer misal veriyorum gene 210 ise tam...
  18. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Hocam, antene para verme, senin olanakların var, ben sana izah ederim sen kendi antenini yaparsın, at la deve değil. Hatta bir adette bana yaparsın,

19. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Bekir hocam, kesinlikle haklısınız ve bu durumu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın, ben burada 120 kanal derken abartılısını yazmamıştırm, normalde 200 kanal kullanıyorlar, biraz teknik olacak ama 25 mhz den 29 mhz ye...
  20. Aka

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Yok hocam mahsur yok, motor çalıştığı anda fan karta üflesin yeterki,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.