Arama sonuçlarınız

1. Aka

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Atıl bir boşluk var gibi, piyasada sağlam sürme raylar var, ben olsam şöyle bir ilave yapardım, mutfak tezgahı genişlerdi.

2. Aka

Mekik Motors 2 Kişilik Karavan

Forumun kötü adamı olma pahasına eleştirilerimi yazayım, ne demişsiniz " Karavanını tasarlarken ilk hedefimiz büyük bir karavandan beklediğiniz her işin bir küçük versiyonunu uygulama düşüncesine gittik." güzel, kasanın tasarımı görecelidir ( daha iyi olabilirdi ) bu konuda eleştide bulunmak...
  3. Aka

Mercedes 309 Ruhsat

Bu araçlardan daha önce kullanmıştım, Türkiye şartlarında motorları oldukça problem, tamirci ile akraba olma olasılığı yüksek. Hele uzun yolda güvensiz.

4. Aka

Mercedes / Sprinter Minibüs Den Karavan Yaptırıyorum

Emin değilim ama, özel amaçlı olmadıktan sonra, ruhsatta belirtilenden az yada fazla koltuk sayızı TUV de sorun yaratabilir.
  5. Aka

Malum firmayı zaten bilen biliyor, daha önce başka başlıkta baya bi tartışılmıştı, yeniden tartışma konusu açmayayım, size ö.m olarak yazayım.

6. Aka

Siz kiminle anlaştınız bilmem, ama listedeki isimlerden biri baya problem. Avatarda Bodrum yazıyor bende Bodrumdayım.

7. Aka

Merhaba. Aracınız ve amacınız hayırlı olsun, sadece kendi deneyimlerimi yansıtayım, kapının önünde mutfak bir tercih meselesidir ( benimki o şekilde değil ) çünki artıları ve eksileri vardır. Banyo koymayabilirsiniz, gene tercih meselesi, dışarıda duş alan bir çok karavancı biliyorum. Kışın...
  8. Aka

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Ben bu konuda deneyimimi yazayım, Buz dolabım saatte 20-25 dk çalışmakta ( gece veya kış bu süre dahada düşmekte ), 200Amp akü hiç şarz sız 3 gün gitmekte, Gene belirteyim, araç alternatöründen şarz özellikle jel tipi akülerin pek sevmediği bir bağlantıdır, akünüzü aniden öldürebilir.
  9. Aka

Merak eden arkadaşlar için. İlk yaptığım boylerim buydu, 17 LT , ve suyu 24 saate yakın sıcak tutardı. sadece bu resim kalmış.

10. Aka

Gene devam edeyim, araç dışında duş düşünmeyiniz, ha olmazmı tabiki olur, fakat şöyle bir durum var, yaz yada kış olayını geçtim, uzun süre araç kullandınız yerine göre terlediniz, cam açtınız , yolun tüm tozunu yediniz, adam gibi park alanı bulana kadar havada karardı, hatta diyelimki saat gece...

11. Aka

Mrb, Bana göre karavanda en önemli şey Enerjidir, başta buz dolabı, su, aydınlatma vs, dolayısıyla enerji tüketimi en az ve doğru hesaplanmış ürünler kullanmak zorundayız, bahsettiğiniz kombi, ateşleme sistemi, sirkülasyon pompası ve temiz hava fanı ile en az 2 buzdolabı kadar enerji harcayacak...
  12. Aka

Bir yanıt gelmemiş, ben yanıtlayım, araç içinde kalorifer radyatörünün doğal olarak 2 boru bağlantısı vardır, biri giriş diğeri çıkış. gene araç içinde bu borulara birer tane bakır T ilave ediyoruz ( 16mm ) ve bu bağlantıdan 2 hortumla kendi yaptığımız, ( artık kaç litre olacaksa ) boylere giriş...

13. Aka

"" Radyatör suyu? "" Evet radyatör suyu, bende sıcak su ihtiyacını bu şekilde karşılıyorum, şu anda boylerim 30 litre , yani motoru stop ettiğinizde 87 derecelik 30 litre suyunuz hazır anlamında.
  14. Aka

Karavan Yapmaya Başlıyorum

Cevabı vermişsiniz, camper ile ruhsat alınıp alkovenliye çevrilme, her türlü probleme açık yani. örneğin benim aracımın projesi trafikteki dosyasında bulunmakta..o aracında öyledir.
  15. Aka

Merhaba ben. sadece yaz'cı karavncı değilim. kışlarıda gezerim, dolyısıyla özelliklede güneşin az olduğu aylarda 1 AMP enerjiyi bile arıyor insan, lpg sistemlere durum böyle değil, örneğin 7 gün güneş görmeyince aküler bağırmaya başlıyor, hangisinden feragat edeceğiz, içi dolu buzluktanmı...

16. Aka

Selam, şimdilik sadece bir öneride bulunayım, kış için vebasto veya benzeri mazotlu ısıtıcı düşünmeyin, lpg li soba'ları araştırın.
  17. Aka

Karavan Yapmaya Başlıyorum

Selam, en iyi karavan, özellikle birebir karavanları inceledikten sonra ve forumu iyice hetmettikten sonra, kendi planladığınız, yaptığınız yada bizzat başında durarak yaptırdığınız karavandır. Not: ilk yazdığınız şirket ürünlerinden uzak durun.
  18. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ferhat yanıtlamış gerçi, bende bir iki ilave yapayım, işin doğrusu su kullanılarak anahtarlama yapılacaksa özellikle önemli projelerde DC değilde AC kullanılır, ac suda dc ye göre daha başarılıdır, tabiki araç benzeri uygulamalarda bu ac yi bir mini osilatörle elde ederiz. bu işin tuz biber...

19. Aka

Karavanlar Için Satılık Gazlı Soba Sıfır

Valla fotoların birçoğunu bulamadım, ama sadece bitmiş halinin bir fotosu var, ben burada hava emiş kısmını oval yapmışım ama kare yahut dikdörtgen de olabilir, üst tarafta görülen galvanizli sac kısım da kesilen geniş borunun yerini kapatmak için. arasındada ısıya dayanıklı silikon var.
  20. Aka

Karavanlar Için Satılık Gazlı Soba Sıfır

Merhaba ""karavanlarda hermatik lpg ile çalışan şofbende kullanılıyor böyle bir sorundan bu şofbenlermi etkilenmiyor yoksa riski gözemi alıyoruz ,"" diye sormuşsunuz, şofbenden bendede olmasına rağmen içini açıp incelemedim, ama bir duyuma göre içinde bir fan varmış, hava akışını bu sağlıyormuş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.