Arama sonuçlarınız

1. Aka

Karavanlar Için Satılık Gazlı Soba Sıfır

Selamlar. karavanda soba'da benim ilk tercihim olurdu, mazotlu ısıtıcıya göre önemli avantajları var, özelliklede enerji konusunda, fakat elinizdeki soba sanıyorum doğalgaz'a göre dizayn edilmiş, sobanın arka yüzünü göremiyoruz ama sanırım taze hava emişi sobanın üst kısmında, bu sistem LPG ye...

2. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Bekir Hocam kolay gele, temiz iş 6 yılda çıkarmış, bizler karavanları eskittik, seninki hala toz tutmamış, Bu arada Forum ne hale gelmiş, fotolar yok, ıssız, sessiz, msg'lara bakıyorumda ölü şehir gibi. Sende bitirirsen pek kimse kalmayacak gibi. Kolay gele.
  3. Aka

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Bu büyük tüp olayı bana ters, bende önce büyük tüp ile yola çıktım, fakat dağ başı gibi bir yerde zırt diye tüp bitince aniden akıllandım, şimdi 2 küçük tüp ile geziyorum biri bitse dahi biliyorumki bir adet yedeğim var, ve o yedeği sürekli dolu...

4. Aka

Motokaravan İçin 3 Aday

Ynt: Motokaravan İçin 3 Aday Bana göre ( E ) hiç biri, daha öncede motorkaravan üretici tavsiyesi istemişsiniz, 1000 den fazla tıklandığı halde hiç cevap yazılmamış, nedeni büyük ihtimalle hiç kimsenin sorumluluk almak istememesidir. Bu başlıktada durum bana göre aynı olmalıdır, yapacağınız...
  5. Aka

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Gayet kullanışlı olmuş, hatta çadırın araca temas eden düşey kısımlarınada piyasada bolca bulunan hap boyutunda neodyum mıknatıslar dikilirse rüzgarlı havalarda dahi sapasağlam durur.

6. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Bekir hocam kolay gele, temiz iş çıkartmışsınız, hatırlatma adına yazıyorum, panodaki soketler sıkma artı lehimlidir umarım, deniz kenarlarında yaşayanlar için sıkmalarda zamanla korozyon olayı var malum. bu sebepten...

7. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Hasan bey Bir tavsiye, şu köşeyi bu şekilde yuvarlatırsanız, daha az azar işitirsiniz.
  8. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Hasan bey, aküleri sol tarafa koyarak ağırlığı büyük ölçüde sol tarafa yüklemişsin (+60kg) , insanlarda sol tarafta oturacak + su deposu, tüm ağırlık solda yani, araç muhtemelen sola az eğik duracak, ben depoyu tam fullediğimde durum böyle oluyor...
  9. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Kaç kontra gitti hatırlamıyorum, Ben bu işlem için farklı bir yöntem uygulamıştım, corel yada max ta önce kontra ölçülerinde birkaç kare çiziyosun, sonra bütün eğri yada düz parçalarını eğri ise fireleri ile birlikte bir kare oluşturacak şekilde...

10. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü şoför üstü baya yakışıklı olmuş, Bu gördüğüm havalandırma oturma gurubunun ayak kısmındaysa çok isabetli olmuş, ben sonradan böyle bişey neden düşünemedim demiştim. yazları faydası olacak.

11. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Döşemeliğin her iki yanağıda sürme ve ön kapı fitillerinin altına kadar gidiyor.
  12. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Mutfak camını özellikle uzun tut, tezgah boyunda mesela. O bahsettiğin kısımda kemer üstü plastiği çıkınca alt kısımın görüntüsü gerçekten kötü, bu iş tamamen göreceli, herkez farklı bişeyler yapıyor, tabiki imkanlar dahilinde, ben öncelikle şoför...

13. Aka

Tasiş Gümrük Satış İhalesinde Karavan Olmaya Uygun Ambulans

Ynt: Tasiş Gümrük Satış İhalesinde Karavan Olmaya Uygun Ambulans Güzel araç, farklı bir plan ister.
  14. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Hasan bey, baya hızlı ilerliyorsunuz ama foto konusunda az cimrisiniz, birkaç tavsiye, yatak tarafınada küçük bir pencere düşünün derim, yazın püfür püfür oluyor, mutfak lavabosunu yuvarlak kullanmayın, hiç kullanışlı değil, özellikle bulaşık...
  15. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Hasan bey, amacım kaliteli bir araç üretmenize azda olsa fikir vermek, mesleğinizi bilmiyorum fakat teoride söylenenle uygulama çoğu kez birbirine uymuyor, taş yünü konusunda kesinlikle yanılıyorsunuz, üreticiler ( uygulama sırasında nemden...

16. Aka

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Tabandaki taşyünü galiba, fakat bu uygulama şeklini beğenmedim, taşyünü tabana temas ediyor gibi, arada boşluk kalmamış, ileride su aldığında ömür boyu kurumaz, hem koku yapar hemde tabanı çürütür, henüz erken olduğu için söylüyorum.
  17. Aka

Karavanım Bitmek Üzere

Ynt: Karavanım Bitmek Üzere Yılaz bey, Neye göre arkadaşların tecrübelerinden faydalanacaksınız, Bir kaç foto koysaydınız neyin ne olduğunu görürdük.
  18. Aka

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato " Buzdolabımızın 12 V motoru takıldı çok sessiz çalışıyor, iç aydınlatma ampulü de let olarak değiştirildi. " Dolabınız hayırlı olsun " buses " galiba, inşallah netice alırsınız.

19. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Anlaşılmıştır Sayın KIPCAK70, bunlara pek tamah etmemek lazım, bir nevi satış politikası, teknik olarak sorsanız kendileride açıklayamazlar abuk sabuk cevaplar verirler. 12 volt için 15 voltun üzeri normalde yeterlidir, bu konu biraz derin. Normalde...
  20. Aka

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolay gelsin Vahit bey. Sayın KIPÇAK70, bu yazınızda net olarak ne dediğinizi anlamadım, bu yazı alıntımıdır yoksa sizin görüşünüzmüdür, kısacası 12 volt sistem için 21 voltun altında olmaması gerektiğinin teknik olarak açıklamasını yaparmısınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.