Arama sonuçlarınız

1. goodman

Hilükte Yapılan Değişiklikler

Ynt: Hilükte Yapılan Değişiklikler daha evvel yaptıklarını da severek takip etmiştim.kendimce beğenmediğim şeyleri diğer arkadaşlar dile getirdiği için msj yazmadım.şu hali eskisinden çok daha güzel oldu.yalnız sepetle sislerin arasına rüzgar kesmek amacıyla koyduğunu tahmin ettiğim parça...

2. goodman

2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları fotolar cepten olduğu için kusura bakmayın.yanımızdaki ihtiyar motosiklet fuarında bile cipimsi bir araç görünce hemen pozunu vermiş.
  3. goodman

2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları aynı fuarın ilk günü ziyaretimden birkaç kare de benden.

4. goodman

Isuzu D-Max

Ynt: Isuzu D-Max valla bu mesajı okuduğumda şaşırdım acaba benim araç mı farklı diye.2 aydan fazla süredir 2006 model 3,0 4*4 otomatik vites araç kullanıyorum ve ölçtüğüm yakıt tüketimi şehiriçi km de 0,30-0,32 kr.dir.eğer 3000 cc motoruyla bu oranlara yakıt canavarı tabiri yakıştırılıyorsa...
  5. goodman

Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) arkadaşlar emeğinize sağlık.güzel gezi ve resimler.en çok da d-max ın performansını merak ettim.sizden geri kalmamış sanırım.

6. goodman

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 arkadaşlar aracım satılmıştır.daha doğrusu ısuzu d-max 4*4 ile takas ettim.yetkili arkadaşlar ilanı silebilirler.tşk.

7. goodman

Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009) arkadaşlar videolardan sonra gözüm korktu.freelanderimi satıp 4*4 d-max aldım.araç standart.eğer parkuru tamamlama garantisi veriyorsanız ben de varım.
  8. goodman

Satılık 1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor

Ynt: Satılık 1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor 2001 model 2,5 v6 freelander ile takas düşünürmüsünüz.eğer düşünürseniz aracın fotolarını yollarım.tşk.
  9. goodman

Freelander; Geri Vitese Girme Sorunu

Ynt: Freelander; Geri Vitese Girme Sorunu hasan bey aracı yaklaşık dakika n de tuttum ve araç r ye girdi.şimdi bu deneyi bana yaptırdığınıza göre umarım bunun sebebi ve püf noktasını da söylersiniz.cevabınızı dörtgözle bekliyorum.iyi geceler.

10. goodman

Ynt: freelander geri vitese girme sorunu. hasan bey cevabınızı yeni gördüm.aracı yeni stop ettiğim için şu an deneyemiyorum yarın sabah deneyeceğim ve büyük ihtimalle girecektir.sonrasını şimdiden merak ediyorum.zaten sorunu hüseyin usta(oto mekanik) ile telefonla görüştüm.bayram tatilinden...

11. goodman

Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara...

Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara... bu videoyu yine bu sitede görmüştüm.yani landcılardan kaçan bir video değil.yinede teşekkürler.
  12. goodman

arkadaşlar 2,5 v6 freelander aracım sabahları ilk çalıştırmada bazen R (geri) vitese geçmiyor.vites kolu geçiyor göstergede R yazıyor fakat şanzıman geçmiyor ve boştaymış gibi duruyor.3-5 denemeden sonra giriyor ve araç ısındıktan sonra bir daha bu sorun ortaya çıkmıyor.aracın motorunu yeni...

13. goodman

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. abiciğim inan o arabanın değeri 17.500 den fazladır.fakat malum piyasa şartları inanın rezil derecede.diğer ilanlara yazdığın takas tekliflerini gördükçe kahroluyorum desem yalan olmaz.umarım kıymet bilen bir alıcısı çıkar ve sen de refaha...
  14. goodman

1989 Land Rover Defender Iğdır

Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır gerçi off roadçılar için çamur ve kir olmazsa olmaz ama olsun iç döşemelerin oldukça asil ve modern duruyor.temiz insan açık renklerden kaçınmaz ve sen de temiz bir insansın.sana yazılan tüm yazılara içten ve iyi dilekli cevaplar vermenden belli.umarım güzel...
  15. goodman

Istrancalar - Mahya Zirve İlk Kar (1 Kasım 2009)

Ynt: Istrancalar - Mahya Zirve İlk Kar (1 Kasım 2009) kartpostal tadında fotolar olmuş.tşk.

16. goodman

Acil Satılık 2001 Discovery II

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II evet araç temiz gözüktüğünden büyük bir farkla beğenilecektir.doğrusu ilanların başına buna benzer bir anket şöyle konabilir a:güzel araç uygun fiyat b:araç güzel ama fiyatı biraz tuzlu c:aracı da fiyatını da beğenmedim. böylece üyeler ilanları incelerken...
  17. goodman

Ordu Off-Road Kulubü Yeni Off-Road Alanı

Ynt: Ordu Off-Road Kulubü'ne Yeni Tahsis Edilmiş Alanda Bir Pazar Maceramız... öncelikle böyle duyarlı ve off-road meraklısı(öyle olduğunu tahmin ediyorum) belediye başkanınıza teşekkür ediyorum.şimdi artık ordu'lulara bu işi sevdirmek size kalıyor.nice güzel etkinlikler düzenlemeniz dileğiyle.
  18. goodman

Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009)

Ynt: Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009) ankara daki off-road meraklılarına tavsiyem,yavuz beyin cep numarasını hemen özel mesajla almaları ve ilk yardım halinde ilk aranacaklar listesine eklemeleridir.ben cebimde her zaman ustalığına güvendiğim bir...

19. goodman

İnegöl' den Kareler

Ynt: İnegöl' den Kareler Güzel geziler düzenlemişsiniz ve fotolardan belli oluyor.Benim merak ettiğim gezilere kalabalık katılmışsınız da içlerinde gezenbilir üyesi arkadaş yok muydu?Yok deme sakın.Şayet yoksa gezenbilir'in katedeceği çok yol var demek.
  20. goodman

Ilgaz Keşif Gezisi (01 Kasım 2009)

Ynt: Ilgaz Keşif Gezisi (01 Kasım 2009) çok mütevazi fakat organize bir gezi olmuş.araçlarınız da mutevazi duruyor.biraz daha resim ekleyemez misiniz?ayrıca özellikle kanyon bölümünden anladığım kadarıyla kastamonu bayağı potansiyeli yüksek bir yer gezenbilir üyeleri için.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.