Arama sonuçlarınız

1. abcreklam

CJ5 Amatör Tavsiyeler

Ynt: CJ5 Amatör Tavsiyeler eline sağlık arkadaşım tecrübelerin için

2. abcreklam

CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı

Ynt: CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı orkun bey elinize sağlık
  3. abcreklam

cj nin fosili bulundu

Ynt: cj nin fosili bulundu değişik ve güzeldi tşk

4. abcreklam

TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM tüv işin çılkını çıkardı resmen yetkili servis gibi aracı kriko ile kaldırp bilya boşlukları rot boşlukları eski fren horyomları şimdide kalorifer cama üfleyecek onuda kusur sayıyorlar
  5. abcreklam

Cj-5 Almak Alıp - Toplamak İstiyorum

Ynt: Cj-5 Almak Alıp - Toplamak İstiyorum slm arkadaşım 5.000 cj5 aldım 14.000 liara harcadım arbaya kaporta boyada yapmadım cant lastik vinç =4200 yükseltme takoz amortisör =2500 farlar sinyaller sisler elk tesisat =900 şaftlar fren derksiyon =1600 buji platin kablo meksefe distribütör...

6. abcreklam

Vinç tercihi

Ynt: Vinç tercihi Türkiyede adam gibi vinç satıpta sattığı ürünün arkasında duracak adam gibi yetkili servisi bulunan ( bosch arçelik vb ) bir satıcı yok mu acaba. herkezin başına geldiği gibi bizim arıza yapan vinçler ya kullanıcı hatası ya su girmiş yada aşırı yüklenme gibi arıza verir hiç...

7. abcreklam

American Auto Show (Ortaca - Muğla )

Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla ) ,,
  8. abcreklam

Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu takip
  9. abcreklam

Körfez Off Road

Ynt: Körfez Off Road haluk başkan teşekkür siz sevgili arkadaşlarım ve gezenbilirdeki arkadaşlarım körfez off road gurubuna katıldığım için çok mutluyum bu grup gibi zanedersem türkiyede nadir bulunan bir gruptur nedeni ise burdaki dostluk arkadaşlık kardeşlikten öte sanki grup tekbir yürek...

10. abcreklam

Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler?

Ynt: Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler? herkezin ağzına sağlık doğru söze nedenir Tabiki bura da olumlu yada olumsuz deneyimlerimizi firmaları , markaları , ücretleri açık açık birbirimizle baylaşmalıyızki kimse zor durumda kalmasın biz geniş bir aile olduk gezenbilir...

11. abcreklam

Vinç ve Konuların Silinmesi?

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? ünal kardeşim yanlış anladın ben seni mahkemeye versem davalı olduğunu yada mahkeme günü nasıl öğrenirsin sana bir belge gelir. ben siteye belge gelir demedim. ancak davacı bu konu hakkında şuç duyurusunda bulunur,bulunurkende şu sitede beni rencide edici bir...
  12. abcreklam

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? ünal sen bu konuyu okuduğuna eminmisin. biz ne için bu konuyu açtığımızın farkında değilsin heralde biz konuyu buradan kaldırmışsınız bunun sebebi nedir bir belgeye dayanarak mı kaldırdınız diye yönetmen arkadaşlara sorduk konuyu kaldıran arkadaş bu konu...

13. abcreklam

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? [Arşivdeki konuda yazılanlardan alıntı yapma ihtiyacı doğmuştur taraflardan birinin yazısı (henüz haklı olduklarına dair ellerinde bir mahkeme kararı olmadan yürütülen bu karalama kampanyası suçtur, hukuki yollara da başvurulucak, savcılığa şikayet dilekçesi...
  14. abcreklam

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? evet arkadaşlar size inanıyoruz ve güveniyoruz. bu olayın mahkemede olduğuna dair 1 adet belge yayınlarsanız bizleri mutlu eder, sizde güven tazelemiş olursunuz. ( beklemedeyiz)
  15. abcreklam

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? olaki hukuki sürece girdi, tabiki sizde haklısınız fakat bu konu hakkında bir yasal yaptırım olmadan kulaktan duyma yada o konuda geçtiği üzere (bu konu hakkında burada yorum yapmıcaz cevabı savcılıkta veririz gibi yada yakın bir ibare üzerine) kaldırdıysanız...

16. abcreklam

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi mustafa kardeşim daha ayrıntılı resimler yok mu bizlerde faydalanalım daha önce görüştüğümüzdeki gibi hale yaptırma niyetimiz var ama bu işin zevkini bizimde tatmamız lazım
  17. abcreklam

Sevgili arkadaşlar ve modelatör kardeşim bu site özgür ve hür iradeyle baylaşımları yardımları ve haklarımızı aradığımız bir site olarak gördük ve duygu düşüncelerimizi tecrübelerimi arkadaşlarımızla paylaştık. Başımızdan bazı olaylar geçti oları anlattık. Gerekse firmalar yönlerdirdik...
  18. abcreklam

Vinç tercihi

Ynt: Vinç tercihi selam arkadaşım vinç alıcaksan ya en ucuzunu al bozulduğunda at gitsin yada warn al t-max , britpart, goliath bu tür vinçleri alırsan yazılı garanti al biz aldık 3 ayda 5 defa dervise götürdük bir defada kargo ile istedik en az 600 lira masrafımız oldu ve parça ücreti bile...

19. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi selam tum off road camiasindaki arkadaslara sayin adnan cetinel bey ben izmitten yucel antalyali arkadaslarin konusuyla yakindan ilgileniyorsunuz peki bizim aldigimiz t-max 12000 lb ile ilgili bir dusunceniz varmi acaba vincimin ariza yaptigimami yanayim dagda mahsur...
  20. abcreklam

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel adnan bey siz huma otonun sahibi iseniz görüşmek isterim bir müşteriniz ollarak bazı konularda buradan arkadaşlara yardımcı olduğunuz gibi banada yardımcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri