Arama sonuçlarınız

1. abcreklam

Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel slm ben aracı izmitten biliyorum 10 numara bi araç çıplak arabalara 18-20 lira istiyorlar bu arabanın duruşu 20 eder toplayan arkadaşımızda bu arabayı profesyonelce topladı bu işe bukadar para ayırmayı düşünsem hemen alırdım zaten sayılı bu araçlar alana...

2. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi evet sllm arkadaşlar benden vinç markası isteyen arkadaşllar vincin markasını verince vinci satan firmanın sahibi bu mesajı okuyup bana bozulmuş ve ceza kesmiş akllınca 40 llira parça parası fatura etmiş bu parayı havale etmedende vinci kargoya vermediler parayı gönderdim...
  3. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi bence önemli değil ama 6 kez istanbula vinç için gidip benim ücret taleb etmem gerekirken onlar balata yanmış kullanıcı hatası diyorlar hiç araç çekememiş bir vinc 3 kez halatlama yaptık üçündede başarısız oldu bu durumda nasıl bir hata yapmış olabiliriz ben onuda anlamış...

4. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi işin içinden çıkılmaz hale gelince garanti yok muhabbeti doğdu iki kez firmanın yakınında bir jeep servisi var ordaki arkadaşlara yaptırdılar ben hiçbir ücret ödemedim.
  5. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi evet bende deneme fırsatı bulamadım fırsat bulduğumdada bi işe yaramadı 1.seferde çekmedi arkadaşlar kafa yaptılar aldığım yere bıraktım motorunda sorun var dediler 2.seferde arkadş battı onu ben çekecem dedim aman dediler bende iddia ettim halatı bile toplamadı vinç rolesi...

6. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi BAKIN BENİM VİNCİN AYNISINDAN ÇİNLİLERDE İNGİLTEREDEN ALMIŞLAR

7. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi :) beni anlayan birilerinin olması beni sevindiriyor. bu forumlar hepimiz için çok iyi bu sadece vinç değil diğer konulardada birbirimize destek olmalıyız. örnek vermek gerekirse gezenbilir vasıtası ile mahmut kardeşimi tanıdım ve hella 1000 sis farı aldım ondan bir gün...
  8. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi selam arkadaşlar öncelikle kimseden korkum falan yok bende esnaf olduğum için satıcıyı anlıyorum.bu ürünü alırken çok beğenip aldım görüntü olarak ayrıca iki arkadaşımda bu vinçten var (T-MAX 12000 LB) onlarda hiç sorun yok tabiri caizse köpek gibi çekiyo zannedersem benimki...
  9. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi evet arkadaşlar sizlerinde deği gibi 1. arızasında elektrik motorunu komple değiştirdiklerini söylediler. 2, arızada role takımı dediler değiştirdiler. 3. kez arızasında fren geubu dediler. Yanlız ben tamir istemiyorum bu vincin özünde bi imalat hatası var. Oysaki firma...

10. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi vincin markasını daha sonra yazsam yanlış olmaz heralde çünki yarın vinci söküp götüreceğim ve satıcı 3. arızada ne diyeceğini bilmiyorum.benim istediğim ya geriye alsın yada değiştirsin.eğer konuşmamız olumlu yada olumsuz geçerse yine sizlerle paylaşacağım.yinede bu kanu...

11. abcreklam

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi slm arkadaşlar 3 ay önce aldığım 12000 lb vinç 3.kez arıza verdi servisten geldikten sonra resimdeki aracı çekemedi. Şimdi faturalı ve cj 5 için alınan vinci 2 kez servise götürdüm ve yine (3. kez) arıza yaptı ne yapmam gerekir sizce
  12. abcreklam

Satilik Cj ve Xj icin havuz Paspas cesitleri

Ynt: Satilik Cj ve Xj icin havuz Paspas cesitleri fiyat nerde ürün satışı yapan ardaşlara rica ediyorum ürün fiyatları standart ise cj için havuz paspas 50 lira veya fiyatı neyse belirtirlerse iyi olmaz mı acaba

13. abcreklam

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı :)TAKİP
  14. abcreklam

5,6 Tonluk Vinç ( T Max - 12500 Libre) - SATILDI

Ynt: 5,6 Tonluk Vinç ( T Max - 12500 Libre) - SATILDI :) TAKİP
  15. abcreklam

Universal Dodik 6.5 cm

Ynt: Universal Dodik 6.5 cm ??? İŞARET

16. abcreklam

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası arkadaşlar kocaeli tüv de sorun yok motor içi ön gögüste fren merkezinin yanında alüminyum etiketteki numara yeterli oluyo şasedekine hiç bakmadılar bile zaten çoğu şase no eksik tereşeli değilse birde cj8 i olan arkadaşımızın sorduğu silecek motoru üzerindeki de şase nosu...
  17. abcreklam

Kırma Direksiyon Borusu

Ynt: Kırma Direksiyon Borusu fiyat takip
  18. abcreklam

cj makas

Ynt: cj makas cezan kardeş bi telefon ve adres yazarsan yada mesaj atarsan gelelim bi tanışalım fiyatın uygunsa bizlerde düşünebiliriz.

19. abcreklam

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? :) takip
  20. abcreklam

Araç Yükseltme Konusunda Teknik Bilgi ve Yardım

Ynt: Araç Yükseltme Konusunda Teknik Bilgi ve Yardım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri