Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !
ellerinize emeğinize sağlık biz fakoff olarak kimse çıkamazken vericiye kadar çıkmıştık zaten piknik tadında bir gezi olacağı için sorun olmaz kaldığımız yere mangalımızı muhabbetimizi yaparız müsait olursanız sizleride bekleriz
Ynt: Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak
zaten hendektesin yakında haberleşelim ismail abi bu işin bence piri güzel bir gezi yapalım tanışmışta ouruz saygılar
abi geldiğin kartepe gezisinden daha güzel olur odunlu semaver olayını son geldiğinde bekleseydin ben daimi olarak yapıyorum denemiş olurdun zaten
seni bekliyorum neşemiz daim olur inşallah nasıl olsa piknik havasında olucak
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
19 sayfa boyunca her şeyi okudum ve takip etmeye çalıştım çok uğraştırıcı bir çalışma olmuş inşallah sonunda ortaya harika bir araç çıkacak kolay gelsin bitene kadar takip etmeye devam edeceğim
Kardeşim her zamanda araba kırmaca off-road olmuyor her hafta çamur içinde eve gidiyoruz hanım bir başka bakmaya başladı artık bu kar gezisi iyi olacak şaka bir yana herkesi davet ediyoruz ilk gezimizide kartepeye yapmıştık...
Ynt: FAKOFF GRUP 29 OCAK GEZİSİ
gezimiz ile ilgili detaylar
https://www.facebook.com/groups/Fakoff/
http://www.offroadcuyuz.com/fak-off-offroad-grubu/1519-fakulte-offroad-grubu-serbest-cok-serbest-muhabbet-kosesi/sayfa7.html...
Ynt: FAKOFF GRUP 29 OCAK GEZİSİ
son duruma göre karamürsel bölgesine çıkmayı düşünüyoruz yaklaşık 6 yada 7 araç olucaz 2 toyota 1 range rover 1 pajero 1 cj olarak tahmin ediyorum
Arkadaşlar 29 Ocak günü yapılacak gezimiz için İnönü ve Soğucak rotalarını vermiştik.Ancak kar sebebiyle rotayı değiştirmeye karar verdik.Fikirlerimizi burada paylaşalım lütfenKatılacak arkadaşlar listeye isimlerini eklerse evinirim
Ynt: LJ70
günaydın canım abim nasılsın bu hafta sonu bir etkinlik varmıdır benimde yer alabileceğim takiplerim neticesinde bir şey göremedim senin duyduğun vardır belki diye sorayım dedim saygılar abi