Arama sonuçlarınız

1. ozturk41

Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

bir kaç fotograf ekliyeyim dedim
  2. ozturk41

Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

ismail abigibi bir üstadla ve kenan beyle aynı gezide yol almaya çalışmak bile büyük zevk verdi bana çok teşekkürler

3. ozturk41

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! ellerinize emeğinize sağlık biz fakoff olarak kimse çıkamazken vericiye kadar çıkmıştık zaten piknik tadında bir gezi olacağı için sorun olmaz kaldığımız yere mangalımızı muhabbetimizi yaparız müsait olursanız sizleride bekleriz
  4. ozturk41

Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak

Ynt: Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak zaten hendektesin yakında haberleşelim ismail abi bu işin bence piri güzel bir gezi yapalım tanışmışta ouruz saygılar

5. ozturk41

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! abi geldiğin kartepe gezisinden daha güzel olur odunlu semaver olayını son geldiğinde bekleseydin ben daimi olarak yapıyorum denemiş olurdun zaten seni bekliyorum neşemiz daim olur inşallah nasıl olsa piknik havasında olucak

6. ozturk41

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye 19 sayfa boyunca her şeyi okudum ve takip etmeye çalıştım çok uğraştırıcı bir çalışma olmuş inşallah sonunda ortaya harika bir araç çıkacak kolay gelsin bitene kadar takip etmeye devam edeceğim
  7. ozturk41

Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor?

Ynt: Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor?
  8. ozturk41

Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor?

Ynt: Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor? ;)

9. ozturk41

Hafif Gezi İsteği.

Ynt: Hafif Gezi İsteği. gelin haftaya 12 şubat kar gezisi yapalım fakoff offroad grup

10. ozturk41

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Kardeşim her zamanda araba kırmaca off-road olmuyor her hafta çamur içinde eve gidiyoruz hanım bir başka bakmaya başladı artık bu kar gezisi iyi olacak şaka bir yana herkesi davet ediyoruz ilk gezimizide kartepeye yapmıştık...
  11. ozturk41

Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak

Ynt: Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak ahhhhh ismail abi keşke telefonla haberleşseydim bende seninle gelseydim ahhhhhhhh ah

12. ozturk41

FAKOFF GRUP 29 OCAK GEZİSİ

Ynt: FAKOFF GRUP 29 OCAK GEZİSİ gezimiz ile ilgili detaylar https://www.facebook.com/groups/Fakoff/ http://www.offroadcuyuz.com/fak-off-offroad-grubu/1519-fakulte-offroad-grubu-serbest-cok-serbest-muhabbet-kosesi/sayfa7.html...
  13. ozturk41

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker bunun fiyatı nedir birde benim aracım için neler düşünebilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=81644.0;attach=392711;image http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=82522.0;attach=400625;image...
  14. ozturk41

Ynt: FAKOFF GRUP 29 OCAK GEZİSİ son duruma göre karamürsel bölgesine çıkmayı düşünüyoruz yaklaşık 6 yada 7 araç olucaz 2 toyota 1 range rover 1 pajero 1 cj olarak tahmin ediyorum

15. ozturk41

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı güzel bir pajero güle güle kullanın
  16. ozturk41

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı güzel bir pajero güle güle kullanın
  17. ozturk41

Arkadaşlar 29 Ocak günü yapılacak gezimiz için İnönü ve Soğucak rotalarını vermiştik.Ancak kar sebebiyle rotayı değiştirmeye karar verdik.Fikirlerimizi burada paylaşalım lütfenKatılacak arkadaşlar listeye isimlerini eklerse evinirim

18. ozturk41

Araç Arıyorum binek araç takaslı

Ynt: Araç Arıyorum binek araç takaslı Çağrı arkadaş ne fiat istiyor bu tank için çok güzel bir makineymiş
  19. ozturk41

LJ70

Ynt: LJ70 günaydın canım abim nasılsın bu hafta sonu bir etkinlik varmıdır benimde yer alabileceğim takiplerim neticesinde bir şey göremedim senin duyduğun vardır belki diye sorayım dedim saygılar abi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri