Arama sonuçlarınız

1. horse

Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi

Ynt: Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi Bridgestone Dueler MT de 15 inç lik ebat yok bildiğim kadarıyla.Ya da yeni üretilmediyse.

2. horse

2. El Jimny Alıyorum, Problemlerim Var ?..

Ynt: 2. El Jimny Alıyorum, Problemlerim Var ?.. Merhaba.. Öncelikle almak istediğiniz aracı mutlaka bulunduğunuz yerdeki bir Suzuki servisine gidip araca kaportasından mekaniğine kadar baktırmak olmalıdır.Bir yıl önce 50 TL ye yapılıyordu. Araçta kronik bir arıza, bir kaza veya yüksek miktarda...
  3. horse

Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?..

Ynt: Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?.. Suzuki Servisinde ön fren hortumları 185 TL.dir. Bilgilerinize

4. horse

Jimny Otomatik Vites Farkı

Ynt: Jimny Otomatik Vites Farkı Mustafa Bey bence 2-3 bin lira fazla verin 2004-2005 3 kapı grand vitara alın.Yaklaşık 4 yıl Jimny kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim: İç hacim aşırı dar ve aracın iz genişliğide öyle.Bir müddet sonra bana olduğu gibi araç yetersiz gelmeye başlayacaktır.
  5. horse

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu Özkan Bey aracınız süper olmuş. İyi günlerde kullanın.

6. horse

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Arkadaşlar epey bir araştırmadan sonra, bulabildiğim 235*75/15 ebat MT lastiklere baktım.Hatta baktığım lastiklerin diş aralıklarını mezure ile ölçtüm.Diş aralıkları birbirine en yakın olan ve asfaltta en az sesli olacağını umduğum lastik tahminimce...

7. horse

M/T Tip Lastik İthalatı

Ynt: M/T Tip Lastik İthalatı Merhaba. Bu marka MT lastiklerin resmi, ebatları ve fiyatları varsa görebilir miyiz ?
  8. horse

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Merhaba. Vitarama 235*75/15 ebadında MT lastik alırken bu lastikleri dört mevsim kullanmak istiyorum.(Yer sıkıntısından dolayı) Bu ebatta yolda en sessiz MT lastik markasını öğrenmek istiyorum.Goodyear Wrangler MT ve Federal MT desen olarak hoş duruyor.Özellikle bu iki markayı kullanan ların...
  9. horse

Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi?

Ynt: Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi? Bir düzeltme; aracın ön ve arka çamurluk yerden yüksekliğinin MT lastikten sonra 84 cm.olacağını tahmin ediyorum.

10. horse

Ynt: Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi? Aracın altında 215*75R15 BFG AT var. 235*75/15 MT takacağım zaman tahminen 1.5 cm aracın yükseleceğini tahmin ediyorum.Bu durumda aracın ön ve arka çamurluk yüksekliği (yerden) 82 cm.olacağını tahmin etmekteyim.Bu yükseklikte...

11. horse

4000 km Kullanılmış Goodyear MTR 235 / 75 / 15 (SATILDI)

Ynt: 4000 km Kullanılmış Goodyear MTR 235 / 75 / 15 (SATILDI) Cep tel.den görüşebilir miyiz ? Numaranız ?
  12. horse

4000 km Kullanılmış Goodyear MTR 235 / 75 / 15 (SATILDI)

Ynt: 4000 km Kullanılmış Goodyear MTR 235 / 75 / 15 (SATILDI) Burak Bey lastikler duruyormu ? Son fiyatı nedir ?

13. horse

Ynt: Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi? Yorumlar için Teşekkürler. Dün biraz tez canlı davranıp ustam ile birlikte bir deneme yaptık.Amortisörleri uzatmadan, ön amortisörlerin üstüne ilave koymadan, sadece ön ve arka helezon yaylarının üstüne lastik get yerleştirerek...
  14. horse

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. Benim aracımda da aynı problem vardı.İyi bir oto elektrikçiye role taktırın.Cam otomatiklerine daha kuvvetli elektrik gelecektir.
  15. horse

Merhaba! Uzun araştırma ve bukonuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine dayanarak 235*75 R15 MT ebadını standart 5 kapı vitaraya yükseltme uygulamadan sorunsuz yoldıişında kullanılamayacağı izlenimi edindim.Aracımı yükseltmeye karar verdim.Sanırım iki seçenek var:3'yükseltme kiti ve...

16. horse

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. Hakan Bey 350-500 TL arasında yükseltme kiti imal edilen bir yer var mıdır ? Yoksa ben mi yanlış anladım ? Çıkma kite bile 1000 TL istiyorlar. Böyle bir yer varsa nasıl ulaşabilirim ? Teşekkürler.
  17. horse

Kartel Koruma Temini

Ynt: Kartel Koruma Temini Merhaba, Aksiyon Oto İstanbul-MuratKaradeniz veya 4x4rescueteam Adapazarı-Murat Karahan size yardımcı olacaktır.Kolay Gelsin.
  18. horse

235*75R15 MT Kullanan Vitaracıların Dikkatine

Ynt: 235*75R15 MT Kullanan Vitaracıların Dikkatine Yorumlarınız için Teşekkürler. Şenol Bey'in Forumdaki yorumu çok dikkatimi çekti. Şöyle ki ; 235*75R15 Federal MT 3 kapı vitarada sürtme yaparken, arkadaşının 5 kapı vitarasında sürtme yapmadığını hatta stepneye sorunsuz sığdığı yorumu...

19. horse

235*75R15 MT Kullanan Vitaracıların Dikkatine

Merhaba, ben Metin KAVALA foruma ilk kez katılıyorum.2000 model 1.6 5 kapı vitaram var. Piyasada bulabileceğim en küçük mt ebat 235 75R15.Bu ebadı herhangibir yükseltme uygulamadan kullanılabiliyor mu ? Kullanılamıyorsa yaylara 2 cm'lik get yeterli gelir mi ? TEŞEKKÜRLER.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri