Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2004 Model Grand Vitaraya Yükseltmesiz Takılabilecek En Büyük Ebat
3.3 cm yükseltme ile 205 80R16 maksimum artıkılasyonde arka taraf dodiğe sürtme yapıyor.Bu ebatta en az 4 cm yükseltilmesi gerekiyor.Normalde sürtme yok fakat derin çapraz askıda yapıyor.
Ynt: 2004-2005 Grand Vitaraya MT Lastik
Aracı 3.2 cm yükseltme uyguladık. Buna rağmen şüphem var, çünkü arka tampon dodiği lastiğe yakın duruyor.Tek endişem orası.
2004-2005 Grand vitaraya 215 75 R16 Silverstone MT lastik takıpta kullanan var mı acaba ?
Merak ettiğim yükseltmesiz çamurluğa sürtme yapıp yapmayacağıdır.Yada kaç cm yükseltme yeterli geleceğidir.
Ynt: FEDERAL 30 9.5 R15 MT LASTİK
Bu lastik fiyatlarına ne oluyor anlamadım. 2 yıl önce aynı lastik tane 150 YTL idi.Döviz kurlarının bu kadar yükselmediği kesin.
Ynt: 195,80,15 mt lastik
Evet İnsa Turbo nun bu ebadı var fakat bu lastikler kaplama olduğundan başka bir markanın 195 80R15 ebadıyla uyuşmaz.Yani daha büyük gelir.
Ynt: LPG'li Jimny'mi satıp eski kasa dizel Vitara almayı düşünüyorum
Bu sorunların çoğunu bir zamanlar ben de yaşadım ve hak veriyorum.2005 yılında sıfır aldığım Jimny mi 3 yıl sonra daha 26.000 Km.de satmıştım.Satmamın sebebi aracın kalitesiz uluşu kesinlikle değildi.
-Aracı iz genişliği dar...
Ynt: Otomatik Vites Off-Road'da Sıkıntı Yaratıyor mu?
Otomatik ile manuel arasındaki yakıt farkını merak ediyorum.Herikisinide tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.