Arama sonuçlarınız

1. horse

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Paylaşım için teşekkürler.Duster'in arazi performansının videolarının devamını ve yorumlarınızı bekliyorum.

2. horse

Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

Ynt: Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ? Çağlar Bey çelik tampon imalatı yapıyor musunuz ? Evet ise sis farları ve yeri olmadan fiyatı ve tampon hakkında bilgi alabilir miyim ?
  3. horse

Evet.Vitaranın orjinal tamponuna vinç nasıl takılır ve görüntü nasıl olur ? Ya da çelik tampona daha mı iyi olur ? Çelik tampon montajı söz konusu olduğunda vinç şaseye kaynaklanan tablaya mı takılıyor yoksa çelik tampona mı takılıyor ? Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını ve varsa...

4. horse

Evet.Vitaranın orjinal tamponuna vinç nasıl takılır ve görüntü nasıl olur ? Ya da çelik tampona daha mı iyi olur ? Çelik tampon montajı söz konusu olduğunda vinç şaseye kaynaklanan tablaya mı takılıyor yoksa çelik tampona mı takılıyor ? Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını ve varsa...
  5. horse

Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında

Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında .

6. horse

5k grand lastik ebat konusunda yardım

Ynt: 5k grand lastik ebat konusunda yardım Aracınızın orjinal lastik ebadı 215 65R16 dır.Bahsettiğiniz BF Goodrıch A/T nin 215 70R16 ebadı vardır ve yükseltmesiz rahatlıkla takabileceğiniz, hem yolda hem de yoldışında optimum performans sağlayan kaliteli bir lastiktir.

7. horse

SUZUKİ VİTARAMA ÇAMUR LASTİĞİ TAKMAK İSTİYORUM

Ynt: SUZUKİ VİTARAMA ÇAMUR LASTİĞİ TAKMAK İSTİYORUM Yükseltmesiz takabileceğiniz en büyük ebat 215 75R15 dir.Bu ebattada MT lastik pek üretilmiyor.Bildiğim bu ebatta Bravo 753 MT sadece Maxxis de var.Araştırın.
  8. horse

Ön Vinç, Araç Muayenesinden Geçer mi?

Ynt: Ön Vinç, Araç Muayenesinden Geçer mi? Vincin ruhsata işlenmesinin maliyeti nedir acaba bilgisi olan ?
  9. horse

2000 Model Satılık Vitara

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara Son 18.000 TL.

10. horse

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara Mustafa Bey Bursa ilindeyim ve daha fazla indirim maalesef olmuyor.

11. horse

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara Araç duruyor.
  12. horse

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor Kendi aracım satılıktır 2000 model 5 kapı bej renkte manuel vites ve LPG li.İlanlar bölümünde araçla ilgili detay ve resimlerini görebilirsiniz.

13. horse

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ümit Bey hayırlı olsun. Abartılı olumsuz eleştirilere takmayın.Uzunca bir zaman aracı kullanacak iseniz kesinlikle doğru seçim olduğuna inanıyorum.1.5 dci motor yakıt ve vergi avantajı süper.Low u aratmayacak 6 ileri şanzıman süper.Geniş iç hacim süper.
  14. horse

Herkese Selamlar

Ynt: Herkese Selamlar Araç alırken beklentileriniz nedir ? bu önemli.Sadece off road amaçlı bir araç alıcam derseniz Jimny uygun bir seçim olabilir.Fakat çoluk çocuk gezmeye gidelim veya off road dışında her yolculukta kötü seçim olduğunu hemen anlarsınız.Bu araçların en kötü yanı daracık iç...
  15. horse

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara İlanı tekrar güncelliyorum. Araç şu anda 180 bin Km. de olup fiyatı pazarlıksız 18.000 TL dir.

16. horse

Vitarada Difransiyel Askı Takozu Montajı Sonrasındaki Sorunlar

Merhaba.. 2000 model 5 kapı 1.6 jlx vitaramı 4.5 cm get ile yükselttim.Arka difransiyelide aynı ölçüde aşağıya aldım.Fakat daha sonra aracı maximum artıkılasyona girdiğinde egzoz şafta sürterek müthiş bir gıcırtıya sebep oluyor.Bugün egzozcuya gidip ayar çektirdim fakat bir değişiklik...
  17. horse

Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)

Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010) Paylaşım için teşekkürler. Güzel gezi olmuş.
  18. horse

2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz Fiyatı fazla uygun.Araca iyi birkaç ustaya baktırın derim.Bir kazası veya önemli bir masrafı yoksa hemen kapın.Kaliteli araçlar, tek sıkıntısı bana göre 2000 cc lik vergi yükü.

19. horse

2.5 V6 Grand Vitara Kaça Alınır

Ynt: 2.5 V6 Grand Vitara Kaça Alınır Sözü ettiğiniz araç çok kaliteli, güzel bir araç olup ülkemizdeki saçma sapan vergi uygulamaları sebebiyle pek tutulmamaktadır.Bu aracın 1999 modelinin yıllık vergisi 1221 TL dir. 98 modelinin vergisi belki biraz daha düşük olabilir.
  20. horse

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara İlan günceldir.Fiyat 18.000 TL'dir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri