Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster
Fiyatlar bugün daha net belli oldu.Ucuz diye reklamı yapılan Duster in 4x4 dizel fiyatı 44.000 TL den başlıyor.Klima ve bazı donanımlar istenirse bu fiyata ekleniyor.Gerçekten ucuzmuş.
Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)
Sakarya bölgesi dağları bizim Bursa bölgesi dağlarına benziyor gördüğüm kadarıyla.Engebeli ve ormanlık.Fotoları merakla bekliyoruz.
Ynt: Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na
Yol üzerindeki tepecikler ne kadar ilginç.Acaba doğal olarak mı oluşmuşlar yoksa insan eliylemi merak ettim.Tepe geçişleri çok zevkli olmuştur.Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında
İşte bu yorum hiçbir soru işareti bırakmadı.Bana uygun olmadığını anladım halbuki dış görünüşü ve iç mekanı nekadar hoşuma gitmişti.
1- 4 L olmaması
2- LPG hususunda sıkıntılı olması
Halbuki 26.000-27.000 TL ye o kadar çok ikinci eli var ki...
Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel
Yeni kasa grand vitaraların 3 kapı modelini kullanıpta çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Yani bu araçlar sürekli 4x4 mü yoksa önden çekiş olup patinajda 4x4 olanlardanmı onu merak ediyorum.
Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında
Oğuz Bey bilgi için teşekkürler.Suzuki swift 4x4 modeli var.Bu araç normalde önden çekişli bunu denedik.Fakat önler patinaja geçince arkalar devreye giriyor.Benim öğrenmek istediğim acaba bu 3 kapı grand vitaralardamı bu şekilde yoksa sürekli...