Arama sonuçlarınız

1. horse

Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004 Sekan Bey özelinize mesaj attım.

2. horse

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Fiyatlar bugün daha net belli oldu.Ucuz diye reklamı yapılan Duster in 4x4 dizel fiyatı 44.000 TL den başlıyor.Klima ve bazı donanımlar istenirse bu fiyata ekleniyor.Gerçekten ucuzmuş.
  3. horse

Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010) Paylaşım için teşekkürler, Adapazarı güzel bir yer gördüğüm kadarıyla

4. horse

Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010) Sakarya bölgesi dağları bizim Bursa bölgesi dağlarına benziyor gördüğüm kadarıyla.Engebeli ve ormanlık.Fotoları merakla bekliyoruz.
  5. horse

Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na

Ynt: Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na Yol üzerindeki tepecikler ne kadar ilginç.Acaba doğal olarak mı oluşmuşlar yoksa insan eliylemi merak ettim.Tepe geçişleri çok zevkli olmuştur.Paylaşım için teşekkürler.

6. horse

vitara jlx arıyorum....

Ynt: vitara jlx arıyorum.... Kendi aracım satılıktır.2000 model 5 kapı bej renkte ve lpg li. Fakat otomatik vites değil.

7. horse

Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Bilgi için teşekkürler.
  8. horse

Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı Gelecek olan 4x2 modellerimi yoksa hepsimi ?
  9. horse

2000 Model Satılık Vitara

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara güncel

10. horse

5 kapı V6 Vitara arıyorum

Ynt: 5 kapı V6 Vitara arıyorum Özelinize mesaj attım.

11. horse

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara Fiyatı 18.250 TL olarak güncelliyorum.
  12. horse

alınık MT lastik

Ynt: alınık MT lastik Aradığınız ebatları MT olarak firmalar üretmiyor.İki istisna var: insa turbo 195 80R15 ve Maxxis 753 MT 215 75 R15

13. horse

5 kapı V6 Vitara arıyorum

Ynt: 5 kapı V6 Vitara arıyorum Kendi aracım satılıktır.İkinci sayfada ilanı görebilirsiniz. 2000 Model Vitara JLX 5 kapı LPG li
  14. horse

2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: 2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum İlanlar kısmında birkaç satılık vitara var.Bir göz atın.
  15. horse

Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında

Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında İşte bu yorum hiçbir soru işareti bırakmadı.Bana uygun olmadığını anladım halbuki dış görünüşü ve iç mekanı nekadar hoşuma gitmişti. 1- 4 L olmaması 2- LPG hususunda sıkıntılı olması Halbuki 26.000-27.000 TL ye o kadar çok ikinci eli var ki...

16. horse

Suzuki grand vitara 2004 1,6

Ynt: Suzuki grand vitara 2004 1,6 100 km.de 8-9 litre benzin tüketimi aracınız için gayet normal ve fabrika verileri ile uyumludur.
  17. horse

Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında Bilgi için teşekkürler.Sanırım araziye uygun bir araç değil.
  18. horse

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Yeni kasa grand vitaraların 3 kapı modelini kullanıpta çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Yani bu araçlar sürekli 4x4 mü yoksa önden çekiş olup patinajda 4x4 olanlardanmı onu merak ediyorum.

19. horse

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara G ü n c e l
  20. horse

Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında Oğuz Bey bilgi için teşekkürler.Suzuki swift 4x4 modeli var.Bu araç normalde önden çekişli bunu denedik.Fakat önler patinaja geçince arkalar devreye giriyor.Benim öğrenmek istediğim acaba bu 3 kapı grand vitaralardamı bu şekilde yoksa sürekli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri