Arama sonuçlarınız

1. horse

İnsa Turbo Sahara Kullanan Var mı ?

Ynt: İnsa Turbo Sahara Kullanan Var mı ? Nette vitaraya takılı gördüm. Çok hoş durmuş.

2. horse

İnsa Turbo Sahara Kullanan Var mı ?

Müthiş bir ebat çeşitliliği olan bulastiği aracında kullanan var mı ? Asfalt ve arazi performansı nedir ? 195 80R15 , 205 70R15 ve 215 80R15 gibi yükseltmesiz jimny ve vitaralara uyabilecek bile ebatlar var.
  3. horse

2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: 2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum Bu fiyata biraz zor ama yine de umudunuzu yitirmeyiniz.

4. horse

Jimny İçin 2cm Yükseltme

Ynt: Jimny İçin 2cm Yükseltme 5 yıl gitmesede 1 yıl en fazla 1.5 yıl gider.
  5. horse

Vinçle Muayene

Ynt: Vinçle Muayene Vinç olmadıktan sonra tamponun bir öneminin olmaması gerekiyor.Çelik tamponun ruhsata işlendiğini duymadım.

6. horse

Suzuki Jimny Performansı ?..

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?.. Arazi kabiliyeti açısından okey fakat çekmece gözü kadar bagajı var.o bakımdan terios daha avantajlı.

7. horse

Standart Vitarada Hi-Jack Kullanımı

Ynt: Standart Vitarada Hi-Jack Kullanımı Yani standart çelik tamponsuz vitarada kullanamazsınız diyorsunuz.
  8. horse

Ynt: Standart Vitarada Hi-Jack Kullanımı Mevcut konu buradan paylaşılırsa gezenbilir üyesi Vitara kullanıcılarıda bundan faydalanacaktır. Teşekkürler
  9. horse

Vinçle Muayene

Ynt: Vinçle Muayene Ben de merak ediyorum. 8)

10. horse

Epeydir kafamı meşgul eden bir konuydu. Çelik tampon olmadan standart vitarada hi-jack (off road krikosu) kullanılabilir mi ? Kullanılabiliyorsa veya kullanan arkadaşlar varsa nasıl olduğu hususunda görüşlerini bekliyorum.

11. horse

Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010) Arkadaşlar geziniz harika olmuş. Bursa da ikamet eden kişiler olarak araçlarınızın modifiyelerini nerede yaptırdığınızı merak ediyorum.(yükseltme ve vinç montajı gibi) Ben de Bursa dayım ve bu tür işlerden anlayan ustalar var mı yok mu...
  12. horse

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri Ahmet Bey geçen yıl aracımı arkalara 4 cm, önlerede 2.5 cm get konuldu. Difransiyel askı takozu ile arka difransiyeli aşağıya almaz isek uzun vadede bir sıkıntı olur mu?

13. horse

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri Ahmet bey çalışmalarınızı çok takdir ediyorum. Bir sorum var. 4 cm yükseltecek olursak difransiyelleri aşağıya almamız gerekir mi ?İnç olarak belirtildiğinde pek anlaşılır olmuyor.
  14. horse

Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010) Hayırlı olsun. Fotoğraflar çok güzel.Bursa da off road konusunda müthiş bir potansiyel var.Galiba bu potansiyel daha yeni yeni ortaya çıkmaya başlıyor. Ben de bir Bursa lı olarak çalışmalarınızı ilgiyle takip edeceğim.
  15. horse

Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

İnternette Warn marka 399 Dolara taşınabilir vinç var.Resmi aşağıda bilgisi olan var mı acaba

16. horse

Vitaraya Ön Tampon Arıyorum

Ynt: Vitaraya Ön Tampon Arıyorum Gezenbllirden Çağlar arkadaşımız çelik tampon üretimi yapıyor sanırım.Rumuzu 4 L Dizaynıda çok güzel.
  17. horse

04.02.2010 perşembe akşamı inegöl boğazova

Ynt: 04.02.2010 perşembe akşamı inegöl boğazova Resimler harika. Gemlik ten İnegöl e selamlar.
  18. horse

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Dediğiniz fiyatta çok zor.Avrupadaki fiyatı ne olursa olsun Türkiye deki fiyatı yüksek olacaktır. 40.000 TL civarında olacağı söylentisi var.

19. horse

aracı arazi vitesinden çıkartmak

Ynt: aracı arazi vitesinden çıkartmak 2006 ve üstü g.vitara zaten sürekli 4 çeker.Sizin aracınızda geri gitmelere gerek yok. Sizi daha iyi aydınlatması açısından : 4 H :sürekli 4 çeker konum 4 H Lock : sürekli 4 çeker artı orta difransiyel kilitli yani çekiş gücü önler ve arkalara %50, %50...
  20. horse

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) Teşekkürler Ekrem Bey

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler